18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Lisberg: Tips til 10. runde i La Liga d. 18. – 20. oktober 2022

Kan Barcelona rejse sig efter en svær uge, fortsætter Real Madrid den gode form, er Atlético tilbage i mesterskabskampen, og hvor stor en forskel kan en tilbagevendt Braithwaite gøre for Espanyol? Nicolai Lisberg er klar til at besvare alle dine spørgsmål i optakten til 10. runde i La Liga.

Nicolai Lisberg

Nicolai Lisberg CL, EL, BL & La Liga

Nicolai Lisberg
Odds på La Liga*

*Reklamelink

Sevilla – Valencia 1 (2-0)

Så lykkedes det endelig for Sevilla at få en sejr. Tredje gang blev lykkens gang for Sampaoli og hans mandskab, der hentede en 1-0-triumf på Mallorca. Godt for dem, men lidt skidt for de to danske landsholdsspillere, Dolberg og Delaney, der begge måtte se hele opgøret fra bænken.

Det bliver bedre fra uge til uge under Sampaoli i forhold til at minimere afstanden mellem kæderne, særligt defensivt, mens en spiller som Isco også så småt begynder at nærme sig et niveau, der kan gavne dette Sevilla-hold.

Valencia bliver ikke bedre fra uge til uge. De bliver bare sværere at blive kloge på. De fik gang i Cavani i weekendens 2-2 kamp mod Elche, men var heldige med ikke at tabe det opgør, og Cavani fik et slag på anklen, der meget vel kan holde ham ude her. Sevilla med genfunden form skal kunne tage de tre point tirsdag, og vi bliver decideret forkælet med odds på en hjemmesejr.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,34 – SPIL HER >>*

Getafe – Athletic 2 (0-2)

For anden gang i sæsonen måtte Ernesto Valverde og Athletic indkassere et nederlag. Og hvor det for nogle uger tilbage mod Espanyol var lidt uheldigt, så var det ganske fortjent, da Atlético Madrid lørdag kunne rejse hjem fra Bilbao med de tre point.

En intens dyst, men hvor vi også så lidt af Athletics mangler trods alt. I det opgør måtte Yeray lade sig udskifte i kampens slutning, og han ligner ikke en, der når at blive klar til tirsdag, hvor Vivian ganske givet erstattet ham. Athletic er dog stadig godt spillende, og det er mere, end man kan sige om Getafe, der var heldige med at få 0-0 i kampen mod Rayo, hvor der skulle et brændt straffe fra hjemmeholdet til, før de kunne sikre sig det ene point. Athletic slår tilbage og tager en sejr uden at indkassere.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 1,98 – SPIL HER >>*

Atlético Madrid – Rayo Vallecano 1 (2-1)

Det var vel sæsonens bedste indsats, som vi så Atlético levere lørdag. Organisationen sad lige i skabet, og offensivt skabte de også mere, end hvad vi tidligere har set. Der var ganske enkelt mere fantasti i det fremadrettede spil. Så det skal de jo bare fortsætte med?

Men har man set bare en smule Simeone i de seneste mange år, så ved man også, at sådanne præstationer kommer og går, så Atlético har ikke nødvendigvis fundet opskriften på en god sæson, blot fordi de spillede flot i sidste runde. Nu venter et Madrid-derby hjemme mod Rayo, der kommer på bagkant af 0-0 mod Getafe.

De har i denne sæson været gode på udebane mod store hold, første runde mod Barcelona som eksempel, da de er komfortable med at lukke rummene ned og tør gå i pres forholdsvist højt oppe på banen. Atlético kommer til at lide, som de altid gør, men de får lige akkurat en sejr. Rayo er formentlig uden Oscar Trejo, der var synderen fra pletten i weekenden, mens Oblak er på vippen for hjemmeholdet.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 1,57 – SPIL HER >>*

Cádiz – Real Betis 2 (1-2)

De var på vej over stregen og forbi Girona, da der i det 100. minut blev dømt straffe, som Stuani scorede på kort efter. Dermed blev det blot til 1-1 for Cádiz, der dog er kommet lidt bedre i gang på det seneste. Det var et hårdt slag sådan at indkassere i det sidste sekund, og spørgsmålet er, om de kan rejse sig oven på det?

Betis vandt sent søndag med 3-1 mod Almería, hvor Borja Iglesias vendte tilbage i målscorens rolle, og hvor jeg synes, at de viste god moral ved at slå hurtigt tilbage, efter Almería havde udlignet til 1-1.

Til denne kamp har de igen Pezzella til rådighed efter overstået karantæne.

Lisbergs bud: 2-tallet til odds 2,20 – SPIL HER >>*

Real Valladolid – Celta Vigo X (1-1)

Fjerner vi 3-2-sejren ude mod Getafe i syvende runde, så har der ikke været meget at juble over for Valladolid. Senest med et 1-0-nederlag i den vigtige bundkamp mod Espanyol. Det samme er dog tilfældet for Celta Vigo. En sejr i syvende runde er klemt inde mellem fire nederlag. Senest med 1-2 hjemme mod Real Sociedad, hvor Paciencia blev udvist i overtiden og derfor går glip af kampen her. 

Den gode nyhed for Celta var dog, at Aspas efter en lille måltørke igen var på pletten, og det er også ham, de skal hænge deres hat på, når de gæster Real Valladolid. En meget lige kamp, men hvor udeholdet måske er smal favorit.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,40- SPIL HER >>*

100 % bonus på op til 1.000 kroner
Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen. Alle regler og vilkår


Real Sociedad – Real Mallorca 1 (2-0)

I seneste rundes optakt roste jeg Real Sociedad for konsekvent at finde mål, på et tidspunkt hvor deres vigtigste offensive spillere sidder ude med skader. Således også i weekenden, da de kunne rejse hjem fra Galicien med tre point. Denne gang på scoringer fra Illarramendi og Zubeldia.

Så hvorfor skulle det ikke kunne fortsætte mod Mallorca, der i weekenden tabte mod Sevilla, og som fortsat har topscorer Muriqui ude med karantæne? Desuden er Jaume Costa fortsat skadet et par uger endnu, og Mallorca virker generelt til at have tabt luften en smule.

Lisbergs bud: Real Sociedad fører ved pausen til odds 2,12 – SPIL HER >>*

Elche – Real Madrid 2 (1-4)

Real Madrid fik sin revanche mod Barcelona, og det var faktisk overbevisende. I perioder af særligt begyndelsen af anden halvleg var de deres modstandere klart overlegen. Federico Valverde løb fortjent med store roser efter endnu en pragtkamp, som han kronede med scoringen til 2-0, men også Mendy leverede noget af det bedste, vi har set fra ham meget, meget længe. 

Til kampen sad Courtois ude med en skade, men han kan måske gøre comeback her. Spørgsmålet er dog, om Ancelotti ikke bare giver ham en lille pause, for Lunin har gjort det godt i hans fravær.  

Elche fik et flot point ude mod Valencia, men de er fortsat uden sejr i ligaen, og de giver et væld af gaver væk i defensiven, som Real Madrid kommer til at tage imod, selvom det omvendt ville være meget typisk for Real Madrid at levere en skuffende kamp ovenpå den flotte præstation søndag.

Rodrygo ligner en starter efter et godt indhop i El Clásico, og så kan Modric eller Kroos muligvis få en pause. Det ændrer dog ikke på, at Real Madrid vinder.

Lisbergs bud: +1,5 (AH) Real Madrid odds 1,98 – SPIL HER >>*

Almería – Girona 1 (2-1)

De gjorde det hæderligt mod Betis, oprykkerne fra Almería, men heller ikke mere, end at de fortjent tabte med 3-1. Nu gælder det så en anden oprykker, når Girona kommer på besøg. Girona fik brudt stimen af nederlag med uafgjort i de absolut sidste sekunder af kampen mod Cádiz, da Stuani nettede fra pletten i de 101. minut af den kamp.

Det bliver ganske givet en meget lige forestilling, men måske Almérias angrebsiver kan give dem en tidlig føring og en sejr.

Alméria var gode, sidst de spillede hjemme (3-1 mod Rayo), og der lykkedes de med at komme stormende fra start. Det har vi generelt set i flere kampe, hvor de har scoret tidligt – således også mod Sevilla og Real Madrid – så jeg forestiller mig, at opskriften bliver den samme her. 

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 3,20- SPIL HER >>*

Osasuna – Espanyol 1 (1-0)

Efter en svær periode fik Espanyol endelig en sejr igen, da de hjemme slog Valladolid med 1-0. Ikke overraskende på en scoring af Joselu, der dog ligesom resten af holdet har kæmpet lidt med formen på det seneste. Derfor er det også godt nyt, at Braithwaite er tilbage efter sit røde kort for et par runder siden, og han ser ud til at gå direkte ind på den ene kant for Espanyol.

Osasuna er i kamp mandag aften ude mod Villarreal, og jeg vil opdatere herunder, skulle der ske nyt i forhold til skader eller karantæner. 

Update: Det blev til fjerde kamp i træk uden sejr for Osasuna, da de tabte 2-0 ude mod Villarreal i en ny, skidt præstation. Til kampen her er Unai García tilbage efter karantæne, mens Rúben Peña fortsat har en dag i skammekrogen.

Lisbergs bud: 1-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

FC Barcelona – Villarreal 1 (2-0)

Det har været en forfærdelig uge for Xavis mandskab, der efter kun at have indkasseret et mål i de første otte runder af La Liga, nu har indkasseret seks i de seneste to kampe. Tilbagekomsten af Koundé i El Clásico hjalp ikke det store, og selvom de igen vil råbe højt om manglede marginaler og dommerhjælp til rivalerne, så ændrer det ikke ved, at Barcelona ikke spillede nogen stor kamp. Præcis som tilfældet var det mod Inter.

Man kunne jo derfor være fristet af at gå med endnu et pointtab i en på papiret svær hjemmekamp, men set med Barcelona-øjne, så gør de det næsten uden undtagelse altid godt mod Villarreal. Godt nok tabte de seneste opgør i sidste runde af den forgangne sæson, hvor der dog ikke var noget på spil, men inden da havde Barcelona gået ubesejret igennem de seneste 27 kampe mod den gule ubåd.

Villarreal er i kamp mandag aften mod Osasuna, og jeg vil informere om trupnyt kort tid efter slutfløjtet i den kamp.

Update: Villarreal vandt sent mandag med 2-0 mod Osasuna, hvor Danjuma noterede sig for begge mål, men hvor Álex Baena var den store oplevelse. Ingen nye skader, så ‘kun’ Gerard Moreno, Foyth og Capoue er ukampdygtige.

Lisbergs bud: Begge hold scorer IKKE til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Odds på La Liga*

*Reklamelink

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.


Læs også:

Skriv et svar