18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Getafe – Real Madrid: Odds og optakt den 18. april 2021

Sikke en uge for Los Blancos, sejr i El Clàsico og avancement i CL. Kan de holde snuden i sporet lørdag aften når de gæster Getafe? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Getafe – Real Madrid. Der er kampstart lørdag d.18. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

Odds på Getafe – Real Madrid

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne regner Real Madrid som favoritter til dette opgør.

Getafe – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: José María Sánchez Martínez
Stadion: Coliseum Alfonso Perez, Madrid
Vejret: 11° og svag vind

Optakt til Getafe – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er en ordentlig deroute Getafe er på i denne sæson, de seneste 3 sæsoner har budt på to 8.pladser og en 5.plads i La Liga, men nu ligger de faretruende tæt på den røde nedrykningsstreg. De indtager 15.pladsen i tabellen med et forspring på sølle 4 point ned til Elche under stregen og kun 7 point ned til den absolutte bundplacering. De må unægteligt have lidt ond i maven i den blå del af Madrid når de kigger på stillingen samt deres nuværende formkurve. En eneste sejr i de seneste 12 kampe gør, at de på ingen måde kan vide sig sikre på endnu en sæson i den bedste spanske række. De har den bedste defensiv af holdene i den nederste del af tabellen, men til gengæld har de også den dårligste offensiv med 22 mål i 30 kampe, det ser virkelig kritisabelt ud med chancekreeringen. De skal i den grad op i gear, hvis ikke de skal dumpe endnu længere ned i tabellen.

Nu flasker det hele sig bare for Real! En vanvittig uge med to kampe imod Liverpool i CL og et El Clàsico i sidste weekend blev gennemført på bedst mulige vis. Ingen tvivl om, at det har tæret på kræfterne, men selvtilliden må have fået et ordentlig løft med avancement til CL-semifinalen, samt en vigtig sejr imod Barcelona. Der er ikke tid til at hvile på laurbæerne i Madrid, for toppen er så sindssygt tæt, at der bare skal hentes 3 point weekend efter weekend, hvis man vil ende på toppen. Der er stadig skadeskvaler i Real defensiven mens fraværslisten denne gang har fået nye liv fra karantæneramte Nacho og Casemiro, det ser liiidt tyndt ud på de defensive pladser for Real.

Getafe:
Erick Cabaco (Forsvar, Fast) – Skadet
Cucho Hernandez (Kant, Fast) – Skadet
Enes Unal (Kant, Fast) – Tvivlsom
Sofian Chakla (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom

Real Madrid:
Raphael Varane (Forsvar, Fast) – Covid-19
Dani Carvajal (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
Eden Hazard (Kant, Fast) – Tvivlsom
Nacho (Forsvar, Reserve) – Karantæne
Casemiro (Midtbane, Fast) – Karantæne
Sergio Ramos (Forsvar, Fast) – Skadet
Lucas Vazquez (Back, Reserve) – Skadet

Getafe forventet startopstilling: Soria; Suarez, Timor, Dakonam, Olivera; Arambarri, Maksimovic; Nyom, Alena, Cucurella; Mata.

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Odriozola, Militao, Chust, Mendy; Modric, Valverde, Kroos; Asensio, Benzema, Vinicius

Odds-forslag: Måltørken fortsætter søndag aften

Det er ikke det mest prestigefyldte lokalopgør vi har at gøre med her, men heldigvis har begge Madrid-klubberne masser på spil søndag aften! Hjemmeholdet skal op i gear og sikre vigtige point til bundstriden, mens storholdet fra Real Madrid skal holde den høje kadence i toppen af rækken, som de har vist på det sidste.

Det står virkelig sløjt til hos hjemmeholdet i denne sæson, afstanden til bunden bliver mindre og mindre for hver weekend, og de næste to kampe byder på kampe imod Real Madrid og Barcelona, så det kan hurtigt blive meget værre. Der er intet, som tyder på at Getafe vender skuden på søndag. De er i horribel form, de er det mindst scorende hold i La Liga, de har ikke scoret i de seneste fem indbyrdes opgør imod Real Madrid… De er i frit fald. Så kan det godt være, at Real Madrid har vigtige spillere ude til dette opgør, at de måske har lidt trætte stænger efter CL i midtugen osv. Men selv et Real Madrid hold, som kører på halv damp, har gode chancer imod det her Getafe mandskab. Det er det Los Blancos har været så gode til i det sidste stykke tid, skadeslisten har været lang, spillet har ikke været særlig smukt, MEN de har formået at skrabe 3 point hjem i langt de fleste tilfælde. De fleste af de offensive profiler er klar til dette opgør, så der burde ikke blive problemer med at få afgjort kampen til deres fordel, men det bliver ingen målfest.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet + Under 3,5 mål til odds 2,17 – SPIL HER >>*

Getafe – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Hjemmeholdet hænger gevaldigt i bremsen i denne sæson, de indtager 15.pladsen i La Liga med en statistik på 7-9-14 og en målscore på 22:34.

  • Der sker ting og sager i toppen af La Liga, der bliver halet ind på Atletico weekend efter weekend. Real Madrid indtager nu 2.pladsen, blot 1 point efter bysbørnene og 1 point foran Barcelona.

  • 22 mål i 30 kampe, det er sgu ikke særlig imponerende. Ángel og Mata har stået for næsten halvdelen af målene med deres 10 scoringer tilsammen.

  • Benzema har været voldsomt skarp siden hans comeback fra skade, han har lavet otte mål i de seneste otte kampe. I La Liga står han noteret for 19 kasser.

  • Ikke overraskende sidder Real Madrid tungt på de indbyrdes statistikker. Iøjnefaldende er det at Getafe ikke er kommet på måltavlen de seneste fem gange de har mødt Los Blancos.

Skriv et svar