18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 11. runde i La Liga d. 26. – 28. oktober 2021

Der er midtuge runde i det spanske, hvor Barcelona skal rejse sig efter nederlaget i El Clásico. Sociedad skal forsøge at fastholde førstepladsen, mens både Real Madrid, Sevilla og Atlético kan komme på svære opgaver. Nicolai Lisberg er klar med en komplet gennemgang af 11. runde.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Alavés – Elche X (1-1)

For blot anden gang i sæsonen lykkedes det Alavés at vinde en fodboldkamp, da de ude vandt 2-0 mod Cádiz. Baskerne er dog fortsat under stregen efter syv nederlag i de første ni kampe, men en sejr her sender dem i kontakt med netop Elche, der har skrabet ti point sammen indtil videre. I weekenden fik de 2-2 mod Espanyol i en jævnbyrdig affære, hvor de dog skulle vente lidt på at få udligningen i kassen. 

Er Alavés ligefrem favoritter efter weekendens opmuntrende resultat, eller var det en enlig svale? Jeg er oprigtigt i tvivl, så jeg jagter i stedet det velbetalte X.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,10 – SPIL HER >>*


Espanyol – Athletic X (1-1)

Blot en enkelt af de seneste seks kampe har resulteret i nederlag, og Espanyol kravler langsomt mod en midterplacering. De skal dog kravle stærkt, hvis de vil følge med gæsterne fra Athletic, der vandt det vigtige subtopopgør mod Villarreal i weekenden og nu kun er to point fra Champions League pladserne. Baskerne er faktisk ubesejret på fremmed græs i denne sæson, men de har spillet tre af fire opgør uafgjorte, og det kunne også godt ligne et oplagt bud på udfaldet her. Otte af de to holds i alt 19 kampe er endt med pointdelinger, og mens de godt nok scorede to gange mod Villarreal, så er det stadig målscoringen, der er et problem for Athletic, mens Espanyol omvendt lukker lidt for mange mål ind.

Lisbergs bud: X’et til odds 2,35 – SPIL HER >>*


Villarreal – Cádiz 1 (2-0)

Præcis som ventet. Højt at flyve, dybt at falde. Villarreal fortsætter for anden sæson i træk slingrekursen i La Liga, og derfor er de efter det seneste nederlag mod Athletic helt nede på en 13. plads, dog med en kamp i hånden i forhold til flere af deres rivaler. Nu gælder det så en hjemmekamp mod Cádiz, der går ind til opgøret med et 0-2 nederlag hjemme mod Alavés i bagagen. Blot en enkelt sejr har Cádiz fået i denne sæson, og jeg har dem fortsat som favorit til at tage turen ned igen, for der mangler ganske enkelt kvalitet, og den struktur, der i sidste sæson gav dem mange udesejre, er heller ikke at spotte.

Nu er det Villarreal, så jeg skal ikke garantere, at den gule ubåd denne gang får kursen sat mod en sejr, men det må altså ikke glippe hjemme mod en af Ligas dårligst spillende mandskaber i øjeblikket. Heller ikke selvom både Gerard Moreno og Juan Foyth pådrog sig skader i kampen mod Athletic og er derfor ude af dette opgør, ligesom Manu Trigueros heller ikke når at blive klar.

Lisbergs bud: Villarreal -1,5 (AH) til odds 2,16 – SPIL HER >>*


Rayo Vallecano – Barcelona X (1-1)

”For hver kamp er vi tættere på at spille den perfekte kamp.” Ronald Koeman var optimistisk på pressemødet efter nederlaget mod Real Madrid, hvor han mente, at spilet rakte til mere. Det gjorde det måske også, men der er fortsat lang vej til den perfekte kamp for Koeman og co., der efter kampen fik fansenes vrede at føle ude foran camp Nou, da de skulle væk fra stadion. Så er der anderledes liv og glade dage hos Rayo, selvom de søndag tabte med 3-2 mod Betis. Oprykkerne fortsætter ,med også spillemæssigt at imponere, og jeg er spændt på at se dem mod Barcelona, som jeg tro, de kommer til at byde op til dans.

Kan Barcelona rejse sig efter skuffelsen, eller kan Rayo Vallecano blive Koemans sidste i spidsen for catalanerne? Det bør blive mere åbent, end det vi så i El Clásico, for Barcelona vil få mere plads at spille på, og Aguero er måske endda klar til yderligere spilletid. Gæsterne har vundet samtlige af de 14 seneste indbyrdes opgør, men den stime kan meget vel stå for fald i midtugen. De Jong, der havde en rædselsfuld kamp mod Real Madrid, er skader og ude de næste par uger.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,15 – SPIL HER >>*


Mallorca – Sevilla 2 (0-1)

Jeg har været lidt efter Sevilla for ikke at score nok i begyndelsen af sæsonen, men til gengæld rost dem for, at de har et godt forsvar. 5-3 mod Levante, og så blev de to ting ellers modbevist. Det var en fantastisk fodboldkamp med nogle helt utrolige scoringer, men jeg tror ikke, at vi ligefrem skal forvente, at det er en ny udgave af Sevilla, vi var vidne til. Fokus er stadig på den gode organisation, og det kommer den også til at være mod Mallorca, der brød den negative serie med nederlag mod Valencia. De havde dog håbet på mere, for da kampen gik ind i sin overtid førte de med 2-0, men til sidst måtte de nøjes med 2-2.

Det er hjemme, at Mallorca henter de fleste af sine point, og de kan da også godt volde Sevilla problemer, men ikke nok til, at de får point ud af anstrengelserne. Hjemmeholdet må undvære både Kang In Lee og Rodrigo Battaglia, der begge blev udvist i seneste runde.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink


Real Betis – Valencia 1 (2-1)

Man kan vælge at rose Valencia for, at de på to mål i overtiden fik point ud af anstrengelserne mod Mallorca, eller man kan kritisere dem for, at de bragte sig selv i den situation. På samme måde kan man rose dem for spillet i de seneste par kampe, men kritisere dem for resultaterne. Seks kampe er de nu oppe på i træk uden sejr, og selvom mange, inklusive undertegnede, har rost dem for spillet, så skal det snart udmønte sig i en sejr, hvis ikke der skal tales om krise i klubben. Den sejr kommer dog næppe mod Betis, der godt nok var ved at smide det hele over styr mod Rayo, men som trods alt fik sikret sig de tre point. De har indtil videre fint mestret det at spille i både Europa og den hjemlige turnering, og er også favorit her, selvom jeg godt kan se Valencia få noget ud af opgøret. Mest af alt ligner det et opgør, hvor begge hold kommer på tavlen.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,85 – SPIL HER >>*


Real Madrid – Osasuna 1 (3-1)

Det var ikke de to mest sandsynlige målscorer, da David Alaba og Lucas Vazquez afgjorde søndagens El Clásico, men det fortæller meget godt den bredde der er på holdet, og hvor målene kan komme fra flere, selvom Karim Benzema normalt er manden i centrum. På papiret ligner Real Madrid en klar favorit i en af deres få hjemmekampe indtil videre, men Osasuna er faktisk ligaens bedste udehold med fire sejre i fire kampe.

Mod Barcelona kunne Real Madrid lukrere på omstillinger mod et hold, der gerne ville stå højt på banen, men det bliver ikke tilfældet mod Osasuna, der har det ganske fint med at forvente og så satse på nogle af de sporadiske chancer der nok skal få. Real Madrid bør vinde, og gør det nok også, men det kan godt blive tæt. Valverde er på vippen, efter han blev småskadet mod Barcelona.

Lisbergs bud: Begge hold scorer i første halvleg til odds 4,80 – SPIL HER >>*


Celta Vigo – Real Sociedad 2 (0-1)

Sikke en første halvleg, som Real Sociedad fyrede af mod Atlético Madrid. Ja, faktisk var det en af denne sæsons absolut bedste kamp, vi var vidne til, da de dog i sidste ende måtte nøjes med 2-2 efter at have ført 2-0 på mål af Sørloth og Isak.  Det ene point gør dog, at de fortsat holder fast i førstepladsen, og den skal de så forsøge at forsvare mod Celta Vigo, der er i aktion mandag, og muligvis kan lide lidt under at have mindre forberedelsestid.Vigo har tabt fem af sine seneste seks hjemmekampe, og de ligner stadig ikke et hold, der har fundet formen, efter en flot sidste sæson. Jeg tro, at Sociedad kan tage en del med fra kampen mod Atlético, og så får de en smal sejr i et opgør, der ikke kommer til byde på alverdens mål.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,56 – SPIL HER >>*


Granada – Getafe X (0-0)

Hjemmeholdet har blot vundet en enkelt af sine seneste 14 kampe i la Liga, mens Getafe ikke har vundet en eneste af sine seneste ti kampe i den bedste spanske række. Det handler altså ikke om, hvem der er bedst, men hvem der er mindst ringe.

Getafe skal i aktion mandag aften, hvor de måske kan ændre lidt på den stime, men det ligner under ingen omstændigheder noget festfyrværkeri, som vi har i vente, når ligaens dårligste og næst dårligste offensiver mødes. Hjemmeholdet er favorit, men de skal vise andre takter end i der seneste par runder, skal de tage alle tre point.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,45 – SPIL HER >>*


Levante – Atlético Madrid 2 (1-2)

Luis Suárez ved fortsat hvor målet står, og det er ikke godt at vide, hvad Atlético gør, når han ikke længere er der. I kampen mod Sociedad var det igen ham, der var den afgørende faktor i comebacket, da han scorede begge mål, hvoraf det sidste blev scoret på et straffe, som han selv fremtvang.

Levante lignede Levante før Paco Lopez afsked, da de tabte 5-3 mod Sevilla, i et opgør, hvor Morales scorede to gange. To kampe under Javier Pereira har indtil vider haft to meget forskellige udfald rent spillemæssigt, så jeg er spændt på at se, hvad der venter os torsdag aften, når de i øvrigt er uden Shkodran Mustafi. Hjemmeholdet kan sagtens volde Atléticos defensiv problemer, men kan de holde Suárez og holdkammeraterne fra fadet? Jeg tvivler. Lemar måtte udgå mod Sociedad, og hans deltagelse må derfor forventes at være tvivlsom.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,72 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar