18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Barcelona – Real Madrid: Odds og optakt den 24. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Super Sunday byder blandt andet på det spanske El Clasico. Godt nok ser både FC Barcelona og Real Madrid lidt krøllede ud i kanterne, men når de brager sammen, er der altid garanti for intensitet, følelser uden på tøjet og læssevis af lækre detaljer og smuk fodbold. Ronald Koeman har endnu ikke slået Real Madrid, siden han tog over i FC Barcelona. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Barcelona – Real Madrid. Der er kampstart søndag d. 24. oktober 2021 kl. 16:15. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL


FC Barcelona – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: José Maria Sanchez Martinez
Stadion: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 20° og let vind

Optakt til FC Barcelona – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Ansu Fati er tilbage. Hele Camp Nou holder vejret med det unge stortalent, der efter næsten et år på sidelinjen med skade er vendt tilbage i fin form. Han har netop forlænget aftalen med FC Barcelona frem til 2027 – hvor han vil være 25 år – og i aftalen er en frikøbsklausul på 7,5 milliarder kroner (i øvrigt samme beløb som unge Pedri også fik forleden. Det er nok bare New Normal). Måske lige noget for Newcastle United? 

Indtil videre er Fati i FC Barcelona, og en af de mange fordele ved at have ham tilbage er, at det kan give lidt bedre plads og lidt mindre opmærksomhed til Memphis Depay, der ikke helt har domineret som forventet i den senere tid. Hollænderen har i en længere periode været stort set ene om det kreative islæt på holdet. 

FC Barcelona er i gang med sæson 1 uden Lionel Messi. Og det har ærlig talt ikke været vildt kønt indtil videre. 15 point efter otte runder placerer dem på sjettepladsen, og det er sådan set ikke katastrofalt (endnu), men ud over nederlag ude mod Atletico Madrid har de også mistet point mod Athletic, Cadiz og Granada. Der er ikke noget at sige til, hvis de lokale afficionados går rundt og mukker i krogene og hvisler til hinanden i afmagt: “Det er ikke det samme længere”. For selv om de lige nu har hentet to sejre i træk – mod Valencia sidste weekend og Dynamo Kiev i midtugen – lurer utilfredsheden lige under overfladen, og Koeman har allerede én gang dristet sig til at spille det kedsommelige 3-5-2, så han er fra nu af og i al fremtid bare et enkelt nederlag fra at falde i unåde hos de faste sæsonkortholdere. 

Helt så skævt går det ikke i Madrid hos Real. Med Carlo Ancelotti tilbage på trænerbænken er der rutine, ro og erfaring. En aktuel andenplads med tre point op til Real Sociedad og en kamp i hånden er ganske tilforladeligt. Der har været ganske opløftende momenter som 5:2 over Celta, 6:1 over Mallorca og senest 5:0 ude mod Shakhtar Donetsk, men det kan ikke helt overskygge, at de tre kampe før Donetsk-kampen bød på 0:0 mod Villarreal, 1:2 på Bernabeu mod Sheriff Tiraspol (Hvem? kan man høre madrilenerne spørge forundrede stadig) og så et efterfølgende nederlag til den lille Barcelona-klub, Espanyol. Det er altså heller ikke godkendt efter kongeklubbens standarder. 

Deres lyspunkter er Karim Benzema i helt vidunderlig form og med 9 kasser i sæsonens første 12 kampe og på toppen af assistlisten også såmænd. Franskmanden er i blændende form, og med stærke kanter i form af Rodrygo og Vinicius Junior vil han stadig komme frem til mange chancer. Vinicius Junior ser ud til endelig at være klar til at træde ind på den store scene. Potentialet har været der længe, men nu ser det ud til, der også er kommet både målrettethed og kontinuitet. Real Madrid må undvære Carvajal på højrebacken, og det kan blive et problem, for det er netop her, FC Barcelona er stærkest med Jordi Alba og Ansu Fati, og Memphis Depay plejer også at søge mod venstre, så det kan blive en travl aften for den forventede afløser, Nacho, på højrebacken.  

FC Barcelona:

  • Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Jordi Alba (Back, Fast) – Tvivlsom
  • Moussa Wague (Back, Reserve) – Skadet
  • Pedri (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Ousmane Dembele (Kant, Reserve) – Skadet
  • Martin Braithwaite (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet

Real Madrid:

  • Daniel Carvajal (Back, Fast) – Skadet
  • Dani Ceballos (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Isco (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Eden Hazard (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Gareth Bale (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Luka Jovic (Angreb, Reserve) – Skadet

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Roberto, Pique, Garcia, Alba; Gavi, Busquets, De Jong; Dest, Depay, Fati.

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Nacho, Militao, Alaba, Mendy; Modric, Casemiro, Kroos; Rodrygo, Benzema, Vinicius Junior.


Odds på FC Barcelona – Real Madrid

Oddsene peger på en lille favoritværdighed til gæsterne fra Madrid.

Odds-forslag: Et overflødighedshorn af offensive kræfter

Man sidder altid med en lille frygt for, at de her meget ventede og imødesete opgør ender som en fuser. Men faktisk er det kun sket to gange i dette årtusinde, at El Clasico er endt 0:0. Så lad os tage ja-hatten på og minde hinanden om den overflod af stærke offensivspillere, der byder op til flamenco søndag eftermiddag på Camp Nou. Depay, Fati og Sergio Dest, der som højrekant gjorde det fremragende mod Dynamo Kiev. Hos gæsterne er Benzema i storform, og Rodrygo og Vinicius Junior sprudler af spillelyst.

De seneste seks indbyrdes møder på Camp Nou har budt på i alt 20 scoringer og altså et nydeligt snit på 3,3 mål per kamp. Sidste sæson endte begge opgør med sejre til Real Madrid på 2:1 og 3:1. Det kan sagtens blive sådan en kamp igen, og begge klubber har brug for noget optimisme og livsglæde efter en længere periode, hvor snak om European Super League, farvel til Messi og enorm gæld har truet med at forvandle El Clasico til El Klynkiko.

Det skal de to mandskaber nu modbevise. De skal lufte evnerne, glæden og charmen ved fodbold og spille sig ud på den moderne måde, hvor der bliver spurtet, fintet og scoret i læssevis Bayern München-, Napoli- og Liverpool FC-style. Sæt i gang. Anbefalingen regner med, begge hold kommer på tavlen, og at der falder mindst tre scoringer her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,81
Over 2,5 mål og Begge hold scorer
Gå til Unibet *


FC Barcelona – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • FC Barcelona er på 7. pladsen efter 8 kampe, hvor de har gaflet 15 point. 

  • FC Barcelonas statistik lyder på 4-3-1 med en målforskel på 14:8.

  • Gæsterne fra Real Madrid er aktuelt på tabellens 2. plads med 17 point for deres første 8 opgør. 

  • Tallene for Real Madrid viser 5-2-1 og scoren 22:10.

  • Memphis Depay er FC Barcelonas topscorer med 4 mål. 

  • Hos Real Madrid er Karim Benzema topscorer, og franskmanden har nettet 9 gange. 


Expected Goals: FC Barcelona vs. Real Madrid de seneste tre kampe:

FC BarcelonaResultatxGReal MadridResultatxG
FC Barcelona – Dynamo Kiev(1-0) 1,77 – 0,09Shakhtar Donetsk – Real Madrid (0-5) 0,63 – 2,41
FC Barcelona – Valencia(3-1) 2,05 – 0,40Espanyol – Real Madrid (2-1) 0,99 – 1,49 
Atletico Madrid – FC Barcelona(2-0)  0,65 – 0,42Real Madrid – Sheriff Tiraspol(1-2)3,62 – 0,28 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv første kommentar

Skriv et svar