18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Getafe – Real Madrid: Odds og optakt den 8. oktober 2022

Real Madrid indkasserede sæsonens første pointtab i sidste weekend, men mon ikke, at de kommer tilbage på sporet her mod Getafe? (Foto: Bildbyrån)
Real Madrid indkasserede sæsonens første pointtab i sidste weekend, men mon ikke, at de kommer tilbage på sporet her mod Getafe? (Foto: Bildbyrån)

Real Madrid må se sig hensat til 2.pladsen i La Liga efter de i sidste weekend løb ind i sæsonens første pointtab, da det blot blev til 1-1 i hjemmekampen mod Osasuna. Derfor er den spanske kongeklub formentlig opsatte på 3 point her i lokalopgøret mod Getafe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Getafe – Real Madrid. Der er kampstart lørdag d. 8. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Getafe – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Antonio Mateu
Stadion: Coliseum Alfonso Perez, Madrid
Vejret: 23° svag vind

Getafe – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er ikke mange point Barcelona og Real Madrid har smidt i La Liga indtil videre i sæsonen. Det siger lidt, at Los Blancos med sæsonens første pointtab i sidste weekend nu må se sig hensat til 2.pladsen, dog kun på en dårligere målscore. Der skal åbenbart holdes et højt pointsnit, hvis det skal blive til et mesterskab i denne sæson. Sidste weekends kamp mod Osasuna mindede om mange af kampene fra sidste sæson, og egentlig også indeværende. Ancelottis mandskab kører ikke altid deres modstander ud af banen, men har det med alligevel at stikke afsted med 3 point. Det var meget tæt på at ske igen, men et brændt straffe fra Benzema ti minutter før tid resulterede altså i en 1-1’er. Onsdag kom Los Blancos tilbage på sejrssporet i Champions League, hvor Shakhtar Donetsk blev besejret med 2-1. En sejr, som kunne have blevet meget større, hvis der bare havde været lidt skarphed tilstede hos de forreste folk.

Denne gang gælder det et lokalopgør mod Getafe, som er startet sæsonen ud på svingende vis. Hjemmeholdet endte på 15.pladsen i sidste sæson, hvorfra der kun var 1 point til nedrykningsstregen, og umiddelbart ligner det endnu en sæson i den nedre halvdel af rækken for de blå madrilenere. I seneste kamp løb Real Madrid panden mod muren mod et stærkt organiseret Osasuna-mandskab, men denne gang bør der ikke blive de samme problemer for Getafe forsvarer sig langt fra lige så godt. Efter syv spillerunder har værterne indkasseret næstflest mål af alle i ligaen, blandt andet efter store nederlag til Atletico Madrid og Valencia. På den måde har det været svingende for Getafe, for det er nemlig også blevet til fine sejre over Real Sociedad og Osasuna, samt point mod Villarreal. Hjemmeholdet kommer fra et 3-2 nederlag i sidste weekend til oprykkerne fra Real Valladolid. Det kører ikke helt gnidningsfrit for Quique Sanchez Flores tropper.


Getafe:

  • Mauro Arambarri (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Jaime Seoane (Midtbane, Fast) – Skadet


Real Madrid:

  • Luca Modric (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
  • Thibaut Courtois (Målmand, Fast) – Tvivlsom

Getafe forventet startopstilling: Soria; Suarez, Dakonam, Duarte, Alvarez, Iglesias; Alena, Milla, Algobia; Unal, Mayoral

Real Madrid forventet startopstilling: Lunin; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Modric, Tchouameni, Kroos; Valverde, Benzema, Vinicius


Odds på Getafe – Real Madrid

Oddsene peger på en favoritværdighed til Real Madrid


Odds-forslag: En Real-special

Mon ikke, at det bliver et parløb mellem Barcelona og Real Madrid til den bitre ende i denne sæson? De to storklubber kører derudaf med 19 point efter syv spillerunder, så indtil videre virker det ikke til, at der er råd til mange fejltrin. Ancelottis mandskab bør ikke umiddelbart komme i problemer her mod Getafe, som er kommet svingende igennem sæsonen indtil videre.

Der har ikke været meget kontinuitet over hjemmeholdets resultater i denne sæson. 4 point hjemme, 3 point ude. En sejr her, et nederlag der. Getafe er ikke til at blive kloge på. Quique Sanchez Flores mandskab har indkasseret 15 mål i de første syv kampe, hvor det blandt andet er blevet til klare nederlag til Atletico Madrid og Valencia. Real Madrid er ikke de to klubber underlegne, så man kunne også godt frygte på Getafes vegne denne gang. På trods af at være et fantastisk fodboldhold, så er det dog ikke hver gang, at Real kører deres modstander over. De indbyrdes opgør mellem de to Madrid-klubber er ofte relativt målfattige, blot én af de seneste syv møder er således gået over 2.5 mål. Det dufter lidt af en vanlig indsats fra Los Blancos, hvor de vinder, men uden at save modstanderen midtover.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,02
Real Madrid OG Under 3.5 mål
Gå til unibet *


Getafe – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Getafe er nummer 14 i La Liga med 7 point for syv kampe. Statistikken er på 2-1-4 og målscoren på 8:15.

  • Real Madrid er nummer 2 i La Liga med 19 point for syv kampe. Statistikken er på 6-1-0 og målscoren på 18:7.

  • Enes Ünal er topscorer for Getafe med to scoringer.

  • Vinicius Junior er topscorer for Real Madrid med fem kasser.

  • De to indbyrdes opgør fra sidste sæson endte med en sejr til hvert hold. I begge tilfælde vandt hjemmeholdet.
Info
NavnReal MadridREA
Land
Spanien
SPA
CheftrænerCarlo Ancelotti
Websitewww.realmadrid.com
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
12
Mål
29
Mål imod
10
Rent bur
2
Gule kort
15
Røde kort
1
Turnering
Champions League Grp. F
Kampe spillet
6
Mål
15
Mål imod
6
Rent bur
2
Gule kort
5
Turnering
UEFA Super Cup
Kampe spillet
1
Mål
2
Rent bur
1
Turnering
Audi Cup
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
4
Gule kort
3


Expected Goals: Getafe vs. Real Madrid – de seneste tre kampe:

GetafeResultatxGReal MadridResultatxG
Getafe – Real Valladolid(2-3) 3,04 – 1,64Real Madrid – Shakhtar Donetsk(2-1) 3,78 – 0,86
Osasuna – Getafe(0-2)0,98 – 1,16Real Madrid – Osasuna(1-1) 2,05 – 0,99
Getafe – Real Sociedad(2-1)1,02 – 1,49Atlético Madrid – Real Madrid(1-2) 1,53 – 1,12
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Getafe – Real Madrid?

Getafe – Real Madrid spilles lørdag den 8. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Getafe – Real Madrid?

Getafe – Real Madrid spilles på Coliseum Alfonso Perez i Madrid

Skriv et svar