18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Getafe – Celta Vigo: Odds og optakt den 25. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Den er helt gal med Getafe i denne sæson! Allerede i sidste sæson viste de svaghedstegn, men ondt er blevet værre i denne, hvor de er sidst i La Liga med sølle 2 point i ni kampe. Denne gang gæster Celta Vigo, som også indtager en position i den nederste halvdel af rækken. Er det endelig blevet Getafes tur til at hente 3 point? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Getafe – Celta Vigo. Der er kampstart mandag d. 25. oktober 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Getafe – Celta Vigo: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Juan Martinez
Stadion: Coliseum Alfonso Perez, Madrid
Vejret: 16° og let vind


Optakt til Getafe – Celta Vigo: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var en ordentlig deroute Getafe var på i seneste sæson. De tre foregående sæsoner havde budt på to 8.pladser og en 5.plads i La Liga, men senest endte de faretruende tæt på den røde nedrykningsstreg. Getafe sluttede seneste sæson helt nede på 15.pladsen i tabellen med sølle 4 point ned til Huesca, som måtte tage turen ned i Segunda. Det står dog endnu værre til i denne sæson, hvor Madrid-klubben ligger allersidst i ligaen efter ni spillerunder, som kun har kastet 2 point af sig. En historisk dårlig sæsonstart, som allerede har resulteret i fyring af træner Michel, og comeback til Quique Sanchez Flores. Det er ikke fordi, at Getafe indkasserer et alarmerende antal mål, det ser egentlig meget normalt ud. Problemerne finder vi i offensiven, hvor der kun er blevet scoret tre gange på ni kampe. Med så tamme offensive præstationer, så er det nærmest umuligt at vinde fodboldkampe! Som så også har været tilfældet indtil videre… Hvis man skal se lidt positivt på tingene, så er Getafes eneste to point kommet i de seneste to kampe, så måske der er trods alt er forbedring på vej?

Celta Vigo ligger lige præcis der hvor de endte i sidste sæson, på La Ligas 15.plads. Det kører heller ikke ligefrem på skinner for gæsterne, som trods alt har præsteret at vinde i modsætning til Getafe, men seks nederlag i de første ni spillerunder kunne helt sikkert gøres bedre. Celta Vigo har umiddelbart potentialet til at stile lidt højere i rækken, men de har problemer med at indfri det. Målscoringen i Vigo har heller ikke været særlig imponerende med syv mål i ni kampe. Iago Aspas, Mina og Nolito udgør ellers en fin offensiv trio, men de mangler lige at komme helt ud over scenekanten.

Getafe:

  • Jakub Jankto (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Sabit Abdulai (Midtbane, Reserve) – Skadet

Celta Vigo:

  • Renato Tapia (Midtbane, Fast) – Skadet
  • José Manuel Fontán (Forsvar, Reserve) – Skadet

Getafe forventet startopstilling: Soria; Suarez, Dakonam, Cuenca, Olivera; Florentino, Timor; Arambarri, Maksimovic, Alena; Sandro

Celta Vigo forventet startopstilling: Dituro; Mallo, Murillo, Araujo, Galan; Beltran; Mendez, Suarez, Nolito; Aspas, Mina


Odds på Getafe – Celta Vigo

Bookmakerne ser værterne som snævre favoritter til dette opgør.


Odds-forslag: Knastør pointdeler i Madrid

Det ser helt håbløst ud for Getafe for tiden, sidste sæson var virkelig skidt, men ondt er blevet værre i denne. Det er ikke fordi, at de bliver spillet helt ud af brættet af modstanderen, men når man ikke kan score mål, så er det bare en umulig opgave at vinde fodboldkampe. Det var en tendens vi allerede så i sidste sæson, hvor Getafe var det mindst scorende hold i hele ligaen, og i denne sæson har ni kampe så kastet tre mål af sig. Det er sløjt! Quique Sanchez Flores fik point i hans første kamp ved roret, så måske der er bedre tider på vej.

Celta Vigo ligner det bedre mandskab på papiret, men de har ikke formået at indløse deres ellers fine offensive potentiale i denne sæson, og derfor hænger de igen fast i den nederste del af rækken. Gæsterne kommer ind til kampen med to nederlag i træk, begge nederlag på 1-0. Altså har vi to hold i rimelig dårlig form, som ikke kan finde ud af at lave nok mål, men som forsvarer sig udmærket. Det lyder som en målfattig og tæt affære. Anbefalingen bliver en pointdeler.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,06
Uafgjort
Gå til Marathonbet *


Getafe – Celta Vigo: Statistik, topscorer og H2H

  • Getafe skraber bunder i La Liga med 2 point i ni kampe. Statistikken lyder på 0-2-7 og målscoren 3:13.

  • Celta Vigo er på 15.pladsen i rækken med 7 point, en statistik på 2-1-6 og målscoren 7:12.

  • Sandro Ramirez er topscorer for Getafe, han har stået for to af holdets tre mål i La Liga.

  • Iago Aspas og Santi Mina deler topscorerværdigheden for Celta Vigo med to mål hver.

  • I sidste sæson endte dette opgør med en 1-1’er, mens Celta Vigo vandt deres hjemmekamp med 1-0.


Expected Goals: Getafe vs. Celta Vigo – de seneste tre kampe

GetafeResultatxGCelta VigoResultatxG
Levante – Getafe(0-0)1,03 – 1,39Celta de Vigo – Sevilla(0-1)0,55 – 0,77
Getafe – Real Sociedad(1-1)0,35 – 0,87Elche – Celta de Vigo(1-0)1,99 – 0,78
Real Betis – Getafe(2-0)3,41 – 0,73Celta de Vigo – Granada(1-0)1,42 – 0,79
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar