18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 2. runde i La Liga d. 19. – 22. august 2022

Allerede i anden runde får vi flere af topholdene i direkte duel, når Atlético Madrid møder Villarreal, mens Barcelona efter en skuffende start skal en tur til Baskerlandet, hvor Real Sociedad venter. Spanskboende Nicolai Lisberg ser nærmere på samtlige kampe i anden runde af La Liga, der også byder på Celta Vigo mod Real Madrid.

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Espanyol – Rayo Vallecano 1 (2-1)

Andoni Iraola og hans mandskab fortjener stor ros for indsatsen på Camp Nou. Undskyld, Spotify Camp Nou. De turde fra første fløjt lægge pres på Barcelona og spille sig ud af problemerne. Og havde de lært kunsten at spille en bold på tværs i feltet, så havde de også taget en føring. Deres indsats var langt bedre end min profeti, men det var også mod et hold, hvor motivationen spillede en stor rolle. Nu skal de igen til Barcelona, men denne gang er det naboerne fra Espanyol, der venter, og det bliver en helt anden størrelse.

Diego Martínez’ mandskab kom godt igen mod Celta og fik 2-2 på en sen scoring fra nyindkøbet Joselu. Nu skal de spille på den hjemmebane, der sikrede dem 33 ud af 42 mulige point i sidste sæson, mod et hold der normalt henter sine point på eget græs. Sejr til Espanyol, selvom de har et par potentielle fravær i Pedrosa, Puado og R.D.T.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Sevilla – Real Valladolid 1 (2-0)

Lidt som frygtet blev det en skidt start for Sevilla, der tabte med 2-1 mod Osasuna. Indsatsen var ikke overbevisende, men den var trods alt bedre end Real Valladolids, der vel nok stod for rundens dårligste præstation mod Villarreal, hvor de særligt offensivt manglede ideer til at skabe noget.

Sevilla er fortsat ved at finde fodfæste efter en omskiftelig sommer, men de skal ganske enkelt kunne tage tre point i lørdagens første kamp. Også selvom hverken Marcao eller Isco formentlig kommer i spil hos hjemmeholdet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Osasuna – Cádiz 1 (2-0)

Seks point efter to kampe. Det kan meget vel være facit for Osasuna, der lagde fra land med en sejr mod Sevilla, og som også må være store favoritter i kampen mod Cádiz, der tabte sin første kamp til Real Sociedad.

Man skal passe på med at konkludere alverden ud fra de første 90 minutter af en sæson, men jeg bilder mig alligevel ind, at jeg så antydninger af et Osasuna-hold, der har bygget lidt på i offensiven. 

Cadíz’ offensiv er også i denne sæson stærkt afhængig ad Choco Lozano,  mens de bagerste så noget sløje ud mod Real Sociedad. Væk var intensiteten og tilstedeværelsen i duellerne, og det koster dem også her. Hjemmeholdet har alle mand klar, mens gæsterne potentielt er uden hele otte spillere. Der er endda meget flotte odds på en hjemmesejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,04 – SPIL HER >>*

Mallorca – Real Betis 2 (1-2)

Ok, en mand i overtal i 75 minutter gjorde betingelserne væsentligt lettere for Betis, men det var stadig en inspirerende indsats fra deres side i 3-0-triumfen mod Elche. Særligt nød jeg at se Fekir. Måden han jagtede bolden på ved sidelinen, der gav det første mål viste en intensitet i spillet, som jeg synes var lidt fraværende fra både ham og resten af truppen i den sidste del af foråret.

Den præstation giver løfter om en god sæson, og nu skal de følge det op ude mod Mallorca. Øboerne fik 0-0 i Baskerlandet, men det skyldtes i høj grad ineffektivitet fra Athletic samt en forrygende Rajkovic i målet. Gang på gang blev de overspillet, og hvordan skal det så ikke gå dem, når en anderledes klinisk Betis offensivt folder sig ud?

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Celta Vigo – Real Madrid 2 (1-2)

Real Madrid er stadig Real Madrid, hvis nogen skulle være i tvivl. En chokstart i kampen mod Almería rystede dem ikke, og de fik vendt det til 2-1 i anden halvleg, med mål fra først Vazquez og siden en indskiftet Alaba. Det var vigtigt med tre point i en kamp, hvor Ancelotti blandede posen, og hvor det trods en fejlplacering fra Rüdiger ikke rigtig lagde en dæmper på deres spil. Så kunne italieneren finde på at rotere igen? Formentlig ikke. 

De spanske medier melder Once de Galla for Real Madrid, der tager til Celta for at jagte tre nye point og lægge pres på Barcelona og Atlético, der først spiller søndag.

Hjemmeholdet har alle mand klar, og de kunne glæde sig over, at duoen Aspas og Paciencia kom på tavlen i den første kamp mod Espanyol, men omvendt må de ærgre sig over, at de ikke kunne holde fast i deres 2-0-føring. Det ligner en tæt kamp, og med tanke på, at Real Madrid som oftest lige akkurat får hivet en sejr i land, så prøver jeg en sejr til gæsterne på præcis et overskydende mål.

Lisbergs bud: Real Madrid vinder med præcis én til odds 3,85 – SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Athletic – Valencia X (0-0)

Hvis der er noget mere forudsigeligt, end at Casper bringer Frank i problemer i Klovn, så må det være, at Athletic ikke kan score mål. Søndag var den igen gal. Masser af chancer, ingen mål. Athletic i en nøddeskal.

På samme måde blev Valencias opgør mod Girona noget, vi har set før. Masser af hårdt fight og et mål fra Carlos Soler på straffe. Jeg har været lidt lunken ved Gattuso på Mestalla, men rent kommunikativt virker han i øjeblikket som en mand i balance, og Valencia virker som en klub, der igen er åben over for omverden. God stemning gør det ikke alene, men i en klub med så meget larm i de senere på år, er det om ikke andet en tiltrængt forandring. De stod i hvert fald testen, da Cömert blev udvist kort inde i anden halvleg, og sejren skulle kriges hjem.

Det bliver en kamp, hvor der bliver kæmpet om hver en bold, og hvor tacklinger og disciplin nok fylder mere end smukt spil og mål. Det er jo lige før, at det skriger på 0-0. Og det gør det i hvert fald, når man ser på, hvad vi får igen for et sådant resultat.

Lisbergs bud: Kampen ender 0-0 til odds 10,00 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Villarreal X (2-2)

Endelig, fristes jeg til at sige. Endelig, så vi Villarreal tage på udebane mod en oprykker og så sikkert køre en 3-0-sejr hjem. Den selvfølgelighed har manglet i de seneste to sæsoner, men kommer den ind i truppen, så er top 4 som tippet inden sæsonen i den grad i spil for Emerys mandskab. Og lad mig da også lige benytte lejligheden til at smide et golazo ind i teksten, når snakken falder på Alex Baenas anden scoring i den kamp.

Hvis Real Valladolid var en test, så er Atlético det også. På en anden måde selvfølgelig. For kan de få noget med hjem fra Wanda Metropolitano?

Los Rojiblancos indledte sæsonen mandag med 3-0 mod Getafe, og det var en kamp, hvor Felix var oplægger og Morata afslutter. Den angrebsduo kan blive meget værd for Atlético, såfremt de lykkes med at holde på Morata, der rygtes væk. Det var et alternativt forsvar, de stillede med i den kamp, men de gjorde det godt, og det kan sagtens blive til genvalg til flere af spillerne, da Giménez og Felipe er ude med skader. Hos Villarreal har de i ugens løb sagt farvel til Estupinan, der er rejst til Brighton. Derudover er Foyths agent blevet spottet i Barcelona, og et salg kan være nært forestående, så hold med nyt på den front. Hjemmeholdet er favorit, men jeg kan godt se Villarreal få noget ud af opgøret.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,78 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – FC Barcelona 2 (1-3)

Det lykkedes lige akkurat for Barcelona at få registreret (næsten) alle sine mange nyindkøb, men det lykkedes ikke at besejre Rayo Vallecano lørdag aften. Det har sat en umiddelbart dæmper på den ellers stort opbyggede begejstring i Catalonien, men jeg synes faktisk, at der var flere opløftende momenter trods 0-0 resultatet. Jo, de gav et par store tilbud væk, men offensivt formåede de at lægge et pres, der også udmøntede sig i forholdsvis store chancer, og de holdt intensiteten i store dele af kampen. Det er lovende med henblik på resten af sæsonen.

Men med pointtabet er der allerede et lille pres på catalanerne forud for deres tur til San Sebastián. Jules Koundé sad over i den første kamp, men kan muligvis nå at blive registreret til weekenden, hvis en handel med Depay som ventet går igennem. Jeg tror, de kommer modige ud til opgøret mod Real Soceidad, der godt nok vandt i premieren, men som ikke imponerede synderligt. Får Barcelona som ventet lidt plads at løbe på, kan de godt tage en sejr på en ellers svær udebane. 

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,19- SPIL HER >>*

Elche – Almería 1 (2-0)

To hold, der begge tabte i weekenden, og to hold der meget vel kan ende med at ryge ud. Jeg var dog imponeret af Almería, der så livlige ud, når de spillede frem i banen, og bagude lignede den nye 18-årige brasilianer Kaiky en rigtig solid signing, hvis indsatsen mod Real Madrid var et varsel om niveau. Elche tabte med 3-0 mod Betis, i en kamp hvor John Donald allerede blev sendt i bad efter 16 minutter, hvilket ødelagde deres gameplan gevaldigt.

Jeg tror, vi skal passe på med at læse for meget ind i den første kamp for de to mandskaber, for jeg har stadig Elche som favorit her. Boyé er med al sandsynlighed fortsat ude, men nyerhvervelse Collado kan få sin debut for hjemmeholdet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Girona – Getafe 2 (0-1)

Oprykkerne fra Middelalderbyen kunne ikke udnytte, at de var en mand i overtal i størstedelen af anden halvleg, da de tabte sæsonpremieren med 1-0 mod Valencia. Getafe kunne heller ikke udnytte særligt meget, men det skyldtes til dels også Atléticos klasse, da de lidt overraskende tabte med hele 3-0 hjemme i Madrid-derbyet, hvor et par opspils fejl blev dyre, da de blev straffet prompte. Det her har alle ingredienserne til at blive en grim kamp, men hvor Getafe lige akkurat må være små favoritter, i hvad der dog kan blive både fugl og fisk.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,95 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar