18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Lisberg: Tip til Real Sociedad – Athletic d. 7. april 2021

Real Sociedad har lige besejret Athletic i Copa del Rey-finalen, og nu mødes klubberne så igen til udskudt La Liga-bold. Får Iker Muniain og co. revanche for pokalnederlaget i basker-rematchen denne onsdag? Vi har spurgt Nicolai Lisberg.

Real Sociedad – Athletic X (1-1)

Lørdag aften fik vi endelig den længe ventede Copa del Rey finale mellem Sociedad og Athletic, som vi havde ventet på i over et år. Selve kampen blev ikke nogen stor oplevelse, for dertil var begge hold for nervøse, men det var Sociedad nok ligeglade med, da de kunne løfte klubbens første trofæ i 34 år efter en scoring på straffe fra anfører Oyazarbal.

Den tredje sejr i træk i de to klubbers indbyrdes opgør, og den femte i de seneste seks kampe mellem de to baskiske klubber. Onsdag står de så over for hinanden igen, og her er spørgsmålet så, hvad der vejer tungest. Er skuffelsen så stor hos Athletic, der har en ny pokalfinale at forholde sig til om små to uger, eller er det revanchelysten, der er i højsædet? På samme måde kan man spørge, om sejren for Sociedads vedkommende har givet selvtillid eller selvtilfredshed.

Sociedad har umiddelbart mest at spille for, hvis vi kun skæver til tabellen, og det sammenholdt med Athletics dårlige udebaneform – kun en sejr i de seneste 12 kampe – er ganske givet derfor, vi finder fine odds på gæsterne, for styrkeforholdet, som vi senest så i pokalen, mellem de to er meget lige. Athletic har spillet fire af de seneste fem kampe i ligaen uafgjort, og det gælder om at bygge selvtilliden langsomt op igen forud for pokalfinalen, og det kan de passende gøre med et point i San Sebastian.

Det ligner en lidt mere åben kamp, end det vi så i lørdags, men jeg forventer alligevel ikke en åben slagudveksling.

Lisbergs bud: X’et til odds 3,30 – SPIL HER >>*

Odds ved udgivelsestidspunktet. Odds kan ændre sig.

Skriv et svar