18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tips til 10. runde i La Liga d. 22. – 25. oktober 2021

Vi bliver forkælet med både El Clásico og topkamp mellem Atlético Madrid og Real Sociedad. Nicolai Lisberg er klar med stor optakt til hele tiende runde i La Liga, hvor de flestes øjne selvfølgelig er rettet på søndagens storkamp mellem Barcelona og Real Madrid.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg

Osasuna – Granada 1 (2-1)

2-1 mod Villarreal i seneste runde placerer Osasuna på en overraskende femteplads. Nu gælder det så Granada, der har haft tre ugers pause, efter deres opgør i seneste runde mod Atlético blev udsat. Hjemmeholdet har lidt pudsigt hentet fire sejre af fire mulige på udebane, mens de blot har fået fem point i fem hjemmekampe. Det siger også lidt om, hvad det er for en stil, de gerne praktiserer, hvor det er en fordel, hvis modstanderne kan lokkes lidt frem. Og kan Granada så det? Måske tilstrækkeligt til, at de kan sikre sig tre point. 

Gæsterne er placeret lige over stregen, og de har på nær en flot kamp på Camp Nou været langt fra det niveau, der på imponerende vis førte dem langt i Europa i sidste sæson. De døjer med en del skader til dette opgør, mens Osasuna måske igen kan råde over Budimir.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,84 – SPIL HER >>*


Valencia – Mallorca 1 (1-0)

Det var i høj grad Valencias fortjeneste, at opgøret mod Barcelona i seneste runde blev en af de mere seværdige kampe i denne sæson, for los che havde stor ære af kampen, hvor de faktisk kom foran efter et brag af et mål fra Gayà. Samme Gayà der begik det kontroversielle straffe som gav Barcelona føringen. Til sidst hørte kræfterne op, men det pyntede at have både Gayà og Carlos Soler tilbage, og kan de ramme bare i nærheden af det spil igen, så vinder de også over Mallorca. 

Gæsterne tabte senest mod Real Sociedad, og den flotte sæsonstart er efterhånden længe siden med fire nederlag i de seneste seks kampe. Valencia er uden sejr i fem i træk, men de har mødt Athletic, Sevilla, Real Madrid og Barcelona i den periode, så det behøver ikke nødvendigvis være et tegn på, at de er i krise.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,71 – SPIL HER >>*


Cádiz – Alavés X (0-0)

Med så mange storkampe på programmet kan man næsten helt glemme, at der også er vigtige point på spil i bunden i denne runde. Cádiz tabte senest med 2-0 mod Espanyol, så Jens Jønsson og holdkammeraterne er placeret på en 16. plads, inden denne duel mod Alavés, der omvendt ligger under stregen efter et sent nederlag mod Real Betis i seneste weekend.

Ingen af de to hold imponerer mig alverden, og af samme grund har jeg svært ved at udpege mig en decideret favorit. Måske hjemmebanen kan vise sig afgørende for Cádiz, men mest af alt ligner det et opgør uden mange mål mellem to hold, der kun har scoret ni gange til sammen indtil videre. Alavés har alle mand klar, mens Cádiz må undvære Garrido og José Mari.

Lisbergs bud: Under 2,5 mål odds 1,46 – SPIL HER >>*


Elche – Espanyol X (1-1)

Tre sejre i de seneste fire kampe. Espanyol har endelig vekslet gode præstationer til point, og i weekenden var de da også bedst mod Cádiz, som de besejrede 2-0. Nok engang var det Raúl de Tomas, der kom på tavlen, og det kan ikke understreges, hvor vigtigt det er for Espanyols fortsatte chancer for overlevelse, at han fastholder sin form. For det er ganske enkelt ham, det skal komme fra.
Hvem det skal komme fra hos Elche, har jeg lidt svære ved at se. Lucas Pérez er topscorer med to mål, men han er udset en plads på bænken, som han også var det i seneste runde. Elche er fortsat ubesejret på hjemmebane, hvor de henter langt størstedelen af deres point, og det dufter næsten af en ny pointdeling, når Espanyol kommer på besøg.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,13 – SPIL HER >>*


Athletic – Villarreal X (1-1)

Jeg bliver aldrig klog på Villarreal. Fra 2-0 mod Betis, til 1-2 hjemme mod Osasuna til 4-1 ude over Young Boys i Champions League. Deres stabilitet er mere skrøbelig end den spanske indenrigspolitik. Det var en virkelig flot præstation de leverede i midtugen, hvor Gerard Moreno for anden kamp i træk kom på tavlen, og det er vigtigt at få ham i gang igen efter en start på sæsonen, der har været præget af skader og formdyk.

Athletic er lidt i samme både som Villarreal i ligaen, hvor for mange uafgjorte forhindrer dem i at klatre højere op i tabellen, og Marcelino ved om nogen, hvordan han kan gøre ondt på sin tidligere klub. Var onsdagens opgør et udtryk for den aktuelle form, ville jeg give gæsterne en snæver favoritværdighed, men så igen. Det er Villarreal, og Athletic er en svær størrelse hjemme på San Mamés. Begge hold smider for mange point til at blive en del af den absolutte top, og hvis de gør det igen, ja så ender det jo uafgjort. Nolaskoain, Núñez og Berchiche er alle tvivlsomme for hjemmeholdet, mens gæsterne er uden Día.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,28 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink


Sevilla – Levante 1 (2-0)

Det blev til uafgjort mod Getafe i Javier Pereiras debut for Levante, og dermed var der ikke den store ændring i pointhøsten, for et hold der nu er oppe på 17 kampe i træk uden sejr i La Liga, tæller vi afslutningen af sidste års turnering med. Jeg gentager igen, at Levante har et hold til den bedste halvdel, men det begynder at snerpe til, og deres chancer for point søndag forbedres ikke af, at de blandt andet må undvære Campaña og Roger Martí.

Sevilla fik kun uafgjort i deres kamp i Champions League i midtugen mod franske Lille, og de scorer ikke alverdens mål, men de vandt trods alt 1-0 mod Celta Vigo i seneste runde. En-Nesyri kæmper stadig med at blive helt klar, så det ligner en ny startplads til Mir, mens Diego Carlos er tilbage efter endt karantæne. Kounde pådrog sig et slag i kampen mod Lille, men han bør blive klar, og selv uden den dygtige stopper så skal Sevilla tage tre point.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,47 – SPIL HER >>*


Barcelona – Real Madrid 2 (2-3)

El Clásico. Du kan læse andetsteds, hvorfor det måske ikke længere er klodens største klubkamp, men tag ikke fejl af kampens betydning. Ronald Koeman fik efter nederlaget til Atlético Madrid at vide, at han havde tre kampe til at overbeviste bestyrelsen om, at han også fremadrettet skal være træner for Barcelona. To sejre er det blevet til mod Valencia og Kiev, og selvom præstationen mod sidstnævnte ikke var værd at nævne, så vandt Barcelona altså, og de går ind til opgøret mod rivalerne med fornyet tro på tilværelsen.

Det gør de dog også i Madrid. Efter en lidt svær periode i både ligaen og Champions League, var der ingen svinger i valsen, da de slog Shakhtar Donetsk hele 5-0 på udebane, hvor Karim Benzema nok en gang strålede klarere end alle andre. Franskmanden er for alvor ved at gøre sit kandidatur til Ballon d’Or varmt, og det er ham, Barcelona skal have lukket ned, hvis de ikke for første gang siden 60’erne skal opleve at tabe fire Clásicos på stribe.

Kigger vi lidt på skadeslisten, så kunne Barcelona spare Ansu Fati i første halvleg mod Kiev, hvorfor han ligner en starter søndag, mens alt tyder på, at Pedri ikke bliver klar, ligesom Alba døjer med småskavanker. Aguero har nu fået to indhop for Barcelona, men en startplads er nok fortsat en postgang for tidligt. Hos Real Madrid er det mest af alt skader til breddespillere, der fylder, og derfor har jeg også dem som favoritter. Barcelona har endnu til gode at overbevise os om, at de kan holde de helt store hold fra fadet, og hvordan stopper de Benzema og Vinicus med den form, de viser? Det kan meget vel blive underholdende og målrigt søndag eftermiddag.

Lisbergs bud: BTS til odds 1,53 – SPIL HER >>*


Real Betis – Rayo Vallecano 1 (2-1)

Den helt store succeshistorie i La Liga hedder Rayo Vallecano. Oprykkerne der først under EM sikrede pladsen i La Liga har overrasket alt og alle, og de har gjort det med en god gang fodbold. Nu møder de et lige så formstærkt mandskab fra Betis, der ligesom Rayo har hentet 13 point i de seneste seks opgør, og det kan meget vel blive en hæsblæsende affære. På et tidspunkt får Rayo svært ved at fastholde deres aggressive tilgang til kampene, og måske det bliver straffet mod et godt organiseret Betis-hold, der torsdag spillede 1-1 mod Leverkusen i Europa League. Med mindre den kamp har kostet mange kræfter, så har jeg her hjemmeholdet som favorit.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,85 – SPIL HER >>*


Atlético Madrid – Real Sociedad 1 (1-0)

Når Barcelona og Real Madrid krydser klinger efter ni runder i La Liga, plejer det at være absolut topopgør, men kigger vi kun på tabellen, så er det faktisk her, at ugens storkamp finder sted. Gæsterne fra Real Sociedad topper nemlig ligaen, mens Atlético Madrid ligger på fjerdepladsen med tre point og en kamp færre.

Der burde være grund nok til at smile, men som man kunne se tirsdag aften, så er Simeone en ikke helt tilfreds mand for tiden, efter de tabte hjemmekampen mod Liverpool i Champions League med 2-3 i en dramatisk affære, hvor Griezmann scorede to gange og siden blev udvist. Den gode Simeone bliver nok ikke mere tilfreds med tilværelsen ved udsigten til igen at må undvære Savic og Llorente. Sociedad var torsdag i aktion i Østrig, da de vandt med 1-0 mod Sturm Graz, men for et hold der har døjet en del med skader kan den mindre hviletid mellem kampene godt vise sig udslagsgivende.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,72 – SPIL HER >>*


Getafe – Celta Vigo X (0-0)

To uafgjorte på stribe må næsten føles som en sejr efter syv nederlag i træk. Getafe hænger fortsat fast i bunden, og jeg ved ikke, om vi i Quique Sánchez Flores’ debut for alvor så noget, der skulle indikere, at det går fremad. De får chancen for at overbevise mig og alle andre mandag aften, når Celta rejser til Madrid-forstaden for at se, om de kan kickstarte deres sæson. Senest blev det til et 1-0-nederlag mod Sevilla, og der må efterhånden brede sig en frustration blandt Vigos fans over, at de ikke forløser det potentiale, som holdet åbenlyst besidder. En næsten modbydelig svær kamp at spå udfaldet af, så derfor satser jeg på få mål.

Lisbergs bud: Under 1,5 mål til odds 2,55 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar