18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 19. runde i La Liga d. 2 – 4. januar 2024

Julen er forbi, et nyt år er begyndt, men i Spanien venter de stadig på, at de tre vise mænd skal dele gaver ud. Og med i sækken har de et propfyldt kampprogram, der blandt andet byder på Girona mod Atlético, ligesom Barcelona kommer på en svær opgave ude mod en gammel kending. Nicolai Lisberg er klar til at drysse lidt spanske godter ud fra 19 runde af La Liga.

(Foto: IMAGO / AFLOSPORT)

Getafe – Rayo Vallecano 1 (2-1)

Tirsdag d. 2. januar kl. 17:00

Et derby til at indlede det nye år på, og det skal nok blive interessant. Getafe var inden den korte pause involveret i noget af en kamp, da de fik 3-3 ude mod Atlético i en højdramatisk affære, hvor de kom tilbage i slutfasen med to scoringer. De er blot et at fire hold, der endnu har til gode at tabe på hjemmebane, og selvom jeg godt kan se Rayo få mulighed for at løbe omstillinger og have held med deres presspil, så må hjemmeholdet være favorit.

Rayo har tabt tre af de fire seneste kampe, og ikke scoret i et eneste af de opgør, så er det lidt som om, at luften er ved at sive ud af en ellers højt flyvende ballon?

Gæsterne har på nær Trejo alle mand klar, mens Getafe har Óscar i karantæne og Djené på vippen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Deportivo Alavés 1 (2-0)

Tirsdag d. 2. januar kl. 19:15

2023 har været et godt år for La Real, der blandt andet vandt sin Champions League gruppe, men hvis tilskuerne på Anoeta alligevel ønsker sig lidt mål, når de tre vise mænd kigger forbi, så er der ikke noget at sige til det. For de tre seneste kampe er alle endt med 0-0. Først mod Inter, og siden mod Betis og Cádiz.

Nu kommer Alavés på besøg, og så burde der jo være mulighed for, at Kubo, Sadiq og Oyarzabal igen kan få nettet til at blafre, i en kamp hvor Brais Mendes også forventes at være klar igen. Ikke mindst fordi Rubén Duarte sidder over med karantæne hos gæsterne.

Det er ikke mange gange, de ligefrem forkæler os med målfest, Real Sociedad, men mon ikke det ender med en sejr til at indlede 2024 på.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,54 – SPIL HER >>*

Valencia – Villarreal X (2-2)

Tirsdag d. 2. januar kl. 21:30

Endnu et derby i denne midtvejsrunde i La Liga. Og en kamp mellem to hold, der efterhånden begynder at minde en hel del om hinanden. Ikke kun fordi Marcelino har en fortid i begge klubber, men også fordi de begge kæmper lidt med at finde fodfæste. 
Valencia fik godt nok en vigtig sejr ude mod Rayo senest, men det var også nødvendigt, for den gode start er efterhånden blevet afløst af lidt mere middelmådige resultater, og de kan vel ikke helt sige sig fri for at blive en del af kampen om at undgå den tredje nedrykningsplads. 

Det kan Villarreal heller ikke. Efter en god start for Marcelino, så er Villarreal faldet lidt tilbage i samme rille. Mod Celta vandt de godt nok, men de lukkede igen et par mål ind, og de er nu oppe på 11 indkasserede mål i de seneste otte kampe. 

Begge hold har en del fravær til dette opgør grundet karantæner. For hjemmeholdet er det i defensiven med Diakhaby og Correia, mens Villarreal må undvære Baena og Comesaña, ligesom de er ramt af skader til Pedraza, Foyth, Sørloth og Pino.

Hjemmeholdet har de bedste kort på hånden, men det er to defensiver, der er lidt ustabile, så jeg går med mål.

Lisbergs bud: X’et og BTS til odds 4,25 – SPIL HER >>*

Granada – Cádiz X (1-1)

Onsdag d. 3. januar kl. 17:00

Sidste chance! Måske en kende bombastisk sådan at melde ud, her hvor vi kun er halvvejs gennem sæsonen, men hvis Granada virkelig skal levere et remontada af dimensioner, så skal de ganske enkelt vinde mod Cádiz, der ligger lige over stregen. For ellers er det tæt på umuligt at se, at de i tilfælde af nederlag skal kunne hente ti pont på onsdagens modstander, når de i de første 19 kampe blot har hentet otte point i alt.

Et enkelt point i de sidste fem kampe og et smerteligt 0-3-nederlag hjemme mod Sevilla vidner jo ikke just om, at de er på vej mod bedring, men spillet mod netop Sevilla var faktisk væsentligt bedre, end resultattavlen kunne indikere. De har alle mand til rådighed og holdes af markedet som snæver favorit, men er der noget, som Cádiz kan, så er det at få point i lige netop denne slags kampe.

Lisbergs bud: X2 til odds 1,60 – SPIL HER >>*

Celta Vigo – Real Betis X (1-1)

Onsdag d. 3. januar kl. 19:15

De lyseblå fra Galicien har blot vundet to kampe i den første halvdel af sæsonen, men det virker til, at Benitez stadig har lidt snor at give af. I hvert fald var det sigende, at det var på sportsdirektørpositionen, at man valgte at ændre på setuppet henover julen.

Men snoren er ikke lang, og de skal snart til at samle point sammen. Det skal Betis dog også, efter de blot har vundet en enkelt af sine seneste syv kampe, og det var i en walk over i pokalen. Isco har godt nok forlænget sin kontrakt, men ellers har der på det seneste ikke været alverdens positive nyheder at berette om. Så er vi næsten derhenne, hvor Celta for en sjælden gangs skyld skal tildeles favoritværdigheden? Hele efteråret havde de et væld af marginaler, der gik imod dem i de tætte kampe. Måske kan et nyt år ændre en smule på det, selvom uafgjort her virker som det mest oplagte resultat.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,35 – SPIL HER >>*

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet
18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25). Alle regler og vilkår

Real Madrid – Mallorca 1 (3-0)

Onsdag d. 3. januar kl. 19:15

Sikke en jul, de har haft i hovedstaden. Med Gironas pointtab kunne de overvintre på førstepladsen, og for nylig kom det så også frem, at Carlo Ancelotti fortsætter som træner. Længe så det ellers ud til, at han skulle overtage det brasilianske landshold, men i sidste ende valgte han altså at blive i den klub, hvor han kan blive den næst længst siddende træner i Real Madrid, skulle han blive kontrakten ud.

Ancelotti skal have stor ros for at have guidet sit hold så flot igennem den første halvdel, efter et efterår hvor den ene (alvorlige) skade efter den anden har ramt holdet. Og når Nacho for anden gang i sæsonen får et tåbeligt rødt kort, som han senest gjorde det mod Alavés, så skal Ancelotti tænke kreativt i de bagerste geledder, hvor Tchouameni formentlig skal spille sammen med Rüdiger. Det kan mildest talt skabe usikkerhed, men længere fremme er de så godt spillende, og trioen med Bellingham, Brahim og Rodrygo har mere end rigeligt med kvalitet til at gøre det svært for Mallorca.

Øboerne er godt nok kommet lidt igang igen og har fået opbygget en lille afstand til stregen, men det bliver ikke i denne kamp, der kommer flere point til samlingen.

Lisbergs bud: Real Madrid -1 (EH) til odds 1,66 – SPIL HER >>*

Girona – Atlético Madrid 1 (2-1)

Onsdag d. 3. januar kl. 19:15

Pezellas sene scoring for Betis den 21. december betød lige akkurat, at Girona måtte overlade førstepladsen til Real Madrid. Et lille tabt skridt i kampen om mesterskabet, men skulle de vinde her, kan vi så småt begynde at regne dem for en seriøs udfordrer til top 4 og Champions League pladserne. For en sejr onsdag, og så er de ti point foran Atlético Madrid.

Simeones hold vandt den udsatte kamp mod Sevilla Lillejuleaften, men ikke uden at lide, og ikke uden igen at indkassere et rødt kort. Denne gang til Söyüncü, der dermed sidder ude mod Girona. 

Jeg har rost Atléticos offensiv i denne sæson og deres ændrede udtryk, men det ser vi ikke meget af, når de spiller væk fra Metropolitano, hvor de har samlet færre point end eksempelvis Rayo Vallecano har på fremmed græs.

Jeg synes, at Girona de sidste par uger har vist os, at de er The Real Deal, opvisningen ude mod Barcelonas som det bedste eksempel, og Atlético har i denne sæson haft det svært mod hold, der er så offensive i deres udtryk, som Girona er det. Eventyret lever videre lidt endnu.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,58 – SPIL HER >>*

Osasuna – Almería 1 (2-0)

Torsdag d. 4. januar kl. 17:00

2024 kan næsten kun blive bedre for Almería, der skal bruge resten af sæsonen på ikke at blive La Ligas dårligste hold. Nogensinde. Det er de godt på vej mod efter et forfærdeligt efterår. Inden jul leverede de faktisk en ganske fin offensiv indsats ude mod Barcelona, men de fik også et par mål foræret ved den lejlighed, så det var ikke fordi, det lige pludseligt bare klikkede for Almería.

Osasuna har haft det svært i den første halvdel af sæsonen, men alle vinder, når de møder La Ligas bundprop, der til denne kamp i øvrigt har Idrissu Baba i karantæne.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,67 – SPIL HER >>*

Sevilla – Athletic 2 (0-2)

Torsdag d. 4. januar kl. 19:15

Quique Sánchez Flores har fået en ganske fornuftig start på tilværelsen hos kriseramte Sevilla, der godt nok gik på juleferie med et 1-0-nederlag mod Atlético. Han har tidligere vist, at han i Getafe i en tæt på lignende situation kunne vende slagets gang og bringe sit hold i sikkerhed, og det kan han formentlig også gøre med Sevilla, men jeg tror ikke, det bliver på bagkant af point mod Athletic.

Baskerne er virkelig godt spillende for tiden, og de er en seriøs bejler til pladserne i næste års Champions League. Det er lidt et tab for dem, at Iñaki Williams er afsted med Ghana til AFCON, mens Berenguer, som jeg forventer afløser ham, kan også sagtens vise sig som en trussel.

Pausen har ganske givet bekommet Sevilla vel, men ikke vel nok til at de tager point mod Valverdes velsmurte maskine.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,27 – SPIL HER >>*

Las Palmas – FC Barcelona X (0-0)

Torsdag d. 4. januar kl. 21:30

Garcia Pimienta havde i mange år en stor stjerne som succesfuld træner for Barcelonas reserver og unge spillere, men ikke stor nok til, at han fik chancen på førsteholdet. Derfor kom han til Las Palmas, og her har han leveret over al forventning. Og det med en stil, der næsten fremstår mere Barcelonask end Barcelonas egen.

For mens Pimienta har kunne nyde et par fridage henover julen, har Xavi haft anderledes meget at tænke på. Godt nok fik de en sejr mod Almería at lukke året ned på, men det var endnu en voldsom undervældende præstation med flere store fejl til følge. Flere af dem blev begået af Araujo, men det var Andreas Christensen, der i den kamp blev ofret og også ligner en taber her i kampen om startpladserne.

Modsat kampen mod Almería er De Jong igen med efter udstået karantæne, og det gavner holdet gevaldigt, men kan de få noget med hjem fra ferieøen mod Las Palmas, der blot har tabt en enkelt gang hjemme, og som bedre end nogen anden evner at forsvare sig med bolden? Det ligner en målfattig omgang.

Lisbergs bud: Under 1,5 l til odds 3,95 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

SpilXpertens dækning af La Liga sponsoreres af Cashpoint.

Tips fra La Liga

nyhedsbrev

Få de seneste nyheder fra os i din indbakke to gange om ugen!

Skriv første kommentar

Skriv et svar