18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Levante – Barcelona: Odds og optakt den 11.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Sikke en afslutning vi har i vente! Barcelona og Real Madrid halter stadig efter Atletico Madrid i toppen af La Liga, med tre spillerunder tilbage er alt åbent, men tiden er ved at rende ud. Formår Barcelona at lægge pres på Atletico i toppen med en sejr over formsvage Levante? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Levante – Barcelona. Der er kampstart tirsdag d. 11. maj 2021 kl. 22:00. Se kampen på TV2 Play eller TV2 Sport X.

GÅ TIL


Levante – Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jose Munuera
Stadion: Estadio Ciudad de Valencia
Vejret: 20°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Levante
Barcelona
Odds are subject to change. Last updated 11. maj 2021 21:56.


Optakt til Levante – Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er status quo i toppen af La Liga efter en weekend hvor de fire øverste hold ellers krydsede klinger. Lørdag eftermiddag blev det til en 0-0’er imellem Barcelona og Atletico Madrid, mens Real Madrid med en sen scoring søndag aften reddede et 2-2 resultat hjem imod Sevilla. En spændende weekend, som dog ikke rykkede rundt på de øverste positioner, og det er dermed stadig Atletico Madrid, som fører ligaen med et forspring på 2 point ned til Barcelona og Real Madrid. I sæsonens sidste tre kampe har Barcelona udover Levante, kampe imod Celta Vigo og Eibar, så det er langt fra umuligt med maksimum point til catalanerne men de har ikke skæbnen i egne hænder. Det var anden gang på de seneste tre runder, at Barcelona havde chancen for at overtage 1.pladsen, men nederlaget til Grananda og X’et med Atletico gør, at de stadig hænger efter.

Det har faktisk været en solid sæson for Levante, de er i sikker afstand til bunden og har været i lang tid, faktisk er det kun den seneste tids dårlige præstationer, som giver lidt skår i glæden, men det komfortable forspring til nedrykningsstregen ser ud til at være blevet en sovepude. De seneste otte runder har budt på 6 nederlag, 1 enkelt uafgjort og blot 1 sejr, en bekymrende stime, som dog ikke når at få konsekvenser i tabellen. I fem af disse otte kampe er de gået fra banen uden at score, så der skal findes en anden opskrift frem hvis de skal have point imod Barcelona tirsdag aften.

Levante:

  • Jose Campana, (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Nemanja Radoja (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Nikola Vukcevic (Midtbane, Reserve) – Skadet

Barcelona:

  • Phillipe Coutinho (Kant, Reserve) – Skadet

Levante forventet startopstilling: Cardenas; Miramon, Vezo, Rober, Clerc; De Frutos, Malsa, Bardhi, Morales; Gomez, Roger Marti

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Araujo, Pique, Lenglet; Dest, Roberto, De Jong, Pedri, Alba; Griezmann, Messi


Odds på Levante – Barcelona

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser Barcelona som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 11. maj 2021 21:56.


Odds-forslag: En stille dag på kontoret

Der skal formentlig hentes maksimum point i de sidste tre runder af sæsonen, hvis Barcelona skal ende øverst på La Liga-skamlen, kampen om 1.pladsen er uhørt tæt, så der er ikke råd til flere fejltrin. Heldigvis for catalanerne, så er første kamp af de tre resterende af overkommelig karakter. Værterne fra Levante er usandsynligt dårligt kørende, og de bliver sendt hjem med et nederlag næsten ligegyldigt hvilket hold de byder op til dans for tiden. Deres offensiv har set langt bedre tider, så selvom en del af de seneste kampe har været tætte opgør, så formår de ikke at afgøre dem til egen fordel.

Barcelona var i aktion lørdag imod Atletico Madrid, og der blev helt sikkert brugt en masse krudt i den kamp, derfor tror jeg, at der er god risiko for, at Barcelona ikke kører Levante fuldkommen over. Set ud fra mållinjerne på dette opgør, så forventer bookmakerne mange mål, men med et hjemmehold, som er i store offensive kvaler for tiden, og et hjemmehold, som har brugt masser af krudt i lørdagens topbrag, så regner jeg ikke med et målorgie. Barcelona skal ud og vinde, der er ingen undskyldninger men jeg tvivler på, at de bruger energi på at mase videre når de først er foran med et par stykker. Weekenden byder på den sværeste af de tre sidste kampe, når de tager imod Celta Vigo, så de brænder ikke alt krudtet af i morgen. Derfor går jeg med varianten: Barcelona vinder + under 4.5 mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,98
2-tallet og under 4.5 mål
Besøg Unibet *


Levante – Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

  • Det kunne tyde på, at Levantes komfortable margin til nedrykningsstregen er blevet til en gigantisk sovepude, i hvert fald vælter nederlagene ind for tiden. De indtager 14.pladsen med 9 point ned til Huesca under stregen.

  • Det blev ikke til mere end det ene point i lørdagens topbrag imod Atletico Madrid, så Barcelona indtager fortsat 3.pladsen i La Liga med 2 point op til Atletico Madrid på 1.pladsen.

  • José Luis Morales er vist sig fornemt frem i denne sæson, han fører den interne topscorerliste med 12 ligamål.

  • Det er ingen overraskelse at Lionel Messi ligger i spidsen af La Ligas topscorerliste, argentineren har scoret 28 ligamål indtil videre, og intet tyder på, at han er færdig med at lave mål!
  • Levante tog godt nok sejren over Barcelona sidste gang de agerede værter i La Liga, men ellers står der som forventeligt Barcelona på de fleste sejre i de indbyrdes opgør. Sæsonens første møde imellem de to bød på en 1-0 sejr til Catalanerne.


Expected Goals: Levante vs. Barcelona – de seneste tre kampe

LevanteResultatxGBarcelonaResultatxG
Alavés – Levante(2-2)2,05 – 1,16Barcelona – Atlético Madrid(0-0)1,29 – 0,93
Celta de Vigo – Levante(2-0)2,18 – 0,72Valencia – Barcelona(2-3)1,19 – 3,59
Elche – Levante(1-0)0,84 – 0,3Barcelona – Granada(1-2)1,72 – 0,73
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Levante – Barcelona d. 11. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar