18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 13. runde i La Liga d. 5. – 7. november 2021

Derby i Sevilla og Madrid og Barcelona på svær opgave i Galicien i skyggen af Xavi-rygterne. Det er en af de mest interessante La Liga runder længe, vi har i vente, og Nicolai Lisberg er klar med en gennemgang af samtlige kampe. Vamos!

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Athletic – Cádiz 1 (1-0)

Jeg vil ikke kalde en kamp mod Cádiz en tredjedel inde i sæsonen for en skæbnekamp, men måske det er alligevel et pejlemærke for, hvad der er i vente for Athletic i resten af sæsonen. For skal de helt op i toppen af tabellen, så er det en af den slags kampe, de skal vinde, og hvor de tidligere har haft en evne til at formøble sikre sejre mod modstander af denne kaliber.

De er ramt af skader på et par positioner, ligesom Iñigo Martínez er ude med skade, mens gæsterne fra Cádiz har også en del fravær til kampen, ligesom de har Tomás Alarcón i karantæne. To uafgjorte i træk for Cádiz viser, at de måske er ved at finde formen fra sidste sæson, men uanset hvordan vi anskuer dette opgør, så skal hjemmeholdet tage en sejr, i en kamp hvor jeg ikke kan se, at der skulle falde mange mål.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,92 – SPIL HER >>*


Espanyol – Granada 1 (2-1)

Det var den blot anden sejr i sæsonen, som Granada hentede i seneste runde, men det skete i ret så overbevisende stil, da de vandt med hele 3-0 ude mod Levante. Så er Granada tilbage på sporet? Jeg tror det ikke. Levante er et hold i dyb krise, så vi skal passe på med at læse for meget ind i det resultat, og nu venter Espanyol i en svær opgave. Godt nok tabte de senest mod Getafe med 2-1, men ellers har de vist sig ganske stabile i de første 12 runder, selvom de nu er oppe på tre kampe i træk uden sejr.

Óscar Gil er ude med en skade for Espanyol, men Granada er uden blandt andre Duarte, Lozano, Gonalons og Eteki. I sidste sæson var det ikke noget problem at kompensere for de fravær, men det har været anderledes svært i år, og jeg har Espanyol til at tage de tre point. Formentlig med Raúl De Tomas i en afgørende rolle.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,91 – SPIL HER >>*


Celta Vigo – Barcelona X (1-1)

Der er vigtige point på spil i Galicien, hvis Barcelona ikke vil miste greb med top 4, men lige nu og her handler alt i den catalanske hovedstad om Xavi, og hvornår han kan præsenteres som træner. Det bliver dog nok ikke tidsnok til opgøret mod Vigo, hvorfor Sergi igen er på bænken. Med 1-0 mod Kiev løste han sin opgave, men det var igen ikke et Barcelona-hold, der leverede rent spillemæssigt, så hvad skulle have ændret sig til kampen mod Vigo?

Hjemmeholdet svinger fortsat, og de er uden Santi Mina, der er ude med en skade, mens Brais Méndez er i karantæne. Det er dog intet at regne mod Barcelona, hvor Dembélé kun lige nåede at blive næsten klar, inden han blev skadet igen, og han slutter sig til navne som Piqué, Sergi Roberto, Pedri, Auguero, Braithwaite og Dest, der alle er ukampdygtige.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,75 – SPIL HER >>*


Alavés – Levante 1 (1-0)

0-3 hjemme mod Granada og nu 20 kampe i træk uden sejr. Har du læst med i disse optakter, vil du vide, at jeg flere gange har talt varmt om potentialet i Levante, men det er mest af alt varmt luft i øjeblikket. For hvor er de dog ringe. Eller for at citere Morten Bruun, da denne kommenterede spansk fodbold for efterhånden mange år siden. ”Elendige Levante.”

For en måned siden ville jeg have svoret, at Alavés var mere elendige, men de har hentet tre sejre i de seneste seks kampe og er kravlet over stregen, så jeg kan ganske enkelt ikke forsvare at se andre muligheder, end at de også må være favoritter her.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,60 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Rayo Vallecano 1 (4-2)

Der er Sevilla derby om søndagen, men lørdag skal du under alle omstændigheder se Real Madrid – Rayo Vallecano. Oprykkerne spiller noget af det mest opportunistiske fodbold i La Liga netop nu, og de har allerede hentet markante sejre i sæsonen mod nogle af de store hold, så kan de gøre det mod selveste Real Madrid på Bernabéu?

Real Madrid vandt tirsdag i Champions League, men bortset fra Benzema og en fortsat fortryllende Vinicius, så var det ikke nogen stor kamp af de mangedobbelte Champions League vindere. Rayo ligger øjeblikke sekser, men med til historien hører, at 16 af deres i alt 20 point er hentet på hjemmebane, så selvfølgelig er Real Madrid favorit, i en kamp der har alle muligheder for at blive en underholdende og målrig en af slagsen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,40 – SPIL HER >>*


Villarreal – Getafe X (1-1)

Unai Emery var i denne uge kraftigt linket til jobbet i nyrige Newcastle, men i sidste ende valgte han at blive i Villarreal efter en samtale med præsidenten. Han har sikret klubben det eneste trofæ, den har vundet, og han er på vej til at føre dem videre fra Champions League, så det bør jo være en god beslutning fra for Villarreals fans. Bør.

For tager vi Europa ud af ligningen, så er Villarreal ikke godt kørende i La Liga, hvor jeg faktisk vil gå så langt som til at sige, at de er det hold, der underpræsterer mest i forhold til materiale i spillertruppen. En 14. plads og blot to sejre efter 11 kampe er selvsagt for lidt, og jeg kan godt frygte på deres vegne, at det ikke ændrer sig alverden søndag. Getafe er godt nok uden et væld af spillere grundet skader, ligesom Damián Suárez er ude med karantæne, men hvor ofte har vi ikke set, at Villarreal kvajer sig i denne slags kampe, selvom de har leveret fint i Europa få dage forinden? Jeg prøver derfor det velbetalte X.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,20 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink


Valencia – Atlético Madrid 2 (1-2)

Der er en overflod at store kampe i denne runde, og selvom der ikke er topkamp på Mestalla, når vi ser på tabellen, så har Valencia – Atlético ingredienserne til at blive en yderst seværdig affære.

Atlético var ikke i nærheden af at få point ude mod Liverpool i Champions League, og det var ikke kun fordi, Felipe i det opgør modtog et hårdt rødt kort. Samme Felipe nåede også at være involveret i de to første scoringer, så han erstattes formentlig af Savic i tre-back kæden. Valencia har en del skadede spillere, ikke mindst i de bagerste geledder, og det tror jeg bliver afgørende for kampens udfald. De vandt godt nok lokalopgøret mod Villarreal i seneste runde, men Bordálas har fortsat lidt udfordringer med for alvor at få sat skik på det her hold.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,95 – SPIL HER >>*


Osasuna – Real Sociedad 2 (0-1)

Topholdet i La Liga hedder fortsat Real Sociedad, selvom baskerne senest måtte nøjes med 1-1 i derbyet mod Athletic. Nu gælder det Osasuna, der lidt overraskende ligger syver i tabellen. Mere overraskende er det måske, at de faktisk ligger der, fordi de særligt på udebane har været effektive, mens de hjemme har haft det noget svære med blot en enkelt sejr i seks kampe.

Til dette opgør er de fortsat uden Adriane Hernández, mens Sociedad formentlig må undvære Oyazarbal, Illarramendi og Monreal. Det bliver en tæt affære, men Sociedads individuelle kvalitet kan meget vel vise sig udslagsgivende.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,41 – SPIL HER >>*


Mallorca – Elche 1 (2-1)

Ingen af de to hold har vundet en kamp siden ottende spillerunde, så hvem har bedst mulighed for igen at komme tilbage på sporet? Det bør Mallorca have. Oprykkerne har godt nok ikke vundet i et stykke tid, men de har fået point i de seneste tre kampe, og der er flere ting, der fungerer for dem, end tilfældet er for Elche.

Hjemmeholdet er uden Kubo og Sedlar, sidstnævnte grundet karantæne, mens gæsterne er foruden Piatti og Guti. Det bliver ganske givet en lidt nervøs affære, men hvor Mallorca tager de tre point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*


Real Betis – Sevilla X (2-2)

Kan man ønske sig nogen bedre kamp alt slutte en runde af på? El derbi Sevillano. Real Betis mod Sevilla på et forhåbentligt helt fyldt stadion, hvor der kommer til at være en fantastisk stemning. Godt nok tabte Betis torsdag hele 4-0 mod Leverkusen, og i seneste runde kunne de heller ikke stille noget op imod Atlético, men trods et lille formdyk, så er det et hold, der spiller noget af det bedste fodbold, vi har set i årevis.

Hos Sevilla er det ikke lige så sprudlende, men det er, på nær lige i Champions League hvor problemerne fortsætter, som oftest hamrende effektivt, hvilket ti point i de seneste fire kampe vidner om. De er inden denne runde a point med Real Madrid på andenpladsen, et enkelt point efter Sociedad, der dog har en kamp mere. Navas er ude for gæsterne, men ellers er det to hold, der næsten kan stille i stærkeste opstilling i et opgør, der kan svinge begge veje.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Skriv et svar