18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 12. runde i La Liga d. 28. – 31. oktober 2022

Kan Barcelona og Atlético Madrid rejse sig ovenpå det skuffende exit i Champions League? Kører Real Madrid endelig en modstander over? Og kan vi allerede efter 12 runder have fundet den ene nedrykker? Spanskboende Nicolai Lisberg er klar til at besvare de vigtigste spørgsmål forud for 12. runde i La Liga.

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Mallorca – Espanyol 1 (2-1)

Martin Braithwaite var tilbage med mål for Espanyol, der dog smed en føring, og derfor måtte nøjes med 2-2 mod Elche i seneste spillerunde. Mallorca fik omvendt en flot sejr ude mod Valencia og dermed rykkede de forbi netop Espanyol i tabellen, hvor de inden denne runde er noteret for 12 point på 12. pladsen.

Selvom afstanden mellem de to i tabellen ikke er så stor, så synes jeg faktisk, at der har været stor forskel på de to klubbers topniveau. Mallorca har leveret et par rigtig fine og flotte kampe, mens Espanyol er noget mere svingende i deres udtryk.

Hjemmeholdet har Battaglia i karantæne til fredagens kamp, men det ændrer ikke ved, at jeg har dem som favorit til at tage de tre point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,33 – SPIL HER >>*

Almería – Celta Vigo 1 (2-1)

Som oprykker er det ingen skam at tabe 2-1 ude mod Villarreal, men når man er foran i kampen, indkasserer i det 94. minut, på et tidspunkt hvor man er to spillere flere på banen, så er det alligevel en gedigen skuffelse. Det var om ikke andet resultatet for Almería i sidste weekends dramatiske opgør på Estadio la ceramica.

Hos gæsterne fra Vigo, var det omvendt en sen scoring, der gav dem point hjemme mod Getafe, da Joseph Aidoo på oplæg fra Aspas sikrede udligningen i det 89. minut af den kamp.

Det er en kamp, der er svær at spå om, men hjemmeholdet har trods alt hentet tre sejre i fem kampe på eget græs, så selvom de er uden et par spillere til denne kamp, så kan de godt snuppe tre point til yderst favorable odds.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Cádiz – Atlético Madrid 2 (0-1)

Det er svært bedre at opsummere essensen af Atlético i en enkelt sekvens, end den der udspillede sig onsdag aften. Her fik de, efter slutfløjtet mod Leverkusen, et straffe for hånd på bolden. Det brændte de så, fulgte op på returen, der røg på overliggeren og dernæst blev reddet på stregen, inden der blev fløjtet af igen.

Dermed er Atlético ude af Champions League en runde før tid, akkurat som tilfældet er det for kollegaerne fra Sevilla og Barcelona i en skidt, skidt europæiskrunde for spansk fodbold.

Nu gælder det så Cádiz, der efter fire uafgjorte i træk senest tabte med 5-1 til Rayo Vallecano. Så det burde jo blive til en sejr til gæsterne? Burde.

Og det gør det nok også, men Atlético gør absolut intet overbevisende, og dette kunne snildt blive en ny neglebidende affære, men denne gang med marginalerne i Simeones holds favør. Koke, Llorente og Lemar er ude for gæsterne, mens Cádiz har Carcelén og Alcaraz i karantæne.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,62 – SPIL HER >>*

Sevilla – Rayo Vallecano 1 (3-2)

Det var bestemt ikke nogen stor kamp, som Sevilla spillede mod FCK, i hvad der var en overraskende jævnbyrdig affære, men de fik en 3-0-sejr og dermed også tredjepladsen i gruppen, så de kan konkurrere om endnu et Europa League trofæ til foråret.

Skal de igen spille europæisk i den kommende sæson med kvalifikation gennem ligaen, skal de snart i gang. 1-3 ude mod Real Madrid i sidste runde blev i den lokale presse kaldt tandløst, og det var da heller ikke meget, de havde at byde ind med i det opgør. Nu venter kampen mod Rayo, der kommer med selvtillid efter storsejren mod Cádiz senest, men de er formentlig uden Falcao, ligesom Trejo og Nteka har karantæne. Rayo vil faktisk gerne spille på en måde, der ikke er ulig Sampaolis, så det kan godt gå hen og blive underholdende.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,00 – SPIL HER >>*

Valencia – Barcelona 2 (0-2)

Det dufter af storhed, selvom det ikke er to klubber på deres ypperste niveau. Nuvel, Barcelona ligger fortsat fint til i La Liga, men tabte med 3-0 hjemme mod Bayern München onsdag aften. De havde allerede fået beskeden om, at de var ude af Champions League, inden der blev fløjtet op på Camp Nou, men derfor var indsatsen stadig skuffende.

Heldigvis er de godt kørende i La Liga, hvor Villarreal og Athletic senest er blevet tromlet over, og de er da også forholdsvis store favoritter, når de gæster Valencia. Ikke kun fordi los che tabte senest hjemme mod Mallorca, men fordi de har flere fravær på nøglepositioner til denne kamp. Ilias og Diakhaby er med sikkerhed ude, mens det ikke er sikkert, at Cömert når at blive klar. Yunus Musah er i karantæne, og så kan Nico ikke være med mod den klub, der ejer ham. 

Barcelona har tidligere i denne sæson været gode til at ryste europæiske skuffelser af sig, og med Lewandowski og co. oppe foran, skal de nok tage en sejr her.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,64- SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Osasuna – Real Valladolid 1 (1-0)

Søndagen indledes med et opgør med to hold med forskellige formkurver. Osasuna begyndte sæsonen rigtig fint, men er så siden gået i stå, mens det hos Valladolid er lige omvendt, og oprykkerne har nu hentet to sejre i træk, og kun en enkelt af de seneste fem kampe er tabt. De går dog ind til dette opgør potentielt uden fem spillere, så er den gode form nok til at nedlægge Osasuna?

Defensivt er Osasuna ikke lige så solide som tidligere, men angrebet med Avila, Budimir og Moi Gomez har masser af kvalitet og også nok til lige akkurat at hente tre point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,94 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Girona 1 (4-0)

For første gang i sæsonen tabte Real Madrid en fodboldkamp, da de måtte indkassere et 3-2-nederlag mod Leipzig. De var i det opgør uden Benzema, der heller ikke var med mod Sevilla, da han døjer med lidt småskavanker efter sin skadespause. Til denne kamp har Ancelotti dog udtalt, at franskmanden igen burde være klar, og så er spørgsmålet, om det sender en ellers velspillende Rodrygo på bænken.

Jeg er nogle gange lidt efter Real Madrid for kun lige akkurat at levere det påkrævede i stedet for at køre modstanderen ud ad banen, men denne kamp mod Girona kunne godt blive undtagelsen. For oprykkerne har indkasseret en hel del scoringer, og deres styrke ligger ikke i at sætte en god, solid og kompakt defensiv op.

Valverde, Modric og altså Benzema er stadig lidt tvivlsomme, men jeg forventer egentlig, at Ancelotti stiller stærkeste hold, og så må kampen mod Celtic i midtugen bære præg af et par rotationer. Girona er fortsat uden Juanpe.

Lisbergs bud: Real Madrid -2,5 (AH) til odds 2,50 – SPIL HER >>*

Athletic – Villarreal 1 (1-0)

Det har været en travl uge i Villarreal. Ikke fordi de torsdag nok engang var i aktion i Europa League, men fordi Unai Emery er smuttet, og i stedet er blevet afløst af Quique Setién. Manden der blev latterliggjort efter sit voldsomme exit i Barcelona, men som både med Betis og Las Palmas har spillet noget af det mest innovative fodbold, vi har set i La Liga de sidste mange år.

Det bliver spændende at følge Villarreal slå sig lidt mere løs end under Emery, men det kommer naturligvis til at tage tid.

Begge hold har i øvrigt det tilfælles, at det er en tidligere fyret Barcelona-træner, der står i spidsen for dem, og at de begge fik ørene i maskinen på Camp Nou i den forgangne uge, da Villarreal torsdag tabte 3-0, inden Athletic undergik dem med et 4-0-nederlag.

Villarreal rejse sig dog i seneste runde, da de med kun ni mand på banen fik en sen sejr mod Almería, i hvad der blev Emerys afskedskamp. Baena og Morlanes er i karantæne efter deres udvisninger, mens Moreno, Pedraza og Foyth er ude med skader. Hos Athletic er det på den centrale midtbane, at de er ramt med skader til Dani García og Herrera, men de tager alligevel de tre point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,20- SPIL HER >>*

Real Sociedad – Real Betis 1 (1-0)

To klubber der begge var i aktion torsdag, men hvor de begge fik sparet et par af de spillere, der har spillet meget på det seneste. Og det i øvrigt uden, at det kostede med sejre til begge mandskaber. I tabellen indtager hjemmeholdet lige nu den fjerdeplads, der giver adgang til næste års Champions League, men Betis er kun to point efter. Jeg synes dog at spore, at Pellegrinis tropper har mistet en smule momentum, og derfor er hjemmeholdet også favoritter i min optik i søndagens sene kamp.

Betis har blot vundet en enkelt kamp på udebane, og har Guido på vippen til denne kamp.

Hos Real Sociedad fortsætter skaderne med at vælte ned over holdet, og de er potentielt uden ni spillere. Men som skrevet før i disse optakter, så finder de gang på gang løsninger.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,14 – SPIL HER >>*Elche – Getafe X (1-1)

Til ethvert godt måltid hører en god dessert. Og selvom Elche vs Getafe måske ikke er den trefarvede regnbueis, du drømte om, så er det den kamp i runden, hvor der mest på spil. For det er to hold, der ligger i bunden, og som også kommer til at være dernede i hele sæsonen.

Værst ser det ud for hjemmeholdet. De fik godt nok point ude mod Espanyol i sidste runde, men de jagter fortsat den første sejr i La Liga og kommer den ikke mandag, så er det lige før, at vi allerede efter 12 runder kan begynde at notere os Elche som den første nedrykker.

Begge hold har spillet tre af de seneste fire kampe uafgjort, og selvom tre point vil lune, så gælder det også om ikke at tabe. Jeg går med X’et.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,10 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar