18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Getafe – Atletico Madrid: Odds og optakt den 21. september 2021

Foto: Bildbyrån

De forsvarende mestre fra Atletico Madrid er kommet fint ud til den nye sæson, hvor de igen byder sig til i toppen af La Liga. Denne gang skal de op imod Getafe, som stadig ikke har fået point på kontoen efter fem kampe. Det må da være en formsag for Simeone og co. at køre 3 point hjem her? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Getafe – Atletico Madrid. Der er kampstart tirsdag d. 21. september 2021 kl. 19:30. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Getafe – Atletico Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Guillermo Cuadra Fernández
Stadion: Coliseum Alfonso Perez, Madrid
Vejret: 20° og let vind


Optakt til Getafe – Atletico Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var en ordentlig deroute Getafe var på i seneste sæson. De tre foregående sæsoner havde budt på to 8.pladser og en 5.plads i La Liga, men senest endte de faretruende tæt på den røde nedrykningsstreg. Getafe sluttede seneste sæson helt nede på 15.pladsen i tabellen med sølle 4 point ned til Huesca, som måtte tage turen ned i Segunda. De defensive præstationer fra Getafe i seneste sæson kan man ikke sætte en finger på, for der var de blandt de otte bedste, til gengæld var de offensive præstationer horrible, og faktisk endte Getafe som det mindst scorende hold i ligaen. I den nye sæson er Getafes deroute bare fortsat, og Madrid-klubben står helt uden point efter de første fem kampe. Ganske som i sidste sæson, så er der gevaldige problemer med at komme på måltavlen. Faktisk er det kun i kampen mod Barcelona, at Getafe har formået at komme på tavlen. Det er blevet til fire spinkle nederlag indtil videre 1-0 til Valencia, Sevilla og Elche, samt 2-1 til Barcelona, men senest røg de ind i en øretæve på 3-0 mod Rayo Vallecano, og det begynder efterhånden at se virkelig bekymrende ud for hjemmeholdet.

Atletico Madrid leverede helt forrygende i store dele af sidste sæson, og det endte også med et ganske fortjent mesterskab til Simeone og co. De forsvarende mestre er da også startet fint ud i denne sæson, og indtager i skrivende stund 2.pladsen i ligaen med to point op til bysbørnene fra Real Madrid. Den seneste uge har dog ikke været særlig prangende for de forsvarende mestre, onsdag tog de hul på en ny sæson i Champions League, og det startede lidt lunkent ud med en 0-0 mod FC Porto, hvor de nok skal være glade for at det trods alt blev til et point, og i weekenden endte kampen mod Athletic Club med samme cifre. Gæsterne skal til at have lidt mere gang i offensiven! Griezmann er tilbage i klubben, men er ikke for alvor stemplet ind endnu. Joao Felix fik marchordre i weekenden, og kommer dermed ikke i spil til dette opgør.

Getafe:

  • Mauro Arambarri (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Sabit Abdulai (Midtbane, Reserve) – Skadet

Atletico Madrid:

  • Joao Felix (Angreb, Fast) – Karantæne

Getafe forventet startopstilling: Soria; Suarez, Djene, Cuenca, Olivera; Alena, Maksimovic, Luis, Chema, Jankto; Unal

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Savic, Gimenez, Hermoso; Trippier, Llorente, De Paul, Kondogbia, Carrasco; Suarez, Griezmann


Odds på Getafe – Atletico Madrid

Bookmakerne ser gæsterne som favoritter til dette opgør.


Odds-forslag: Knastørt hjemmehold får ikke hul på bylden

Det ser helt håbløst ud for Getafe for tiden, sidste sæson var virkelig skidt, men ondt er blevet værre i denne. Det er ikke fordi, at de har været spillet helt ud af brættet i de første kampe, og fire af de fem nederlag har, som nævnt, blot været med et overskydende mål til modstanderen. Men når man ikke kan score mål, så er det bare en umulig opgave at vinde fodboldkampe. Det var en tendens vi allerede så i sidste sæson, hvor Getafe var det mindst scorende hold i hele ligaen, og i denne sæson har fem kampe blot kastet en enkelt scoring af sig. Denne gang skal de så op imod Atletico, som om nogen, er kendt for at have en standhaftig defensiv. Det bliver nok svært for hjemmeholdet at komme på måltavlen her.

Atletico Madrid kommer fra to skuffende 0-0’er på hjemmebane mod henholdsvis Porto og Athletic Club – udmærkede modstandere, men de offensive præstationer i de to kampe har været ualmindelig tørre. Til gengæld har de igen vist prøver på deres fremragende defensive organisation, og det sikrer dem trods alt point, selvom offensiven ikke rigtig har sprudlet. Her er der med Getafes blege offensive udtryk taget i betragtning, virkelig gode muligheder for endnu et clean sheet. Simeone og co. skal tilbage på pointtavlen snarest muligt, og lige nu får man ikke et lettere bytte i La Liga end Getafe. Den individuelle kvalitet som gæsterne har i offensiven, skal nok komme til udtryk mod et såret hjemmehold. Anbefalingen lyder på Atletico-sejr uden at indkassere mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,23
Atletico Madrid vinder til nul
Gå til Unibet *


Getafe – Atletico Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Getafe kører videre på de samme skuffende præstationer som i sidste sæson. Fem kampe har kastet 0 point af sig og en delt sidsteplads. Statistikken lyder på 0-0-1 og en målscore på 1:8.

  • Atletico Madrid har fået en fin start på sæsonen med 11 point i de første fem ligakampe. Statistikken lyder på 3-2-0 og en målscore på 7:4.

  • Sandro Ramirez står noteret for Getafes hidtil eneste mål i sæsonen.

  • Ángel Correa har været skarpest i sæsonens første kampe med 3 ligatræffere.

  • Det var et par målfattigt kampe de to klubber var ude i sidste sæson. Atletico Madrid vandt med 1-0 på hjemmebane, mens det omvendte opgør endte med 0-0.


Expected Goals: Getafe vs. Atletico Madrid – de seneste tre kampe

GetafeResultatxGAtletico MadridResultatxG
Rayo Vallecano – Getafe(3-0)1,91 – 1,02Atletico Madrid – Athletic Club(0-0)0,76 – 0,76
Getafe – Elche(0-1)0,21 – 0,55Atlético Madrid – FC Porto(0-0)0,26 – 0,64
Barcelona – Getafe(2-1)0,73 – 0,67Espanyol – Atlético Madrid(1-2)0,84 – 0,9
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar