18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Levante – Valencia: Odds og optakt den 20. december 2021

Levante har stadig sæsonens første sejr til gode. Kommer den her mod rivalerne fra Valencia? (Foto: Bildbyrån)
Levante har stadig sæsonens første sejr til gode. Kommer den her mod rivalerne fra Valencia? (Foto: Bildbyrån)

La Liga-runden bliver rundet af med lokalbrag i Valencia. Værterne fra Levante skraber bunden i rækken og har stadig første sejr til gode, mens Valencia ser mere stabile ud end i flere sæsoner. Men i et derby kan alting ske! Er det endelig tid til en Levante-sejr? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Levante – Valencia. Der er kampstart mandag d. 20. oktober 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Levante – Valencia: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Pablo Gonzalez
Stadion: Estadio Ciudad de Valencia
Vejret: 9° og svag vind

Optakt til Levante – Valencia: Skader, karantæner og startopstillinger

Levante har været en fast bestanddel af den nedre halvdel i La Liga i en del sæsoner snart, men de har formået at holde sig oven vande sæson efter sæson. Spørgsmålet er, om de også klare skærene i denne sæson? Der er ikke meget, der tyder på det her efter sytten spillerunder, Levante indtager nemlig sidstepladsen i ligaen, og har tilmed stadig sæsonens første sejr til gode. Pt. er der 7 point op til over stregen, men når man ikke vinder fodboldkampe, så kan det blive svært at indhente. Senest førte de både 2-1 og 3-2 mod Espanyol, men endte alligevel med at tabe. Der er ikke meget, som går værternes vej i denne sæson. Pt. kører Levante med deres tredje træner i denne sæson, og måske tredje gang er lykkens gang, men Alessio Lisci har ikke fået nogen prangende start på tilværelsen som Levante-træner.

Hos rivalerne fra Valencia kører det bedre end i lang tid. Pt. byder gæsterne sig til i subtoppen af La Liga, hvor der blot er 5 point op til Rayo Vallecano på 4.pladsen. Det kan ende med at blive en af de bedste Valencia-sæsoner i en håndfuld sæsoner, hvis de kan holde kadencen. Selvtilliden må være i top hos ‘de hviii’e’ fra Valencia, som er ubesejret i de seneste otte kampe og har vundet de seneste fire på tværs af turneringer. Desværre bliver mandagens kamp uden dansk islæt, da Daniel Wass er i karantæne. Det samme er Maxi Gomez i øvrigt.

Levante:

  • Nemanja Radoja (Midtbane, Reserve/Fast) – Skadet
  • Shkodran Mustafi (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Mickael Malsa (Midtbane, Fast) – Karantæne
  • Francisco Son (Back, Fast/Reserve) – Karantæne

Valencia:

  • Gabriel Paulista (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Maxi Gomez (Angreb, Fast) – Karantæne
  • Daniel Wass (Midtbane, Fast) – Karantæne

Levante forventet startopstilling: Cardenas; Miramon, Vezo, Pier, Clerc; Campana, Pepelu; De Frutos, Bardhi, Morales; Marti

Valencia forventet startopstilling: Cillessen; Foulquier, Diakhaby, Guillamon, Gaya; Soler, Musah, Racic, Duro; Guedes, Costa


Odds på Levante – Valencia

Oddsene peger på en favoritværdighed til gæsterne.

Odds-forslag: Helt lige Valencia-derby

Bookmakerne spår et helt tæt derby i Valencia, selvom der efter 17 spillerunder er 17 points forskel mellem de to lokalrivaler. Levante har endnu sæsonens første sejr til gode, de har godt nok spillet et hav af uafgjort, men det rykker ikke nok til at slippe væk fra ligaens bundplacering. Valencia viser mere stabilitet end i de forgangne sæsoner, men er uden flere profiler til dette opgør.

Levante bed godt fra sig i seneste kamp mod Espanyol, men måtte endnu engang gå tomhændede fra banen. Sæsonens første sejr lader vente på sig, og umiddelbart er det svært at forestille sig, at den skulle komme her mod Valencia, som ikke har tabt i de seneste otte kampe. Værterne står helt klart svagest i billedet, men med hjemmebanefordelen in mente, et svækket Valencia-mandskab, og det specielle liv derbys altid har, så ser jeg mulighed for Levantes 9. X i sæsonen og Valencias 8.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,30
Uafgjort
Gå til unibet *


Levante – Valencia: Statistik, topscorer og H2H

  • Levante ligger sidst i La Liga med 8 point. Statistikken er på 0-8-9 og målscoren på 16:32.

  • Valencia er nummer 8 med 25 point. Statistikken er på 6-7-4 og målscoren på 26:23.

  • Jose Luis Morales er topscorer hos Levante med fem ligamål.

  • Carlos Soler og Hugo Duro deler topscorerværdigheden for Valencia, ligeledes med fem mål.

  • I sidste sæson endte det med en sejr til hver i de to indbyrdes opgør, i begge tilfælde vandt hjemmeholdet.


Expected Goals: Levante vs. Valenciade seneste tre kampe:

LevanteResultatxGValenciaResultatxG
Alcoyano – Levante(3-3) 2,83 – 1,42Arenteiro – Valencia(1-3) 0,72 – 2,98 
Espanyol – Levante(4-3)3,2 – 1,24Valencia – Elche(2-1)1,84 – 1,11 
Levante – Osasuna(0-0)0,95 – 0,31Celta de Vigo – Valencia(1-2)0,99 – 0,67 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Levante – Valencia?

Levante – Valencia spilles den 20.december 2021 klokken 21:00.

Hvor spilles Levante – Valencia?

Levante – Valencia spilles på Estadio Ciudad de Valencia

Skriv første kommentar

Skriv et svar