18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Getafe – Real Madrid: Odds og optakt den 2. januar 2022

Fortsætter Benzema og Real Madrid deres march mod det spanske mesterskab i 2022? (Foto: Bildbyrån)
Fortsætter Benzema og Real Madrid deres march mod det spanske mesterskab i 2022? (Foto: Bildbyrån)

Real Madrid styrer direkte mod det spanske mesterskab. 2022 starter ud med hvad der ligner en overkommelig opgave mod bysbørnene fra Getafe, men med flere coronatilfælde i Real-truppen kan der måske blive spændingen om udfaldet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Getafe – Real Madrid. Der er kampstart søndag d. 2. januar 2022 kl. 14:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Getafe – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mario Melero López
Stadion: Coliseum Alfonso Perez, Madrid
Vejret: 12° og svag vind


Optakt til Getafe – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Det nye år starter ud med lokalopgør i Madrid, når Getafe og Real Madrid tørner sammen den 2.januar. De to Madrid-klubber er milevidt fra hinanden i niveau, og har stort set altid været det, så der er ikke meget ondt blod og lokalopgørsstemning over det, når de krydser klinger.

Getafe lagde forfærdeligt ud i denne sæson med nederlag i de syv første kampe, og faktisk skulle der gå hele tolv spillerunder før første sejr kom i land. Værterne har dog vist forbedring siden da, de seneste otte ligakampe har blot budt på et enkelt nederlag, hvilket må siges at være en voldsom forbedring i forhold til den pointhøst de leverede i starten af sæsonen. Pt. rækker bestræbelserne til 15 point og en midlertidig 15.plads i La Liga, men Cadiz og Alaves under stregen har henholdsvis 14 og 15 point, så der venter et nervepirrende forår for Getafe. Defensivt har hjemmeholdet klaret det flot i denne sæson, hvor kun fem hold har indkasseret færre mål, men offensivt står det helt skidt til med kun tolv scoringer i atten kampe. Det skal forbedres, hvis de vil spille i La Liga igen til næste sæson.

Real Madrid havde et fantastisk efterår, som sikrede dem 1.pladsen i deres Champions League-gruppe og en midlertidig 1.plads i La Liga, hvor der i skrivende stund er otte point ned til nærmeste forfølger fra Sevilla, som dog har en kamp i hånden. Det har ikke været lige prangende i alle kampe for Real Madrid, men med ligaens farligste angrebsduo i Benzema og Vinicius, trækker det ofte det længste strå i de tætte opgør. Til dette opgør er den spanske kongeklub ramt af en del fravær grundet corona, blandt andre er både Courtois og Vinicius ude.

Getafe:

 • Ingen kendte fravær.

Real Madrid:

 • Thibaut Courtois (Målmand, Fast) – Syg
 • Edouardo Camavinga (Midtbane, Reserve) – Syg
 • Federico Valverde (Midtbane, Reserve) – Syg
 • Vinicius Junior (Kant, Fast) – Syg
 • Luka Jovic (Angreb, Reserve) – Syg
 • Dani Carvajal (Back, Fast) – Skadet

Getafe forventet startopstilling: Soria; Suarez, Djene, Mitrovic, Cuenca; Alena, Maksimovic, Arambarri, Olivera; Unal, Ramirez.

Real Madrid forventet startopstilling: Ribera; Nacho, Militao, Alaba, Mendy; Ceballos, Modric, Kroos; Vazquez, Benzema, Hazard.


Odds på Getafe – Real Madrid

Bookmakerne ser Real Madrid som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Tam start på La Liga-året

Det nye år bliver i La Liga skudt i gang af de to Madrid-klubber, Getafe og Real Madrid, som kæmper hver deres kamp i henholdsvis bunden og toppen af rækken.

Getafe har brug for alle de point, som de kan skrabe sammen til bundstriden, og heldigvis for dem, så har der været klar forbedring i resultaterne over de sidste par måneder. Blot et nederlag i de seneste otte kampe, gør at Getafe nu har bevæget sig op over den faretruende nedrykningsstreg. Real Madrid virker til at have et gear mere end de nærmeste forfølgere i denne sæson, men til dette opgør er Los Blancos ramt på både kvalitet og bredde med en god håndfuld spillere hjemme i sygesengen.

Getafes helt store problem i denne sæson har været offensiven, kun tolv gange har værterne fået nettet til at blafre efter første halvdel af sæsonen, dårligst af alle hold i ligaen. Til gengæld kan de finde trøst i en defensiv, som faktisk hører til blandt de bedste i ligaen. Her mod mægtige Real Madrid, er der vidst ingen tvivl om, at Getafe går på banen for at forsvare det ene point hjem. Jeg tror, at hjemmeholdet lykkes med at gøre dette til en halvtør affære, for Real Madrid mangler den største individualist i Vinicius, mens der grundet fravær er mindre at skyde med fra bænken end sædvanligt. Som tilfældet har været i fem af de seneste seks indbyrdes møder, så går kampen under 2.5 mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,83
Under 2.5 mål
Gå til Marathonbet *


Getafe – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

 • Mallorca indtager 16. pladsen i La Liga med 15 point. Statistikken er på 3-6-9 og målscoren siger 12:20.

 • Real Madrid topper La Liga med 46 point. Statistikken lyder på 14-4-1 og målscoren 41:16

 • Getafes topscorer er Enes Ünal, som står noteret for fem ligascoringer.

 • Benzema er topscorer i La Liga med femten kasser.

 • I sidste sæson fik Getafe 0-0 hjemme mod Real Madrid, på Bernabeu måtte de derimod se sig slået med 2-0.
Info
NavnReal MadridREA
Land
Spanien
SPA
CheftrænerCarlo Ancelotti
Websitewww.realmadrid.com
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
21
Mål
45
Mål imod
18
Rent bur
7
Gule kort
37
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
1
Mål
3
Mål imod
1
Turnering
Champions League Grp. D
Kampe spillet
6
Mål
14
Mål imod
3
Rent bur
4
Gule kort
7
Turnering
Audi Cup
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
4
Gule kort
3


Expected Goals: Getafe vs. Real Madrid – de seneste tre kampe

GetafeResultatxGReal MadridResultatxG
Getafe – Osasuna(1-0)1,71 – 0,79Athletic Club – Real Madrid(1-2)1,53 – 0,83
Atlético Baleares – Getafe(5-0)1,35 – 0,04Real Madrid – Cádiz(0-0)2,55 – 0,29
Deportivo Alavés – Getafe(1-1)0,63 – 1,1Real Madrid – Atletico Madrid(2-0)0,55 – 0,54
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Getafe – Real Madrid?

Getafe – Real Madrid spilles søndag den 2. januar 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Getafe – Real Madrid?

Getafe – Real Madrid spilles på Coliseum Alfonso Perez i Madrid

Skriv et svar