18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Granada – Real Madrid: Odds og optakt den 13.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Eden Hazards afretning i 4 minutters overtid i weekendens kamp imod Sevilla sørgede for 2-2 til Real Madrid, og dermed lever håbet om mesterskabet stadig. Med tre spillerunder tilbage har Los Blancos 2 point op til bysbørnene fra Atletico Madrid. Der skal formentlig maksimum point til i de sidste kampe, hvis Real Madrid endnu engang skal løfte La Liga-trofæet. Bliver det til 3 point ude imod Granada, eller et farvel til mesterskabet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Granada – Real Madrid. Der er kampstart torsdag d. 13. maj 2021 kl. 22:00. Se kampen på TV2 Play eller på TV2 Sport X.

GÅ TILGranada – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesus Gil
Stadion: Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada
Vejret: 15°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Granada
Real Madrid
Odds are subject to change. Last updated 13. maj 2021 22:04.


Optakt til Granada – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

NØJ! Det var på en hængende hår, at Real Madrid holdte sig inde i mesterskabskampen. Fire minutter inde i dommerens tillægstid var madrilenerne nede med 2-1 i søndagens opgør imod Sevilla, men et skud fra distancen af Kroos blev rettet af af Hazard og strøg i kassen, det var nok til at sikre Real Madrid et enormt vigtigt point i kampen for mesterskabet, og alt er dermed stadig helt åbent i toppen. Real Madrid og Barcelona halter stadig efter Atletico Madrid, men der er blot to point op og 9 point tilbage at spille om. Det er sjældent set tættere! Los Blancos har klart det sværeste program af de tre mesterskabsbejlere med kampe imod Granada, Athletic Club og Villarreal. Der venter tre finaler for alle tre hold, og det er ikke utænkeligt, at der skal 9 point til i de sidste kampe for at kunne kalde sig spansk mester i denne sæson. Det bliver spændende om madrilenerne kan hanke op i sig selv, og hive lutter sejre i de sidste kampe, for de har været hårdt ramt af skader igennem 2021, og de har været beskæftiget i Champions League indtil i sidste uge, i modsætning til Barcelona og Atletico Madrd.

Granada har gjort det over forventning i denne sæson, det er ganske imponerende hvad de har formået. De ligger på La Ligas 10.plads, lige uden for de pladser som giver europæisk deltagelse til næste og det er virkelig flot, når man tænker på at de også har skulle præstere i Europa. En virkelig flot Europa League-kampagne sendte dem hele vejen til kvartfinalen, hvor Manchester United blev for stor en mundfuld, i Copa del Rey var de sekunder fra at sende Barcelona ud, og for tre spillerunder siden der overraskede de stort med en udesejr over Barcelona i La Liga, så de har virkelig vist at de kan bide skeer med de bedste. De er stadig blot et par point fra en Conference League-plads til næste sæson, så de ligger sig helt sikkert ikke fladt ned torsdag aften. Mandag aften var de i aktion imod Real Betis, og de måtte tage tomhændet hjem efter en sen scoring af Betis efter en speciel situation med et indirekte frispark.

Granada:

 • Luis Milla (Midtbane, Reserve) – Skadet

Real Madrid:

 • Ferland Mendy (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Dani Carvajal (Back, Fast) – Skadet
 • Lucas Vázquez (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Raphael Varana (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet

Granada forventet startopstilling: Escandell; Foulquier, Duarte, Sanchez, Quini; Herrera, Montoro, Gonalons; Puertas, Suarez, Machis

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Odriozola, Militao, Nacho, Marcelo; Casemiro, Kroos, Modric; Hazard, Benzema, Vinicius.

Odds på Granada – Real Madrid

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser udeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are subject to change. Last updated 13. maj 2021 22:04.


Odds-forslag: Presbold til Atletico!

Det er ikke et helt ukompliceret kampprogram, som Real Madrid har tilbage. Der venter modstand fra tre hold, som alle er at finde i den øverste halvdel af La Liga, og det lyder en del sværere end de kampe, som resterer for Barcelona og Atletico Madrid. Madrilenerne har derfor ryggen mod muren før de sidste tre runder, men med det sagt, så burde det blive til en sejr i dette opgør imod Granada. I hvert fald har gæsterne et virkelig godt tag på torsdagens modstander, som de har besejret i de seneste ti indbyrdes opgør. Real Madrid er ubesejret i de seneste 15 ligakampe, men der har sneget sig for mange x’er ind på det sidste, derfor er de tvunget til sejr nu,

På nær sejren over Barcelona for tre spillerunder siden, så er Granada blevet sat til vægs når de har mødt top-4 holdene, hvor det er blevet til nederlag i kampene imod Sevilla, Atletico Madrid og det første opgør imod Real Madrid. Hjemmeholdet har den dårligste defensiv af alle hold i La Liga i denne sæson med 57 indkasserede mål, så jeg forestiller mig, at det bliver mere målrigt i dette opgør end hvad vi har set fra Real Madrid på det sidste, hvor det offensive udtryk har været en smule tamt. Her får de udmærkede arbejdsbetingelser til at hamre mål ind, men værterne er ikke til at spøge med i omstillingerne, de har hurtige og aggressive folk, som kan gøre ondt på et reservespækket Real Madrid forsvar. Vi får mål, men Real snupper alle 3 point, som de har gjort det i seneste 10 kampe imod Granada.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,07
2-tallet og over 2.5 mål
Besøg Unibet *


Granada – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

 • Det har været en flot sæson for Granada, kvartfinale i Europa League og stadig i spil til at snuppe en Conference League-plads til næste sæson.
 • Real Madrid hev et uhyre vigtigt point hjem i overtiden imod Sevilla i weekenden. Håbet lever dermed stadig, madrilenerne indtager 2.pladsen med 2 point op til bysbørnene fra Atletico Madrid.

 • Roberto Soldado har været i fint målhumør for Granada i denne sæson, 9 mål er i hvert fald nok til at toppe den interne topscorerliste.

 • Karim Benzema er knivskarp foran mål for tiden og står noteret for 21 træffere i ligaen.
 • Den indbyrdes statistik har Real Madrid skrevet ud over det hele. Madrilenerne har vundet de ti seneste opgør imod Granada.


Expected Goals: Granada vs. Real Madrid – de seneste tre kampe

GranadaResultatxGReal MadridResultatxG
Real Betis – Granada(2-1)2,69 – 1,93Real Madrid – Sevilla(2-2)1,16 – 1,46
Granada – Cádiz(0-1)0,95 – 1,36Chelsea – Real Madrid(2-0)3,45 – 0,38
Barcelona – Granada(1-2)1,72 – 0,73Real Madrid – Real Betis(0-0)1,41 – 0,56
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Granada – Real Madrid d. 13. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar