18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Levante – Huesca: Odds og optakt den 2. april 2021

Huesca indtager den absolutte bundposition i La Liga, men håbet lever stadig med kun 4 point op til endnu en sæson i den bedste spanke række. Kan de skrabe tiltrængte point sammen fredag, når de skal en tur til Levante? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Levante – Huesca. Der er kampstart fredag d. 2. april 2021 kl. 21:00. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365

Odds på Levante – Huesca

Oddsene viser at bookmakerne vurderer Levante som favoritter til opgøret.

Levante – Huesca: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Ciudad de Valencia
Vejret: 14° og svag vind

Optakt til Levante – Huesca: Skader, karantæner og startopstillinger

Hjemmeholdet har gang i en rigtig solid sæson! De indtager 10.pladsen i La Liga, og det er en klar forbedring i forhold til de seneste sæsoner. Fra to 15.pladser i 17/18 og 18/19, til en 12.plads i sidste sæson, og nu ser det altså ud til at de kan forbedre deres position i La Liga for anden sæson i træk. Hjemmeholdet befinder sig i lidt af et ingenmandsland i rækken, hvor de har 12 point nedrykning og 10 point op til europæiske pladser, så der er ikke det store på spil i Levante, men det er de nok fint tilfredse med! Det er ikke en helt dum hjemmebanestatistik de har i denne sæson, de har ikke tabt i de seneste tre hjemmekampe, og det er blot blevet til to nederlag i de 14 hidtidige hjemmekampe, ganske imponerende. De er plaget af skader i truppen forud for dette opgør, men de vil håbe, at deres fine hjemmebaneform vil være nok til at klare sig imod ligaens bundprop.

Huesca er helt nede at skrabe bunden. Men der er ingenting, som er afgjort endnu, for det er sølle fire point, som adskiller dem fra Elche lige over den røde streg. Udeholdet har ’kun’ tabt 13 ud af 28 kampe i sæsonen, til sammenligning har Real Betis, som ligger helt oppe på 6.pladsen tabt 11 kampe, forskellen er at Huesca spiller alt for mange kampe uafgjort. Det er blot blevet til tre sejre i sæsonen, og hele 12 X’er. Ét point i ny og næ rykker bare ikke nok i tabellen, og Huesca skal til at veksle nogle af de mange uafgjort til sejre, hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om overlevelse. La Liga’s bundprop er det ringeste udehold i ligaen med kun en sejr 14 udekampe. De skal finde fighten frem denne gang, for hjemmeholdet, som er på sikker kurs i ligaen, har ikke meget at spille for.

Levante:
Nikola Vukcevic (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom
Jose Campana (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
Gonzalo Melero (Angreb, Fast) – Skadet
Nemanja Radoja (Midtbane, Fast) – Skadet
Aitor Fernandez (Målmand, Fast) – Skadet
Jorge Miramon (Midtbane, Fast) – Skadet

Huesca:
Denis Vavro (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Gaston Silva (Forsvar, Reserve) – Skadet
Antonio Valera (Målmand, Reserve) – Skadet

Levante forventet startopstilling: Cardenas; Coke, Rober, Vezo, Clerc; De Frutos, Malsa, Bardhi, Morales; Marti, Leon.

Huesca forventet startopstilling: Fernandez; Insua, Pulido, Siovas; Maffeo, Ferreiro, Seoane, Rico, Galan; Mir, Sandro.

Odds-forslag: 4 på stribe

Hjemmeholdet ser meget mere stabile ud end vi har set dem i de sidste par sæsoner, det har bragt dem op på en komfortabel 10.plads, og selvom intet er afgjort allerede nu, så bør de ikke bekymre sig særlig meget om nedrykningsstregen i denne sæson. Det skal Huesca til gengæld, for de hænger og dingler helt i bunden af rækken, og har ikke vundet i de seneste fire kampe.

Hvad kan vi så forvente fredag aften? Set på præstationerne i denne sæson, skal der ikke være nogen tvivl om, at Levante er det bedste hold her. MEN, skaderne hober sig op for hjemmeholdet, og de flotte præstationer indtil videre i sæsonen, kan gøre den sidste halvdel af sæsonen til en tam affære uden det store på spil. Der skal være motivation til forskel i dette matchup, for mens Levante kan tage forholdsvist let på det hele, så er det for Huesca liv eller død herfra og indtil sæsonen går på hæld. Vi tror på, at den niveauforskel der er imellem de to hold, bliver udlignet af holdenes motivation, og så står vi med en status quo. Det oser af X fredag aften! Både Levante og Huesca vælter sig i X’er, Levante har spillet uafgjort i 11 af deres 28 kampe, mens Huesca topper den med 12 uafgjorte på 28 kampe. Deres tre seneste indbyrdes opgør er også endt med uafgjort, så den ligger lige til højrebenet! Ét point til hver, endnu engang.

SpilXperten.com anbefaler: X til odds 3,50 – SPIL HER* >>

Levante – Huesca: Statistik, topscorer og H2H

  • Det er meget bedre i denne sæson for Levante, nedrykningszonen er på lang afstand! Vi finder dem på 10.pladsen med en statistik på 8-11-9 og en målscore på 36:37.
  • Der er kun 4 point op til redning for Huesca. De indtager 20.pladsen i La Liga med en statistik for sæsonen på 3-12-13 og en målscore på 26:44.
  • Levante har et par særdeles skarpe herrer i front, Morales og Roger har hver lavet 11 ligamål, det er stærkt!
  • Rafa Mir har på trods af Huescas placering helt i bunden af rækken, vist sig flot frem med 8 træffere i ligaen.
  • De seneste tre indbyrdes opgør er alle endt med X, og hele seks ud af de seneste ti har haft samme udfald.

Expected Goals: Levante vs. Huesca – de seneste tre kampe

LevanteResultatxGHuescaResultatxG
Real Betis – Levante(2-0)2,94 – 0,32Huesca – Osasuna(0-0)1,31 – 0,51
Levante – Valencia(1-0)1,04 – 0,65Barcelona – Huesca(1-0)0,89 – 1,61
Real Sociedad – Levante(1-0)0,22 – 4,83Huesca – Celta de Vigo(3-4)1,66 – 1,47

Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.comSpil på kampen – KLIK HER

Skriv et svar