18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Barcelona – Sevilla: Odds og optakt den 3. april 2022

Barcelona skilte ærkerivalerne fra Real Madrid senest, og fortsatte dermed deres fantastiske form. (Foto: Bildbyrån)
Barcelona skilte ærkerivalerne fra Real Madrid fuldstændig ad før landskampspausen, og fortsatte dermed deres fantastiske form. (Foto: Bildbyrån)

Ny weekend, ny topkamp for FC Barcelona, som senest ondulerede Real Madrid med hele 4-0. Denne gang venter rækkens 2’er fra Sevilla, som virker til at være gået helt i stå. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Barcelona – Sevilla. Der er kampstart søndag d. 3. april 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

Optakter fra La Liga er sponsoreret af Cashpoint.

GÅ TIL

Få op til 500 kr. i freebets hos Cashpoint

18 + | Regler og vilkår gælder | Kun nye spillere | Få op til 500 kr. i freebets i Cashpoint velkomstbonus | Omsæt din indbetaling én gang | Din kupon skal bestå af mindst to kampe med minimum odds 1.50 hver | Tilmelding af nyhedsbrev er påkrævet, da du modtager dit freebet via mail | Du modtager dit freebet den efterfølgende dag kl. 12, efter du har opfyldt omsætningskravet | Du kan maksimalt optjene 500 kr. i freebets | Freebet skal bruges inden for 7 dage. Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Barcelona – Sevilla: Dommer, stadion og vejr

Dommer: José María Sánchez Martínez
Stadion: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 9°, let vind


Optakt til FC Barcelona – Sevilla: Skader, karantæner og startopstillinger

Det har været undervejs i et stykke tid efterhånden, men med 4-0 sejren på Bernabeu i seneste spillerunde kan vi vidst godt konkludere, at Barcelona efterhånden er tilbage på næsten fuld damp. Sæsonen har været én lang skuffelse for catalanerne, men over de sidste par måneder har Xavis tropper virkelig fået vind i sejlene, og senest kom kulminationen så med en ydmygelse af ærkerivalerne fra Real Madrid, en kamp som med lethed kunne være blevet vundet endnu større. Hvad der lignende en ekstrem lunken sæson for Barcelona, kan faktisk ende med at blive ganske godkendt. Med en sejr her overtager Barca 2.pladsen fra Sevilla, endda med en kamp i hånden, mens der også stadig er mulighed for europæisk succes. Catalanerne er nået til Europa League-kvartfinalen, hvor der venter to kvartfinaleopgør mod Frankfurt – som de spiller pt. er Barca storfavoritter til at vinde den turnering. Der er grund til optimisme!

Sevilla lignede længe eneste udfordrer til Real Madrid i toppen af rækken, men fra midten af januar har resultaterne været alt for svingende, og derfor virker det ganske urealistisk, at de skulle kunne hente madrilenerne på 1.pladsen. Sydspanierne har blot vundet to af de seneste ni ligakampe, hvor af de resterende syv er endt uafgjort. Sevilla har ligaens bedste defensiv med kun 19 indkasserede scoringer, men der kommer simpelthen for få mål fra de offensive folk til for alvor at blive en titelbejler. Den ringe form hos gæsterne resulterede også i et exit fra Europa League, hvor West Ham viste sig for stærke over to kampe. Men måske det kan hjælpe på resultaterne i La Liga, at Sevilal nu kun har én turnering af koncentrere sig om. Thomas Delaney kommer desværre ikke i aktion på Camp Nou, da han sidder ude med en skade.

FC Barcelona:

 • Samuel Umtiti (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Sergino Dest (Back, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Sergi Roberto (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Ansu Fati (Angreb, Fast) – Skadet

Sevilla:

 • Papu Gomez (Kant, Fast/Reserve) – Tvivlsom
 • Thomas Delaney (Midtbaen, Fast/Reserve) – Skadet
 • Fernando (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen, Alves, Piqué, Garcia, Alba, Pedri, Busquets, Gavi, Dembelé, Aubameyang, Torres

Sevilla forventet startopstilling: Bono; Navas, Gudelj, Kounde, Augustinsson; Torres, Rakitic; Ocampos, Lamela, Corona; Martial


Odds på FC Barcelona – Sevilla

Bookmakerne ser FC Barcelona som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Tamme Sevilla kan intet stille op

Barcelona har ikke set bedre ud i indeværende sæson end de gør lige nu. Der er virkelig kommet vind i sejlene på det sidste, hvor catalanerne har fejet al modstand af banen, og så endda med offensiv og underholdende fodbold. Barca har vundet fem ligakampe i streg, og i fire af dem har de scoret fire kasser. Der er virkelig gang i de offensive folk, som virker til alle at ramme formen pt. Sevilla har i modsætning til Barca ikke set sløjere ud end de gør nu. Det er blot blevet til to sejre i de seneste ni ligakampe, defensiven ser stadig standhaftig ud, men der bliver ikke scoret nok mål til at hive sejre i land. Et ellers stort forspring ned til Barcelona er skrumpet ind til 3 point, så de to klubber kan ende med at bytte placeringen her, hvis Barca vinder.

Oddset på hjemmesejren er helt nede i omkring 1.50, og det siger lidt om hvor giftige Barca er for tiden. Med det spil catalanerne viser for tiden er jeg da heller ikke i tvivl om, at de nok skal hive en sejr i land. Der er fuld smæk på offensiven, som laver mål efter behag, så selvom Sevilla har rækkens bedste defensiv, så tror jeg ikke, at der er noget at stille op her. Det kommer med stor sandsynlighed til at være Barcelona på bolden i store dele af kampen, og det plejer de at formøble godt. Anbefalingen bliver en hjemmesejr med rent bur.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
2,20
Barcelona vinder til nul
Gå til Cashpoint *


FC Barcelona – Sevilla: Statistik, topscorer og H2H

 • Barcelona er nummer 3 i La Liga med 54 point for 28 kampe. Statistikken er på 15-9-4 og målscoren 56:29.

 • Sevilla er nummer 2 med 57 point for 29 kampe. Statistikken er på 15-12-2 og målscoren 40:19.

 • Memphis Depay er topscorer for hjemmeholdet med 10 ligaplaffere.

 • Rafa Mir topper listen for gæsterne med 8 kasser.

 • Sæsonens første indbyrdes kamp endte 1-1.

Info
NavnBarcelonaBAR
Land
Spanien
SPA
CheftrænerXavi Hernandez
Websitewww.fcbarcelona.cat
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
20
Mål
31
Mål imod
23
Rent bur
4
Gule kort
47
Røde kort
3
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
1
Turnering
Super Cup
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
3
Gule kort
2
Turnering
Champions League Grp. E
Kampe spillet
6
Mål
2
Mål imod
9
Rent bur
3
Gule kort
11
Røde kort
1
Info
NavnSevillaSEV
Land
Spanien
SPA
CheftrænerJulen Lopetegui
Websitewww.sevillafc.es
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
18
Mål
29
Mål imod
13
Rent bur
9
Gule kort
48
Røde kort
3
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
2
Mål
2
Mål imod
1
Rent bur
1
Turnering
Champions League Grp. G
Kampe spillet
6
Mål
5
Mål imod
5
Rent bur
2
Gule kort
16
Røde kort
2


Expected Goals: FC Barcelona vs. Sevilla – de seneste tre kampe

FC BarcelonaResultatxGSevillaResultatxG
Real Madrid – Barcelona(0-4)1,05 – 3,14Sevilla – Real Sociedad(0-0)0,38 – 1,73
Galatasaray – Barcelona(1-2)0,54 – 3,15West Ham – Sevilla(2-0)2,95 – 0,85
Barcelona – Osasuna(4-0)3,95 – 0,25 Rayo Vallecano – Sevilla(1-1)0,67 – 0,48
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Barcelona – Sevilla?

FC Barcelona – Sevilla spilles søndag den 3. april 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles FC Barcelona – Sevilla?

FC Barcelona – Sevilla spilles på Camp Nou i Barcelona

Optakter fra La Liga er sponsoreret af Cashpoint.

Skriv et svar