18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Granada – FC Barcelona: Odds og optakt den 8. januar 2022

Barcelona nærmer sig top-4. Lykkes det Xavis tropper at spille sig til Champions League-billetter i denne sæson? (Foto: Bildbyrån)
Barcelona nærmer sig top-4. Lykkes det Xavis tropper at spille sig til Champions League-billetter i denne sæson? (Foto: Bildbyrån)

Hårdt prøvede FC Barcelona kæmper med både corona og skader, men haler alligevel ind på en top-4 placering. Lørdag skal Xavis mandskab forsøge at overkomme Granada, som har vundet tre hjemmekampe i træk. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Granada – FC Barcelona. Der er kampstart lørdag d. 8. januar 2022 kl. 18:30.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Granada – FC Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Pablo González Fuertes
Stadion: Estadio Nuevo Los Cármenes, Granada
Vejret: 7°, svag vind

Optakt til Granada – FC Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Barcelona er hårdt ramt for tiden, skader og coronasmitte vil ingen ende tage for den spanske storklub, men alligevel sniger de sig stille og roligt op igennem tabellen. Den øverste halvdel af La Liga er virkelig tæt, faktisk er der ikke mere end 6 point fra Real Betis på 3.pladsen ned til Athletic på 10.pladsen. Barcelona er aktuelt kun 1 point fra en placering i top-4, mens hjemmeholdet fra Granada befinder sig på 13.pladsen med 8 point op til Barcelona og 7 ned til Alaves under stregen.

Granada havde ikke en særligt ophidsende første halvdel af sæsonen, hjemmeholdet startede sæsonen overordentligt sløjt ud med syv sejrsløse kampe til at starte med. Men fra starten af oktober har der været resultatmæssig forbedring at spore med tolv kampe, som kun har resulteret i to nederlag. Især den seneste måneds tid har været rigtig god for sydspanierne, som i den periode har været vundet tre hjemmekampe på stribe, blandt andet en 2-1 sejr over de forsvarende mestre fra Atletico Madrid. Granada mangler en håndfuld spillere i et mix af skader og corona, men de er langt fra lige så hårdt ramt som Barcelona.

Pinslerne vil ingen ende tage for FC Barcelona, listen af fravær til dette opgør er alenlang, som den i øvrigt har været i en del tilfælde i indeværende sæson, og som tilfældet var det i sidste weekends kamp mod Mallorca. Barcelona fik, på trods af et voldsomt amputeret mandskab, alle 3 point med fra det danske ferieparadis på Mallorca, og det må trods alt siges at være godkendt, men præstationen i sig selv var ikke noget at skrive hjem om. Catalanerne klarede også skærene onsdag aften i Copa del Rey, hvor det blev til 2-1 sejr ude over Linares Deportivo fra Spaniens tredjebedste række. Kampen bød dog på skader til både Frenkie De Jong og Araujo, ikke ligefrem det Barcelona har brug for pt., hvor de allerede har en hær af profiler på tribunen eller i sygesengen. Holdet til dette opgør bliver formentlig udgjort af de rutinerende Alba, Pique og Busquets, og så et kuld af unge talenter.


Granada:

 • Neyder Lozano (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Santiago Arias (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • German Sanchez (Forsvar, Fast) – Syg
 • Ruben Rochina (Kant, Fast/Reserve) – Syg
 • Alberto Soro (Kant, Fast/Reserve) – Syg


FC Barcelona:

 • Martin Braithwaite (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Ronald Araújo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Frenkie De Jong (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Ansu Fati (Kant, Fast) – Tvivlsom
 • Memphis Depay (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Sergi Roberto (Back, Reserve) – Skadet
 • Pedri (Midtbane, Fast) – Syg
 • Ferran Torres (Kant, Fast) – Syg

Granada forventet startopstilling: Maximiano; Quini, Duarte, Navarro, Neva; Puertas, Milla, Gonalons, Machis; Molina, Suarez

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Alves, E Garcia, Pique, Alba; Busquets, Gavi, Nico; Dembele, L de Jong, Jutgla


Odds på Granada – FC Barcelona

Bookmakerne har Barcelona som favoritter.


Odds-forslag: Formstærke Granada på pointtavlen igen

FC Barcelona mangler endnu engang en hel del profiler, mod Mallorca i sidste weekend og Linares Deportivo i midtugen slap Xavis tropper dog afsted med sejre i begge tilfælde, men spillemæssigt lader de to præstationer meget tilbage at ønske. Mod Mallorca skulle der en feberredning af Ter Stegen til i de døende sekunder for at hive sejren i land, og spørgsmålet er, om Barcelona endnu engang har marginalerne på deres side, når de skal på besøg hos formstærke Granada.

Gæsterne fra Barcelona er blevet gjort til rimelig klare favoritter i dette opgør, også en tand for klare i min optik. Ansættelsen af Xavi har givet langt mere tro på tingene i den spanske storklub, og der er da også en vis forbedring sammenlignet med tiden under Ronald Koeman, men ikke så meget, at catalanerne med så mange fravær skal være så klare favoritter ude mod Granada. Hjemmeholdet har vist kraftigt forbedring i den seneste måneds tid, de seneste tre kampe på eget græs er alle blevet vundet og de er nu oppe på seks kampe i streg uden nederlag. Fraværene til dette opgør er hverken lige så mange eller markante som gæsternes, så jeg tror på, at der er udmærkede forudsætninger for et point eller tre til Granada. Der er fortsat meget at kæmpe med for Xavi før Barcelona kan være med på den helt store klinge igen, og med så decimeret et mandskab vokser træerne altså ikke ind i himlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,10
Granada eller uafgjort
Gå til Marathonbet *


Granada – FC Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

 • Granada er nummer 13 i La Liga med 23 point. Statistikken er på 5-8-6 og målscoren 23:26.

 • Barcelona er nummer 5 med 31 point. Statistikken er på 8-7-4 og målscoren 30:22.

 • Topscorer hos Granada er Jorge Molina, som står noteret for syv kasser.

 • Memphis Depay står noteret for otte scoringer, nok til at gøre ham til Barcelonas topscorer.

 • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 1-1. Der skulle en sen scoring fra Araujo til at sikre Barcelona det ene point.

Info
NavnBarcelonaBAR
Land
Spanien
SPA
CheftrænerXavi Hernandez
Websitewww.fcbarcelona.cat
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
20
Mål
31
Mål imod
23
Rent bur
4
Gule kort
47
Røde kort
3
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
1
Turnering
Super Cup
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
3
Gule kort
2
Turnering
Champions League Grp. E
Kampe spillet
6
Mål
2
Mål imod
9
Rent bur
3
Gule kort
11
Røde kort
1

Expected Goals: Granada vs. FC Barcelona de seneste tre kampe:

GranadaResultatxGFC BarcelonaResultatxG
Elche – Granada(0-0) 1,67 – 1,27Linares Deportivo – Barcelona(1-2) 0,73 – 2,67
Granada – Atlético Madrid(2-1) 1,27 – 1,87Mallorca – Barcelona(0-1)1,33 – 1,88 
Granada – Mallorca(4-1)3,52 – 1,05Sevilla – Barcelona(1-1)0,47 – 2,15 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Granada – FC Barcelona?

Granada – FC Barcelona spilles lørdag den 8. januar 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Granada – FC Barcelona?

Granada – FC Barcelona spilles på Estadio Nuevo Los Cármenes i Granada

Skriv et svar