18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 12. runde i La Liga d. 30. oktober – 1. november 2021

Barcelona skal med en ny træner forsøge at holde fast i toppen af tabellen, hvor Real Sociedad lige nu er førerhold i en tæt topkamp, hvor de store klubber smider point på stribe. Sker det også i 12. runde af La Liga? Nicolai Lisberg er klar med en gennemgang af samtlige kampe.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Elche – Real Madrid 2 (1-2)

Kongeklubben løb panden mod muren, da de blot fik 0-0 mod Osasuna. Det var faktisk anden hjemmekamp i træk, at de ikke formåede at score, så måske det er meget godt, at de nu skal en tur til Elche, selvom hjemmeholdet faktisk er ubesejret foran eget publikum. Ancelotti var i denne uge ude at slå fast, at 4-3-3-formationen er den, der passer holdet bedst, og det begynder efterhånden at ligne en ny fast trio med Benzema, Rodrygo og Vinicius. De er ikke på BBC niveau, men særligt Benzema og Vinicius finder hinanden fint, og Elche har ikke samme defensiv klasse som Osasuna, hvorfor det burde være muligt at hente tre point. Særligt fordi truppen efterhånden er ved at være skadefri. Bale kan snart gøre comeback, og det er ret beset kun Valverde af profilerne, der her er ukampdygtig. 

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,47 – SPIL HER >>*


Sevilla – Osasuna 1 (1-0)

Thomas Delaney og holdkammeraterne missede en mulighed for at skabe lidt afstand i toppen af tabellen, da de måtte nøjes med 1-1 på deres visit til Mallorca i midtugen. Nu gælder det så Osasuna, der skuffede fælt ved for første gang i sæsonen at smide point på udebane, da de måtte nøjes med 0-0 på Bernabéu. Spøg til side, så er det imponerende, hvordan Osasuna er kommet fra land i denne sæson, hvor det er en stærk defensiv, der har skabt fundamentet. Mod Real Madrid var de komfortable med at stå dybt, uden at det gik ud over deres evne til at skabe chancer. Det her bliver meget lig det opgør. Sevilla skal forsøge at nedbryde gæsterne, der vil være fint tilfredse med igen at stå lavt. Hjemmeholdet er uden Papu Gómez men mere vigtigt En-Nesyri. Der er favoritter til at tage sejren, men det bliver ikke noget festfyrværkeri, som vi har i vente.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,78 – SPIL HER >>*


Valencia – Villarreal 2 (1-2)

Et af flere derbyer i denne runde, og det nok mest interessante af slagsen. Valencia lagde fra land i denne sæson med tre sejre og en uafgjort i de første fire kampe, men siden er fulgt syv kampe uden sejr, og selvom der har været flere stærke modstandere i blandt, så kan det ikke forsvare, hvordan de faldt sammen mod Betis senest. Jeg havde troet, at tilbagekomsten af Soler og Gayà kunne ændre noget, men det har ikke været tilfældet, selvom det ikke nødvendigvis er de to, der skal have skylden for den dårlige form.

Villarreal. Åh ja. Så var den gal igen. 3-3 hjemme mod Cádiz, og selvom de fik reddet et point på en sen scoring, så var det stadig en ny, stor skuffelse for et hold, der ikke selv har et niveau, men som tillægger sig modstandernes fra kamp til kamp. Måske er det derfor, vi ser, at de kan svinge fra det henrivende til det håbløse alt efter modstander. Det her er et opgør, hvor det kan blive både fugl og fisk, men der er nogle aspekter i Valencias spil, der bør bekomme Villarreal vel, så jeg vælger at gå med en udesejr. Moreno og Foyth er ude for gæsterne, mens Valencia må undvære Cheryshev og muligvis også Maxi Gómez.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,46 – SPIL HER >>*


Barcelona – Alavés 1 (2-0)

Så gik den ikke længere for Koeman, der efter nederlaget mod Rayo måtte tage sit gode tøj og gå. Ny midlertidig træner er Sergi Barjuan, der er blevet rykket op, og som i de næste par kampe, begyndende med opgøret mod Alavés, skal forsøge at skrabe point sammen, og det skal han gøre med en trup, hvor skaderne ikke synes at stoppe. Godt nok spillede Aguero for første gang fuld tid, men hvor argentineren er tilbage i fulde omdrejninger, så er De Jong, Pedri, Ansu Fati, Araujo og Sergi Roberto ude med skader. Hos Alavés må de i øvrigt undvære målmand Pacheco.

Man skal ikke have læst mange af disse optakter for at vide, at jeg ikke er synderligt imponeret af Alavés, og selvom det er et slagent Barcelona-hold, de er oppe imod, så kan en ny træner måske give lidt fornyet selvtillid, selvom det langt fra løser alle holdets problemer, at Koeman nu er væk.

Lisbergs bud: Barcelona fører ved pausen til odds 1,72 – SPIL HER >>*


Cádiz – Mallorca X (1-1)

Jens Jønsson og holdkammeraterne fik ikke brudt rækken af kampe uden sejr, da de kun fik 3-3 mod Villarreal tirsdag aften. Kun, fordi de faktisk førte 3-1 med ti minutter igen. I det opgør scorede Choco Lozano hattrick, men det rakte altså blot til et enkelt point.  Mallorca fik også et enkelt point, da de mødte Sevilla, så det burde jo egentlig være to hold med selvtilliden i orden efter et par gode præstationer i midtugen. Jeg tror dog, det bliver et  lidt nervøst opgør. Cádiz er fortsat under stregen og har mest af alt brug for en sejr, mens gæsterne vil være fint tilfredse med det ene point, i hvad der ligner en helt lige duel. Garrido, José mari og Calderón er ude med skader, mens Haroyan har karantæne for Cádiz. Hos Mallorca må de undvære Kubo, mens Jaume Costa er i skammekrogen efter sin udvisning mod Sevilla.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,13 – SPIL HER >>*


Atlético Madrid – Real Betis 1 (2-1)

Rojiblanco mistede muligheden for at komme på omgangshøjde med de øvrige rivaler i et tæt topfelt, da de to gange smed en føring over styr mod Levante. Begge mål indkasseret efter straffe, og det fik Diego Simeone til at miste besindelsen, så han blev sendt bort. Nu skal de så op mod det mest formstærke hold i La Liga med fem sejre i de seneste seks kampe, og faktisk det mest formstærke hold i Europa i hele 2021, hvis vi blot ser på antallet af nederlag. Sølle fire gange har Betis tabt en kamp i dette kalenderår. Imponerende.

Atlético Madrid har ikke ramt samme niveau som i mesterskabssæsonen, så Betis kan sagtens drille hjemmeholdet, men jeg vælger nu alligevel at tro på, at Atlético tager sejren. De har en evne til at levere det ekstra mod storholdene, og det at Griezmann virker til at være mere eller mindre genfødt kan godt blive udslagsgivende.

Lisbergs bud: BTS til odds 2,15 – SPIL HER >>*


Getafe – Espanyol 1 (1-0)

Det er svært ikke at have lidt ondt af Getafe. De har endnu ikke vundet i denne sæson, men torsdag kom de så tæt på, som man kan, uden alligevel at gøre det. Med en 1-0 føring i det 98. minut, inden Molina dukkede op og sikrede Granada 1-1, efter Enes Unal havde bragt Getafe foran. De har nu hentet point i tre af de fire seneste kampe, men jeg ved ikke, om de kan bruge det til alverden, i forhold til den spand kold vand i hovedet det var, at se en udligning gå i kassen så sent i kampen. Mod oprykkerne fra Espanyol bør de igen kunne øjne mulighed for den første sejr i sæsonen, også selvom gæsterne faktisk er uden nederlag i de seneste fire kampe. Espanyol har nemlig Raúl de Tomas i karantæne, og selvom Getafe også har et par fravær, heriblandt Chema, Vitolo og muligvis Sandro, så er afsavnet af Espanyols talisman så stort, at jeg tror på, at stimen bliver brudt for Getafe.

Lisbergs bud: 1-talle til odds 2,40 – SPIL HER >>*


Real Sociedad – Athletic 1 (1-0)

Baskerderby og en gentagelse af pokalfinalen i foråret. Sociedad går ind til denne runde som tophold, da de flot vandt ude mod Vigo, mens Athletic kom fra Barcelona og Espanyol med et enkelt point i bagagen. Imanol Alguacil var meget bevidst om ikke at lade sig rive med at den gode form, som Sociedad oplever i øjeblikket, men han må alligevel nyde, hvordan hans hold fører sig frem. Athletic har kun tabt en enkelt kamp i sæsonen, og de kan næsten komme op at få kontakt med toppen, skulle de tage en sejr. Et baskisk derby har det med at leve sit eget liv, men der er alligevel så meget, der går Sociedads vej for tiden, at jeg tror de tager yderligere tre point, særligt hvis de når at få Oyarzabal klar.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,15 – SPIL HER >>*


Rayo Vallecano – Celta Vigo 1 (3-1)

Der findes få bedre historier i Europa lige nu end Falcao og Rayo Vallecano. Onsdag besejrede de Barcelona med 1-0, da El Tigre snød Piqué og sendte fansene i ekstase. Femte hjemme sejr i lige så mange kampe, og det er svært ikke at lade sig rive med, når man mærker stemningen på Vallecas. Stemningen plejer egentlig også at være god På Balaídos i Vigo, men det er nu ikke fordi, fansene af de lyseblå har alverden at glæde sig over for tiden, hvor det nok en gang ser ud til, at de skal spejde mod bunden af tabellen. På et tidspunkt stopper Rayos optur, men det behøver ikke ske mandag aften.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,45 – SPIL HER >>*


Levante – Granada X (1-1)

Nummer 19 mod nummer 17. Det er noget af en kamp, som denne runde lukkes ned med, for det er to hold, der efter en flot sidste sæson kæmper alvorligt med det i denne. Levante mest af alt, da de er uden sejr i 19 kampe, tæller vi sidste sæson med. Granada har trods alt en enkelt sejr i denne sæson at fremvise, men der skulle et mål til i det 98. minut for at få point hjemme mod Getafe. Jeg synes umiddelbart, at der er mest fremgang at spore hos Levante, 2-2 resultatet mod Atlético som seneste vidnesbyrd, men det er en kamp, der er mere lige, end bookmakerne indikerer. Begge hold er uden et væld af profiler, men hvor Granada måske nok alligevel er hårdest ramt.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,52 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar