18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 14. runde i La Liga d. 8. – 10. november 2022

Det er sidste runde i La Liga, inden den står på VM-pause, så hvem af Barcelona og Real Madrid kan holde jul på førstepladsen? Lykkes det endelig for elendige Elche at hente en sejr, og hvordan går det kriseramte klubber som Atlético Madrid og Villarreal? Nicolai Lisberg er klar med optakt til 14. runde af La Liga.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg
Odds på La Liga*

*Reklamelink

Elche – Girona X (1-1)

Det er lidt en uskik at tale om finaler i fodbold, i kampe hvor der ikke er et trofæ på spil. Men hos Elche har man alligevel forsøgt at tale om tre finaler før VM. For hvis de overhovedet skal have en chance for overlevelse, skulle der ske noget drastisk i de kampe. De første to er blevet tabt. Mod Getafe hjemme og Valladolid ude. Nu venter så den sidste finale, når Girona kommer på besøg.

Catalanerne der fik en stor sejr fredag mod Athletic, da de vandt 2-1 hjemme, og som med en sejr her kan overvintre i nogenlunde komfortabel afstand til stregen. Girona har kun tabt en enkelt af de sidste fem kampe, og for dem vil uafgjort heller ikke være helt af vejen.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Athletic – Real Valladolid 1 (3-0)

Lidt skuffende måtte Ernesto Valverde og Athletic rejse hjem fra Girona uden point. 2-1 tabte de, og det var først til sidst, de fik skabt spænding om resultatet med en scoring fra en indskiftet Guruzeta. Dermed er kun en enkelt af de seneste fem kampe blevet vundet, og de er gledet ned på en syvendeplads. Men da de andre kandidater til top 4 også smider point på skift, er der ikke langt op, og hjemme mod Valladolid skal det blive til tre point.

Anfører Muniain er tilbage igen, og Herrera forventes også at kunne spille en rolle, selvom det nok mest bliver fra bænken. Valladolid er godt kørende med tre sejre i de sidste fire kampe, men det er hjemme, de som oftest henter deres point.

Lisbergs bud: Athletic -1,5 (AH) til odds 2,38 – SPIL HER >>*

Osasuna – Barcelona 2 (1-2)

Det blev en flot afsked til Gerard Piqué, da han takkede af foran et tæt på fuldt Camp Nou for en glorværdig karriere hos Blaugrana. Eller det vil sige, at han stadig er med i truppen til kampen mod Osasuna, men med Andreas Christensen og Eric García klar, så får han ikke en startplads.

Lewandowski brændte straffe i sejren mod Almería, men det gjorde ikke det store, da Dembélé viste vejen med en flot scoring. Spillet var ikke så flydende som i nogle af de andre kampe, men sejren kunne der ikke pilles noget ved.

Osasuna vandt for tredje gang i de seneste fire kampe, da de tog alle tre point ude mod Celta, og da de tidligere har hentet point ude mod Real Madrid, kommer de naturligvis til at tage kampen op tirsdag aften. Med til historien om de fire seneste kampe hører dog, at pointene er hentet mod Celta, Valladolid, Girona og Espanyol så vi behøver ikke nødvendigvis falde på halen over Osasuna trods genfunden form.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,53 – SPIL HER >>*

Sevilla – Real Sociedad 2 (0-1)

Sampaolis mandskab kom tilbage fra 0-1 og fik uafgjort i derbyet ude mod Betis, men de var en mand i overtal i hele anden halvleg, så måske de alligevel skulle have fået mere ud af den kamp. Det var et opgør, hvor de også fik en udvisning, da Montiel blev præsenteret for det røde kort i første halvleg, så han er naturligvis ikke med her.

Dolberg kom ind og fik minutter for Sevilla, men Isco er tilbage efter endt karantæne, og han ligner bedste bud på en falsk nier i opgøret mod Real Sociedad, der har Artitz Elustondo ude, efter han også blev udvist i deleren med Valencia.

VM-pausen kommer på et godt tidspunkt for Real Sociedad, der har mistet pusten og nu har tabt tre af de seneste fem kampe på tværs af alle turneringer. Sevilla har endnu til gode at vinde hjemme i denne sæson i ligaen, og jeg tror heller ikke, det sker onsdag, selvom Real Sociedad kører på dampene. 

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,90 – SPIL HER >>*

Almería – Getafe X (0-0)

Almería er måske det hold i ligaen, hvor der er størst forskel på deres præstationer ude og hjemme. Så når nu der er tale om en hjemmekamp mod Getafe, så skal det vel give tre point? Det kunne det godt, men omvendt stinker det næsten af et X, som også er blevet resultatet for Getafe i fire af de sidste fem kampe. Senest med 0-0 mod Cádiz hjemme i en kamp, hvor der blev delt tre røde kort ud fra det 96. – 100. minut. To af dem tilfaldt Getafe og Gastón Álvarez og Christian Portu, som er i karantæne her, og det samme er Domingues Duarte, der har samlet for mange gule kort sammen. Læg dertil, at styrmand Djené muligvis glipper kampen med en skade, og så begynder det for alvor at se svært ud.

Almería har dog også Kaiky i karantæne, mens Milovanovic og Ely er tvivlsomme med småskavanker, så derfor går jeg efter X’et og ikke hjemmesejren.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,30- SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Espanyol – Villarreal 1 (2-1)

Fire kampe har Setíen fået i spidsen for Villarreal, og allerede nu er fansene så utilfredse med ham, at de i 2-0-nederlaget hjemme mod Mallorca søndag aften begyndte at kræve hans afsked. 

En voldsom høj boldbesiddelse tilfredsstillelser ikke Villarreals fans, der måske i stedet skal sætte deres lid til, at Gerard Moreno denne gang kan få en rolle fra bænken. Villarreal mangler i hvert fald en del rent offensivt, for spillet ude på banen er faktisk fint, selvom de har mistet lidt af deres gode organisation.

Den har de til gengæld hos Espanyol. I over en time var de en mand i undertal mod Atlético Madrid, og alligevel var de tættest på sejren, da det først lykkes for Atlético at udligne godt ti minutter før tid. Cabrera var synderen i den kamp med sin udvisning, hvorfor han glipper duellen mod Villarreal.

Villarreal virker selvtillidsforladte, og jeg tror ikke, at et vendepunkt bare lige ligger og venter rundt om hjørnet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Mallorca – Atlético Madrid 2 (0-1)

Jeg føler lidt, jeg gentager mig selv, men det går altså ikke Atléticos vej for tiden. Og det er selvforskyldt. 1-1 mod Espanyol i en kamp med en mand mere på banen i over en time er naturligvis ikke godt nok. Men det er ikke overraskende. For særligt hjemme har de haft svært ved at finde formen i ligaen, mens de ude faktisk har hentet fem sejre i syv kampe.

Nu gælder det så Mallorca og Muriqui, der igen leverede varen med mål og assist i sejren mod Villarreal. Til denne kamp er uden Maffeo, der fortsat afsoner karantæne for sin udvisning, mens også Dani Rodríguez er ude efter at have indkasseret sin femte advarsel. Hos Atlético er det Felix og Giménez, der må se til fra sofaen med for mange advarsler.

Ret beset er der ikke alverden, der taler for en Atlético-sejr, måske bortset fra at det netop er i den slags kampe, de oftest henter tre point, og vi har set en anden koncentration fra Simeones tropper på udebane i sæsonen.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Rayo Vallecano – Celta Vigo 1 (2-1)

Der er flere hold, der godt kan bruge en pause, og Celta er så afgjort et af dem. Senest tabte de 2-1 hjemme mod Osasuna, og de er nu placeret under stregen. De scorer fortsat fornuftigt med mål, men de lukker også scoringer ind i hver eneste kamp, og det er særligt defensivt, jeg ser dem have problemer.

Torsdag skal de forsøge at gå på julepause med point mod Rayo Vallecano, der som regel gør det godt hjemme. De er mandag aften i aktion mod Real Madrid, så jeg opdaterer efterfølgende herunder, skulle de være løbet ind i skader eller karantæne, men umiddelbart ligner det, at de tre point bliver hos Rayo.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,95- SPIL HER >>*

Valencia – Real Betis X (1-1)

Jeg spåede Betis-sejr i derbyet mod Sevilla, fordi de særligt i Fekir og Iglesias havde nogle af de spillere, der kunne gøre forskellen. Det gjorde de også, men ikke på den positive måde. I stedet med en udvisning til hver, hvorfor Betis måtte nøjes med 1-1 i et dramatisk derby. Nu glipper de så begge kampen mod Valencia og det på tidspunkt, hvor Juanmi også er ude med skade. Så selvom truppen rent offensivt er ganske bred, er det bekymrende for Pellegrini.

Bekymringer er der også hos trænerkollega Gattuso, da Gabriel måtte lade sig udskifte i den uafgjorte kamp mod Real Sociedad i weekenden, og han er derfor på vippen til denne kamp, hvor Diakhaby fortsat er ude med en skade, ligesom Cavani også meldes tvivlsom.

Så det ligner to hold med et par reserver fra start, og i hvad der godt kan blive en intens affære. Valencia har spillet tre af de seneste fem kampe uafgjort, og var kun sekunder fra også at gøre det mod Barcelona, så jeg tror på et oplagt X.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Cádiz 1 (1-0)

Fire kampe og blot en sejr. Jeg vil ikke gå så langt som til at kalde Cádiz for Real Madrids La Bestia Negra, slet ikke, men de har alligevel ofte voldt hovedstadsklubben problemer i de indbyrdes opgør. 

Cádiz er bedst mod de store hold, som vi også har set i deres kampe mod Barcelona tidligere. Så selvom de ligger under stregen, så ser de mulighed for at hente noget ude mod Real Madrid, akkurat som de har gjort det i de to foregående sæsoner.

Real Madrid har i denne sæson kun smidt point på hjemmebane (skrevet inden mandagens opgør ude mod Rayo Vallecano), og det mod hold som Girona og Osasuna, så det er ikke givet, at bare kører Cádiz over.

Men når det er sagt, så skal de jo være mindst en klasse bedre end torsdagens modstander, hvis ikke profilerne allerede nu begynder at spare sig selv så tæt på VM.

Lisbergs bud: X ved pausen til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar