18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 11. runde i La Liga d. 21. – 24. oktober 2022

Stikker Real Madrid af fra Barcelona med en sejr i Sevilla? Eller kommer Xavi til at nedbryde den stærke defensiv hos Athletic? Der er flotte kampe på programmet i La Liga denne weekend, og Nicolai Lisberg tager jer som vanligt igennem dem alle.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg
Odds på La Liga*

*Reklamelink

Rayo Vallecano – Cádiz 1 (3-1)

På en sen scoring af Falcao fik Rayo Vallecano lige akkurat 1-1 ud af anstrengelserne i derbyet mod Atletico. Et point blev det også til Cádiz mod Betis, da ingen af holdene kunne score i det opgør.

Generelt har Cádiz set bedre ud i defensiven end indledningsvist på sæsonen, så kan de også drille Rayo ude? Jeg tror det ikke. Rayo er notorisk stærke hjemme og tager sejren.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,78 – SPIL HER >>*

Real Valladolid – Real Sociedad  2 (0-1)

Hele 4-1 vandt Real Valladolid onsdag aften mod Celta Vigo, i en kamp hvor Sergio Léon scorede to gange, men også brændte fra pletten. En imponerende sejr foran et elektrisk hjemmepublikum i silende regn. Men jeg tvivler på, at de kan gentage det. For Real Sociedad er mere end bare velspillende. Ikke med store sejre, men de gør, hvad der skal til. Senest med 1-0 mod Mallorca. 

De finder løsninger på alt for tiden, og Real Valladolid har også sine skader at slås med, så mon ikke det ender med en ny spinkel sejr til Imanol Alguacil og hans mandskab.

Lisbergs bud: Real Sociedad vinder med præcist ét mål til odds 3,75 – SPIL HER >>*

Valencia – Mallorca 1 (2-1)

Tre nederlag i de seneste fire kampe og blot et enkelt mål scoret. Mallorcas flotte start på sæsonen er næsten glemt. Men de spiller stadig hæderligt, og mod både Sevilla og Real Sociedad kunne og burde de nok have fået mere ud af anstrengelserne. 

De gode nyheder for Aguirres mandskab er, at Muriqi er tilbage efter endt karantæne, og måske Mallorcas topscorer kan inspirere sine holdkammerater. 

Valencia vil nok ærgre sig over, at anfører Gayà brændte fra pletten i sidste sekund i sidste runde, men de var presset i bund i hele anden halvleg mod et velspillende Sevilla-hold. Grenier er ude med karantæne hos gæsterne.

Lisbergs bud: Begge hold scorer til odds 2,15 – SPIL HER >>*

Real Madrid – Sevilla 1 (3-1)

Ancelotti mente selv, at han burde stoppe karrieren, hvis ikke han som træner kunne få Federico Valverde til at score ti mål i en sæson. Det behøver han formentlig ikke, den gode Carlo, for onsdag nettede Valverde så igen mod Elche, da Real Madrid sikkert vandt med 3-0 over Elche, og hvor de scorede lige så mange mål, som de fik annulleret af VAR. Så både Valverde og Real Madrid er i storform for tiden. 

Sevilla kommer ovenpå sæsonens måske mest dramatiske kamp, da 14 minutters overtid gav straffe, rødt kort, annulleret rødt kort og brændt straffe i en 1-1-deler mod Valencia. Endnu en skuffelse rent resultatmæssigt, men Sevilla spillede faktisk en fantastisk anden halvleg, hvor det Sampaoliske udtryk var meget tydeligt. Jeg sporer klar fremgang hos dette hold, men ikke i en sådan grad, at de forhindrer hjemmeholdet i at tage nye tre point. 

Kike Salas er ud med karantæne, ligesom Marçao er tvivlsom med en skade.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,41 – SPIL HER >>*

Espanyol – Elche 1 (2-1)

Der er andre, der hjemme har tabt 3-0 til Real Madrid, så resultatet i sig selv lever de nok med i Elche. Men måden det skete på var alligevel bekymrende. For det her er et hold, der lige nu ikke virker til at kunne sætte sig op mod hverken top eller bund, og de jagter stadig første sejr.

Espanyol og Braithwaite kunne ikke gøre noget ude mod Osasuna i seneste runde og har kun en sejr i de seneste seks runder. Hvis ikke de skal havne i suppedasen i denne sæson, så skal de sætte tre point på kontoen her.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,78- SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Real Betis – Atlético Madrid X (1-1)

Det var skuffende for Pellegrini og co., at de kun fik 0-0 mod Cádiz. Og skuffende er det også, at de til denne kamp er uden Canales, da han har pådraget sig karantæne efter udvisning i seneste runde. Dermed må Betis undvære både ham og Fekir, der er skadet lidt tid endnu. 

Hos Atlético lysner det på skadesfronten i forhold til først på sæsonen, men det giver ikke per automatik sejre. Onsdag måtte de således indkassere en sen scoring, der betød, at de smed en 1-0-føring mod Rayo, da tidligere fanfavorit Falcao scorede fra pletten i overtiden. 

Det her bliver ganske givet en kamp i stil med den, de spillede i Bilbao for et par uger siden. Betis vil, selv uden Fekir og Canales, forsøge at dominere, og det kan gæsterne meget vel lukrere på, i hvad der ligner et opgør uden alverdens mål. Atlético er dog uden Koke og Lemar, ligesom Oblak fortsat er tvivlsom.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål til odds 1,73 – SPIL HER >>*

Girona – Osasuna 2 (0-1)

Det var noget af et comeback, som Girona forsøgte sig med mod Almería, men det rakte ikke til mere end et 2-3-nederlag i rundens mest underholdende affære. Dem har de efterhånden været involveret i et par gange, Girona, med tanke på deres 3-5-nederlag mod Real Sociedad for et par uger tilbage.

De underholdende kampe giver dog ikke for alvor point for tiden, og det er problematisk. Søndag skal de op mod Osasuna, der endelig fik en sejr igen, da de torsdag besejrede Espanyol med 1-0. De er uden David García, der har samlet for mange gule kort, men de kan godt tage en sejr mod et svingende Girona-mandskab.

Lisbergs bud: 2-tallet odds 3,00 – SPIL HER >>*

Villarreal – Almería 1 (2-0)

Det var mere end bare dyre syv minutter, da Villarreal fortjent tabte med 3-0 på Camp Nou. For ret beset spillede de sig ikke til en chance, havde svært ved at holde fast i kuglen og var heldige med ikke at indkassere flere. Sejren i forrige runde viste sig altså som en stakket frist for Villarreal, der vel ikke er set dårligere i Emerys tid, går vi dem lidt på klingen. Jeg var selv på stadion torsdag aften, og det var bekymrende, så modløse de virkede i mange aspekter i spillet.

Nu gælder det så Almería, der fik en vigtig sejr hjemme mod Girona, da de vandt med 3-2. Endnu engang efter en forrygende første halvleg. Det er der de grundlægger deres gevinster. I forhold til form og selvtillid er de bedre kørende end Villarreal, men de bør stå godt til hjemmeholdet, der selv med store skadeskvaler kan sikre sig tre point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,38- SPIL HER >>*

Barcelona – Athletic X (1-1)

Efter en svær uge fik Barcelona rejst sig. Præstationen og energien mod Villarreal var god, og Lewandowski scorede igen, igen. Det andet mål en sand perle. Men ellers var det Frenkie De Jong, der, i Busquets rollen, var Barcelonas bedste den kamp, og hele Camp Nou applauderede ham da også, da han gik fra banen. Hans aggresivitet i bolderobringerne kan de også godt bruge mod Athletic, der bliver en helt anden nød at knække.

Ernesto Valverde vender tilbage til Barcelona efter knap tre år, og det gør han med et ønske om at drille sin tidligere arbejdsgiver. Athletic har dog ikke fået de bedste resultater på det seneste med tre kampe i træk uden sejr. Senest med skuffende 2-2 mod Getafe, hvor de to gange smed en føring.

Er de ved at miste momentum? Jeg tror det ikke. De har haft lidt skader i defensiven, men til dette opgør har de alle mand klar, så jeg vil ikke udelukke, at de kan levere noget på deres besøg i Catalonien.

Lisbergs bud: X’et til odds 4,75 – SPIL HER >>*Celta Vigo – Getafe X (1-1)

Det hører til sjældenhederne, at Iago Aspas brænder straffe, og da slet ikke to af slagsen. For selv om han fik et ekstra forsøg fra pletten ude mod Valladolid, da flere spillere løb for tidligt ind i feltet, så forblev resultatet det samme. På det tidspunkt havde Celta dog allerede tabt kampen. 

De var endda meget skidt spillende, og det var faktisk tredje nederlag i træk. Getafe har omvendt ikke vundet i fire kampe i træk, så det er to hold uden den store selvtillid, der brager sammen mandag. Argumentet herfra er dog, at Getafe går ind til kampen med en større tro på tilværelsen, da de flot kæmpede sig tilbage to gange mod Athletic og fik det ene point. De er dog ramt af, at Aleña er ude med karantæne, mens Munir, der stod for det udlignede mål, er skadet.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,60 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar