18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Barcelona – Real Betis: Odds og optakt den 4. december 2021

Hollandske Memphis Depay er bedste bud på en offensiv profil hos FC Barcelona i øjeblikket. (Foto: Bildbyrån)

Der blæser nye vinde over Camp Nou med tilbagekomsten af klublegenden Xavi, som har overtaget trænerposten efter en mere og mere mismodig – eller realistisk om man vil – Ronald Koeman. Lørdag eftermiddag får FC Barcelona besøg af Real Betis, der er i fremragende form med fire sejre på stribe. Men er det nok til at afværge den genfødte forsigtige optimisme hos FC Barcelona? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Barcelona – Real Betis. Der er kampstart lørdag d. 4. december 2021 kl. 16:15. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Barcelona – Real Betis: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 14° og let vind

Optakt til FC Barcelona – Real Betis: Skader, karantæner og startopstillinger

Reelt er der en realisme i FC Barcelona blandt fans og i klubben, at det er vanskelige forhold, de arbejder under for tiden. Den økonomiske krise, der har lagt sig som en dyne over klubben, blander sig med et væld af skader og en desperat mangel på kvalitetsangribere, og gør livet uden Lionel Messi til en trist, grå og nedslående affære. En syvendeplads i tabellen har mange andre klubber måttet finde sig i gennem tiden, men det er altså ikke noget for FC Barcelona. 

Med Xavi på linjen lugter det af gamle dage, og tilskuertallet fra sidste kamp med interim coach, Sergi Barjuan, sagde 37.000, mens det i første kamp under Xavi var steget til 74.000. De drømmer om en ny kærlighedsaffære a la Pep Guardiolas indtog på trænerbænken, men der er jo altid en risiko for, at det i stedet ender som Pirlo hos Juventus; at det viser sig, at tidligere topspillere ikke altid har flair for trænergerningen på højeste niveau. I de første to kampe i La Liga er det blevet til sejr over rivalerne fra Espanyol og en flot udesejr mod Villarreal, mens Champions League-nullerten mod S. L. Benfica har sat FC Barcelona under et vist pres, for de skal formentlig hente en sejr i München for at sikre sig andenpladsen i gruppen. 

Først skal de dog have denne kamp afviklet, og der er en god del spillere på skadeslisten, som indbefatter Braithwaite, Aguero, Ansu Fati og Pedri fra offensiven og midtbanen, ligesom defensiven måske må undvære Alba og helt sikkert Moussa Wague. Det er svære kår, selv for en Messias-lignende skikkelse som Xavi. 

Det behøver de ikke bøvle med hos Real Betis. For de har allerede før sidste spillerunde sikret sig videre adgang i Europa League-gruppespillet, hvor de altså er videre til forårets knockoutkampe. Mandskabet tabte tre kampe på stribe op til landskampspausen først i november, hvor de fik klø af Atletico Madrid og Bayer Leverkusen og endelig af lokalrivalerne fra Sevilla FC. Den sidste gjorde helt sikkert mest ondt. De fik dog brugt landskampspausen fornuftigt, for de har lutter sejre i de første fire kampe efter pausen, og nu skal de til Camp Nou lørdag eftermiddag med fire points forspring til katalanerne.

Skadeslisten hos gæsterne er heller ikke opmuntrende læsning, for de er uden Claudio Bravo i målet, Pezzella, Montoya og Sabaly i defensiven og Camarasa på midten. Deres nuværende form skulle dog nok kunne overskygge de fleste skader og bære holdet til en udbygning af deres ubesejrede stime. 


FC Barcelona:

 • Jordi Alba (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Moussa Wague (Back, Reserve) – Skadet
 • Sergi Roberto (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Pedri (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Ansu Fati (Angreb, Fast) – Skadet
 • Sergio Aguero (Angreb, Fast) – Hjerteproblemer
 • Martin Braithwaite (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet


Real Betis:

 • Claudio Bravo (Mål, Fast) – Skadet
 • German Pezzella (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
 • Martin Montoya (Back-, Fast/Reserve) – Skadet
 • Youssouf Sabaly (Back, Reserve) – Skadet
 • Victor Camarasa (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

FC Barcelona forventet startopstilling:  Ter Stegen; Araujo, Pique, Garcia, Alba; Nico, Busquets, De Jong; Ezzalzouli, Depay, Gavi.

Real Betis forventet startopstilling: Silva; Ruibal, Bartra, Ruiz, Moreno; Rodriguez, Guardado; Canales, Fekir, Juanmi; Willian José.


Odds på FC Barcelona – Real Betis

Bookmakernes odds viser, de regner med sejr til FC Barcelona.


Odds-forslag: Lad det dale med masser af mål

Der er formentlig ikke plads hos FC Barcelona til at spekulere i at spare og rotere med henblik på kampen i München på onsdag. De har også brug for point i tabellen, så de må komme med alt, hvad de har. Og de seneste mange gange, de har mødt Real Betis, har det været en hel del. De seneste otte gange, Real Betis har været gæster på Camp Nou, er det syv af gangene endt med mindst fire scoringer på tavlen. Fire af de seneste fem har budt på mindst syv scoringer. 

Og det er egentlig ikke kun i Barcelona, de to klubber åbner sluserne mod hinanden. De seneste fire møder i Sevilla er alle endt med præcis fem scoringer. Så der er klart basis for en frygtelig masse mål i dette opgør, og hvad skulle egentlig tale mod det? Værterne er på charmeoffensiv og skal vinde publikums gunst, og den rigtige måde at gøre det på i Barcelona er med flot spil og underholdende kampe. 

Real Betis har scoret 12 mål i deres seneste sejre, men de har kun lukket et enkelt ind, så måske er de for skarpe defensivt til en målfest? De har blandt andet mødt Elche, Levante og CFI Alicante fra det sjettehøjeste niveau i Spanien i pokalen. De kan måske nok lukke af mod knap så skarp modstand, men de seneste to besøg på Camp Nou er det endt 5:2 til værterne, og de har trods alt lukket 18 mål ind i sæsonens 15 kampe. Anbefalingen kaster skytset efter endnu en målfest på Camp Nou med mindst fire scoringer. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,41
Over 3,5 mål
Gå til Marathonbet *


FC Barcelona – Real Betis: Statistik, topscorer og H2H

 • FC Barcelona er på 7. pladsen i La Liga med 23 point efter sæsonens første 14 kampe. 

 • Tallene for FC Barcelona siger 6-5-3 og scoren 23:16.

 • Real Betis er aktuelt på 5. pladsen i tabellen med 27 point for 15 kampe.

 • Real Betis har en statistik, som lyder på 8-3-4, mens deres målscore er 25:18

 • FC Barcelonas primære måltyv er Memphis Depay, som står på 8 kasser.

 • Hos Real Betis er Juanmi topscorer, og han har også lavet 8 mål.
Info
NavnBarcelonaBAR
Land
Spanien
SPA
CheftrænerXavi Hernandez
Websitewww.fcbarcelona.cat
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
20
Mål
31
Mål imod
23
Rent bur
4
Gule kort
47
Røde kort
3
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
1
Turnering
Super Cup
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
3
Gule kort
2
Turnering
Champions League Grp. E
Kampe spillet
6
Mål
2
Mål imod
9
Rent bur
3
Gule kort
11
Røde kort
1


Expected Goals: FC Barcelona vs. Real Betis de seneste tre kampe:

FC BarcelonaResultatxGReal BetisResultatxG
Villarreal – FC Barcelona(1-3) 2,07 – 3,01CFI Alicante – Real Betis(0-4) 0,06 – 2,59 
FC Barcelona – S. L. Benfica(0-0) 0,65 – 1,24Real Betis – Levante(3-1) 2,93 – 0,32
FC Barcelona – Espanyol(1-0) 1,56 – 0,94 Real Betis – Ferencvaros(2-0) 1,74 – 0,65
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Barcelona – Real Betis?

FC Barcelona – Real Betis spilles lørdag den 4. december 16:15.

Hvor spilles FC Barcelona – Real Betis?

FC Barcelona – Real Betis spilles på Camp Nou i Barcelona i Spanien.

Skriv et svar