18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 16. runde i La Liga d. 3. – 6. december 2021

Real Madrid rykker fra de andre rivaler i toppen af tabellen, men kan en begyndende træthed spænde ben for dem i Baskerlandet? Og bliver det til alle gode gange tre for Xavi og Barcelona i La Liga? Nicolai Lisberg er klar med den komplette gennemgang af samtlige kampe i 16. runde af La Liga.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Granada – Alavés X (1-1)

To mandskaber der begge tankede selvtillid i pokalen i midtugen, men vi er stadig på så tidligt et stadie i denne udgave af Copa del Rey, at de resultater kan vi ikke for alvor bruge til alverden, da modstanderne endnu ikke har den fornødne kvalitet, hvorfor La Liga–holdene næsten uden undtagelse benyttede reserver i de opgør.

Det kan hverken Granada eller Alavés dog tillade sig selv at gøre fredag aften, for de to mandskaber er kun lige akkurat placeret over stregen. Granada endda kungrundet bedre målscore. Alavés kom efter en fin periode lidt ned på jorden med nederlag hjemme mod Celta i sidste runde, så jeg glæder mig til at se, om de har rystet skuffelsen af sig, mens Granada skal bygge videre på 2-2 ude mod Athletic. Hos Alavés er det værd at notere, at Duarte er ude med karantæne, men det er intet at regne mod Granada, der potentielt må undvære seks spillere med skader, mens både Germán Sánchez og Montoro er i karantæne.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,10 – SPIL HER >>*


Sevilla – Villarreal 1 (2-0)

Andaluserne kom foran og spillede en flot kamp, men det gik alligevel som det plejer at gøre, når de gæster Bernabéu. Nederlag. Et slag i forhåbningen om at blive spansk mester, men ikke et større slag, end at Lopetegui bør kunne se på indsatsen og være tilfreds med det han så fra sit mandskab søndag aften.

Emery kunne i grove træk også være tilfreds med sit holds evne til at skabe chancer mod Barcelona lørdag, men han må omvendt være stærkt utilfreds med, hvordan de nok engang begik store fejl i defensiven, der blev afgørende for kampens udfald. Villarreal er efterhånden ved at have alle mand klar til kamp, mens Sevilla mangler en række spillere. Jeg vurderer dog stadig, at de tager det tre point, da det efterhånden begynder at være et gennemgående tema, at Villarreal blotter sig bagude. Begge hold har i øvrigt afgørende Champions League kampe i midtugen at skulle forholde sig til.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,04 – SPIL HER >>*


FC Barcelona – Real Betis 1 (3-1)

Det bliver mere og mere tydeligt, hvad det er, Xavi gerne vil med det her Barcelona-hold. Ja, der var nogle kendelser, der gik deres vej mod Villarreal, og de gav et par store chancer væk bagude, men rent offensivt er det noget af det bedste, vi har set fra dem i lang tid. Løbemønstrene virker mere og mere indarbejdet, og profiler som Busquets ter-Stegen og de Jong begynder igen at ramme niveau.

Mandag kunne Barcelona gøre rent bord ved ballon d’Or uddelingen da Messi, selvom han nu er i PSG, på baggrund af sin sæson hos Barcelona vandt den mest eftertragtede pris, mens Pedri tog prisen som årets unge spiller. Oveni hatten vandt Alexia Putellas prisen hos kvinderne. Så måske det slet ikke står så slemt til i Barcelona længere?

En sejr vil i hvert fald være den tredje i træk i ligaen, og så kan vi vel så småt tale om en stime. Det samme kan i øvrigt siges om Betis, der tidligere har voldt Barcelona problemer på Camp Nou. Denne gang skal de dog gøre det uden Fekir, der er ude med karantæne. 

Der venter en skæbnekamp i München i midtugen for Barcelona, men den fylder næppe det store hos Xavi her og nu, hvor det gælder om at fortsætte de gode takter.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,53 – SPIL HER >>*


Atlético Madrid – Mallorca 1 (2-0)

Det lignede endnu en kamp med problemer foran modstandernes mål, inden Atlético fik poppet champagne-flasken, og det næsten flød over med mål i anden halvleg, da de vandt med 4-1 mod Cádiz. Det får mig dog ikke til at tro, at de nu ligefrem har fundet formlen til storsejre, for dertil har vi set Simeones hold for mange gange.

Men hjemme på Metropolitano mod oprykkerne fra Mallorca skal de naturligvis kunne hente tre point. Øboerne er gået i stå og har ikke vundet siden ottende spillerunde, så deres midterplacering er nu godt på vej til at blive vekslet til en bundplacering. De er det hold, der har lukket næstflest mål ind på udebane, så selvom jeg ikke tror på storsejr, så kan sejren godt blive det større, end den plejer at gøre, når Atlético er den ene part. Trippier er fortsat ude for hjemmeholdet, mens Giménez er på vippen. Hos gæsterne er de potentielt uden seks spillere, og det hjælper ikke ligefrem på deres chancer for at hente point.

Lisbergs bud: Atlético Madrid -15 (AH) til odds 2,07 – SPIL HER >>*


Real Sociedad – Real Madrid X (1-1)

Sejr mod Sevilla, sejr mod Athletic. Real Madrid har haft en god uge, hvor de for alvor har lagt afstand i toppen af tabellen. I Champions League er de også allerede videre som det i øvrigt eneste spanske hold, og derfor kan de modsat mange af deres rivaler koncentrere sig fuldt ud om strabadserne lørdag aften i Baskerlandet.

Her venter Real Sociedad, der tidligere har voldt dem problemer, men som lige nu virker til at være dalet en smule i niveau, efter uafgjort mod Valencia og sidst nederlag mod Espanyol. De skulle have haft noget ud af turen til Barcelona, men tilbage står, at de nu ikke har scoret i to kampe i træk. Til denne kamp er de fortsat uden Elustondo, der er i karantæne, ligesom midtbanen er ramt af fravær til både Merino og Silva.

Real Madrid har på nær Ceballos og Bale alle mand klar, men Ancelotti trækker store veksler på sine foretrukne 11, og på et tidspunkt melder trætheden sig. Det var ikke overbevisende mod Athletic, hvor Courtois måtte redde dem et par gange i anden halvleg, så kan de virkelig blive ved med at hente spinkle sejre?

Lisbergs bud: X’et til odds 3,62 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink


Rayo Vallecano – Espanyol 1 (2-1)

Espanyol har endnu ikke vundet ude, mens Rayo næsten har gjort rent bord hjemme med seks sejre og en enkelt uafgjort. Ser vi på de nøgne tal, så peger alt på en hjemmesejr, og jeg ender også der, men det kan sagtens blive en tæt affære. Espanyol viste nok en gang mod Sociedad, at de er godt organiseret, og at de i Raul de Tomas har en angriber, der er en outsider til at blive denne sæsons pichichi

Hjemmeholdet har Comesaña i karantæne, mens de omvendt kan håbe på, at både Falcao og Nteka kan nå at blive deres skader kvit.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,23 – SPIL HER >>*


Elche – Cádiz 1 (1-0)

De to hold kan tilsammen mønstre en enkelt sejr i de seneste 12 kampe, og de er placeret på en 17. og 18. plads inden denne runde, så begrebet bundbrag synes at være passende til at beskrive, hvad vi har i vente søndag eftermiddag.

Det er to hold, der sagtens kan risikere at må tage billetten ned, og jeg har svært ved at vurdere, hvem der lige nu og her er dårligst spillende. Dog synes jeg, at Elche i løbet af sæsonen har ramt et højere niveau end Cádiz, og spiller for spiller har de i blandt andet Boyé, og Mascarell nogle spillere på et højere individuelt niveau, der kan vise sig afgørende for udfaldet af denne kamp.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,07 – SPIL HER >>*


Levante – Osasuna X (1-1)

15 runder inde, og Levante har nu gang i sin tredje træner. Et eller andet sted er der ikke det store at sige til det. Javier Pereira fik godt nok kun syv kampe, efter han overtog fra Paco Lopez, men han gjorde så absolut heller intet for at overbevise om, at han var manden, der kunne få dem på rette kurs med fire nederlag og tre uafgjorte i den periode.

Holdet fra Valencia er fortsat uden sejr i denne sæson, og det begynder efterhånden at blive kritisk.

Det gør det for så vidt også hos Osasuna, Ja, de har 20 point og er nummer 10 i ligaen, men tre uafgjorte og tre nederlag lyder formkurven på. Så er det lige før, at Levante med den nye træner, Alessio Lisci, ligefrem er favorit? Det mener bookmakerne, de er. Jeg er mere i tvivl og synes, det ligner et helt lige opgør, der kan gå begge veje.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*


Celta Vigo – Valencia 1 (2-1)

Der er liv i Vigo. De seneste par år, har vi ofte set, hvordan Galiciens lyseblå helte har det med at hente point i stimer, og det kunne godt tyde på, at det er det, de igen er ved at gøre. I hvert fald er de nu oppe på fire kampe i træk uden nederlag, og de både imponerede og overraskede mig ved at tage tre point ude mod et ellers formstærkt Alavés-hold.

Valencia fik blot 1-1 mod Rayo hjemme, og de går ind til dette opgør med en del fravær. Diakhaby og Foulquier er begge ude med karantæne, mens Gabriel Paulista og Correia er ude med skader. To hold der er meget tæt på hinanden i niveau, men hvor hjemmebane og lidt momentum gør, at Celta må være smalle favoritter.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*


Getafe – Athletic X (0-0)

Getafe er fortsat under stregen inden denne runde, og det er de med stor sandsynlighed også efter, uanset hvordan de selv klarer det, men det går den rigtige vej. I de seneste fem kampe har de blot tabt en enkelt og hentet flotte otte point. Jeg forstår af samme grund heller ikke, hvorfor bookmakerne gør gæsterne til så store favoritter. Mod Real Madrid blev det som forventet til et nederlag, og det var altså sjette kamp i træk, at de ikke hentede en sejr. De spillede dog en rigtig fin kamp, hvor særligt Muniain var en nydelse at følge, men som så mange gange før i denne sæson kunne de ikke få det forløst med mål.

Blot 13 scoringer i deres hidtil 15 kampe fortæller sådan set alt, der er værd at vide om Athletics helt store problem. De har helt sikkert brugt flere kræfter onsdag, end Getafe gjorde i pokalen tirsdag, og det bør blive hjemmeholdets mulighed for at få noget ud af denne kamp.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,15 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar