18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 13. runde i La Liga d. 4. – 7. november 2022

Smider Real Madrid point for anden kamp i træk, når de møder velspillende Rayo Vallecano, og hvordan forløber Gerard Piqués sidste kamp for Barcelona på Camp Nou? Nicolai Lisberg zoomer ind på 13. runde i La Liga, hvor der også er derby mellem Betis og Sevilla, ligesom Atlético skal rejse sig efter en svær uge.

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Girona – Athletic 2 (0-1)

Valverdes mandskab rejste sig efter 0-4-nederlaget til FC Barcelona, da de vandt kampen mod Villarreal med 1-0. Nok en gang på en scoring af Iñaki Williams, der nu er oppe på fem sæsonmål.

Den præstation var glimrende, men det var naturligvis intet at regne mod det, som Girona leverede, da de fik point ude på Bernabéu. Det ene point ændrer dog ikke ved, at Girona fortsat ikke har vundet siden femte runde i La Liga, og derfor har jeg også Athletic som favoritter her. Også selvom de er uden anfører Muniain samt Dani García, der begge er skadet.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,08 – SPIL HER >>*

Getafe – Cádiz 2 (0-1)

Det vigtige bundopgør mandag aften gav tre point til Getafe, selvom det holdt hårdt. Først blev Amavi udvist med lidt over ti minutter igen, og kort før tid brændte Lucas Boye så fra pletten for Elche. Ikke nogen stor kamp, men i Getafes situation tæller det hele

Amavi er naturligvis ude af denne kamp grundet sit røde kort, når de møder Cádiz, der også fik tre vigtige og dramatiske point. Og som kom noget mere overraskende, da det skete efter en 3-2-sejr mod Atlético Madrid, hvor Sobrino dukkede op på bagstolpen i det 99. minut og skovlede bolden ind med lige dele bryst, knæ og mave, på et tidspunkt hvor Atlético jagtede sejren.

Begge hold brød altså stimen af kampe uden sejr i sidste runde, men ingen af dem overbeviste. Getafe har faktisk hentet flere point ude end hjemme, og det bekommer dem ikke nødvendigvis vel at møde et hold, der står endnu dybere, end de gør, hvorfor jeg jagter en velbetalt udesejr.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,80 – SPIL HER >>*

Real Valladolid – Elche 1 (2-0)

Elendige Elche. Mandag havde de alle muligheder for at hente sæsonens første sejr, men de kunne ikke nedlægge Getafe. Heller ikke da de blev en mand i overtal i det sidste kvarter godt og vel og i øvrigt også tillod sig at brænde fra pletten i slutningen af kampen. Kun fire point har de hentet i sæsonen, og selvom de faktisk var bedst mod Getafe, så er det et hold, der lige nu og her ikke har La Liga klasse.

Valladolid fik ikke mere ud af deres anstrengelser mod Osasuna, men de er i bedring og har hentet to sejre i de tre seneste kampe, og der er flere spillere, der byder sig til end hos Elche. Jeg tænker især på en Sergi Leon og Óscar Plano, der sammen med Shon Weismann har evnerne til at tilføre endnu et nederlag til samlingen for stakkels Elche. Valladolid har faktisk været ganske godt kørende på hjemmebane, og den stime bør kunne fortsætte lørdag.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Celta Vigo – Osasuna 2 (0-1)

Gabriel Veiga nåede kun at spille 32 minutter for Celta i sidste rundes kamp mod Almería, men der formåede han også at bringe sig selv i fokus. Først med en scoring efter 25 minutters spil, og syv minutter senere med en udvisning. Med ti mand knækkede Celta, og så måtte de rejse hjem med et 3-1-nederlag.

Måske vi ikke skal lægge alverden i den kamp, det røde kort taget i betragtning, men så kan vi jo lægge en masse i, at de i de seneste fem kampe blot har hentet et point. Osasuna er kommet i gang igen efter en lidt svær periode og mod et Celta-hold der, foruden karantæneramte Veiga, også må undvære Hugo Mallo, vil det så være en større sensation, hvis de henter tre point her?

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 3,75 – SPIL HER >>*

FC Barcelona – Almería 1 (3-0)

Lewandowski. Hvis Barcelona efter 38 runder får overrakt trofæet, så skal en stor del af æren tilfalde polakken. For da de i sidste uge kæmpede gevaldigt med det mod Valencia, var det selvfølgelig manden med 9-tallet på ryggen, der tiljubles til tonerne fra Fred Flintstone, der dukkede op på bagerste stolpe og gav dem sejren i overtiden.

I midtugen sad han over, da Barcelona vandt den ligegyldige kamp i Champions League mod Plzen, hvor Ferran Torres foldede sig ud. Han ryger dog nok på bænken her, men Barcelona har, særligt med Lewandowski, så meget kvalitet, at de bør køre Almería over.

På nær allerførste hjemmekamp mod Rayo har Barcelona været overbevisende på Camp Nou og vundet næsten udelukkende store sejre uden at indkassere, og den stime fortsætter her, selvom de igen er ramt i defensiven, da hverken Christensen, Koundé eller García forventes at blive klar. Araujo fortsat er ude med en skade, ligesom Sergi Roberto er det.

Kampen bliver i øvrigt Gerard Piqués sidste på Camp Nou, da han torsdag aften højest overraskende offentliggjorde, at han indstiller karrieren.

Lisbergs bud: Barcelona -2,5 (AH)til odds 1,87- SPIL HER >>*

Få op til 1.000 kr. som freebet
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Atlético Madrid – Espanyol 1 (2-1)

Det gik fra slemt til værre, da Atlético fulgte op med exittet fra Champions League med helt at ryge ud af europæisk fodbold efter et 2-1-nederlag i Porto i midtugen. Det positive er så, at de nu kan fokusere helt og holdent på La Liga, og det er der også brug for. Senest tabte de 3-2 mod Cádiz på et mål i de døende sekunder, efter de ellers havde kæmpet sig tilbage fra 0-2. 

Det fungerer overhovedet ikke for Simeone og co., der dog til denne kamp igen kan gøre brug af Morata, der udgik mod Cádiz med en skade og ikke kom i spil mod Porto. Til gengæld er Lemar og Koke ude med skader, mens Saúl er i karantæne efter for mange gule kort.

Espanyol har kun tabt en enkelt af sine seneste seks kampe, men fire af disse er endt uafgjort, så de har blot et enkelt point ned til stregen. Da de i Braithwaites debut mødte Athletic ude, der kan sammenlignes en smule i stil med søndagens modstander, leverede de faktisk en helstøbt indsats og fik tre point, så mod et Atlético-hold der kæmper mere end længe set, kan de om ikke andet gøre sig forhåbninger om, at de igen kan få point ud af anstrengelserne. Men på et tidspunkt får Simeone styr på sit hold, og selvom det måske tager lidt længere tid, end hvad godt er, så skal de alt andet lige kunne hente en sejr mod Espanyol.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,50 – SPIL HER >>*

Real Sociedad – Valencia 1 (1-0)

Nogle gange er 1-0-nederlag som sejre, og sådan var det torsdag for Real Sociedad, der trods nederlag mod Manchester United alligevel sikrede sig førstepladsen i Europa League. Det var dog deres andet nederlag i træk, efter de også tabte mod Betis senest, og måske er det konsekvensen af at have haft så voldsomt mange skader, særligt på de offensive positioner, som vi nu ser udfolde sig.

Til denne kamp ser Kubo ud til at at være ny mand på lazarettet, og hvis Imanol Alguacil efterhånden ønsker en pause, er der intet at sige til det.

Valencia har også haft en del skader på det seneste, men de gjorde en god figur mod Barcelona, hvor de dog indkasserede helt til sidst. Til denne kamp er de fortsat uden Diakhaby og Iliax, mens Nico måske kan gøre comeback. Real Sociedad skal levere en sidste kraftanstrengning i de resterende tre kampe, og det kan de så gøre med en sejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,03 – SPIL HER >>*

Villarreal – Mallorca 1 (2-0)

Quique Setíen fik ikke en sejr i sit comeback til La Liga, da Villarreal tabte udekampen mod Athletic. Og dermed fortsætter de deres slingrekurs, der heller ikke just forbedres af, at de fortsat må undvære nogle af de absolut største profiler.

Mallorca fik 1-1 hjemme mod Espanyol, sidst de var i aktion, men det var en dyr afslutning, da både Raíllo og Maffeo fik røde kort, hvorfor de glipper kampen her. Under Emery havde dette været en klassisk bananskræls kamp, hvor Villarreal ville have bolden mest, men hvor kynismen i felterne manglede. Jeg lader tvivlen komme Setién til gode og tror på, at Villarreal selv med et par alvorlige skader kan tage en tiltrængt sejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,62- SPIL HER >>*

Real Betis – Sevilla 1 (3-1)

Rundens største kamp er også søndagens sene kamp. El derbi sevillano. Normalt er Sevilla storebror, men i disse tider er det nok alligevel sjovest at holde med Betis, der også har hele 13 point ned til rivalerne, efter de i sidste uge sejrede ude mod Real Sociedad, mens Sevilla igen skuffede med 0-1 hjemme mod Rayo Vallecano.

Historisk set har Betis dog svært ved at vinde hjemme mod Sevilla, men det, og så klicheen om at et derby lever sit eget liv, er også de eneste argumenter, der vejer i Sevillas favør. Sampaoli har ikke formået at sætte et tydeligt aftryk på dette hold, der til kampen er uden en karantæneramt Isco, ligesom Marcao igen, igen er skadet, ligesom Nianzou er det.

Hos Betis må de måske undvære en af ligaens bedste midtbanespillere i Guido Rodríguez, der er på vippen, men mon ikke han bliver klar?

Borja Iglesias scorede igen i weekenden, og med ham på toppen og Fekir og Canales til at fodre ham, så kan Sevillas sårbare defensiv ikke holde Betis fra fadet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*Rayo Vallecano – Real Madrid 2  (1-3)

Lidt atypisk spiller Real Madrid en mandag, når der er Madrid-derby på programmet. Rayo tager imod, og det må være et Rayo-hold, der har tro på tilværelsen. For senest slog de Sevilla ude med 1-0, og de har tidligere på sæsonen spillet lige op med Barcelona på udebane. Så kan de også drille storebror Real Madrid?

Ancelottis tropper var lidt uinspirerende i sidste uges 1-1 kamp hjemme mod Girona, men brillerede omvendt ud i stor stil, da de overbevisende slog Celtic med 5-1 og sikrede sig førstepladsen i Champions League gruppen. Til denne kamp forventes det så, at Benzema er tilbage på holdet, og så skal det vel give en sejr, selvom de er uden Kroos, der blev udvist mod Girona.

Rayo har Netka i karantæne, ligesom både Pozo og Falcao formentlig glipper kampen. Hjemmeholdet er godt spillende, ubesejret i de seneste fire kampe og har en stil, der ofte volder tophold problemer. Men Real Madrid er ikke det typiske tophold, og det passer dem kun fint at møde et hold, der i perioder går op og presser dem højt på banen.

Lisbergs bud: Real Madrid HT/FT til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv første kommentar

Skriv et svar