18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Barcelona – Osasuna: Odds og optakt den 13. marts 2022

Der er liv og glade dage hos Barcelona efter tre ligasejre i streg. (Foto: Bildbyrån)
Der er liv og glade dage hos Barcelona efter tre ligasejre i streg. (Foto: Bildbyrån)

Det ser bedre og bedre ud for Barcelona, som har taget tre ligasejre i rap. Torsdag aften blev det dog til en tør omgang i Europa League, hvor de spillede 0-0 mod Galatasaray. Hvilken udgave af den spanske storklub får vi at se søndag aften mod Osasuna? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Barcelona – Osasuna. Der er kampstart søndag d. 13. marts 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL


FC Barcelona – Osasuna: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Ricardo De Burgos
Stadion: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 13° og svag vind


Optakt til FC Barcelona – Osasuna: Skader, karantæner og startopstillinger

FC Barcelona har fået vind i sejlene på det sidste. Der er blevet hentet sejre og hamret mål i kassen i de seneste ligakampe, samt i Europa League-opgøret mod Napoli, så der er god grund til optimisme i den spanske storklub, som dog leverede en tandløs præstation på Camp Nou torsdag aften, hvor de spillede 0-0 mod tyrkiske Galatasaray i Europa League. Pilen peger opad for Barca, som har fået noget mere offensiv uforudsigelighed med indkøbene af Aubameyang, Traore og Ferran Torres, der er dog stadig et stykke vej til fordums styrke. En hjemmekamp mod formsvage Galatasaray burde eksempelvis alle dage kaste en sejr af sig. Der er fortsat tæt kamp om Champions League-billetterne i La Liga, så Barca har ikke råd til at tage foden fra speederen endnu.

Osasuna finder vi i et ingenmandsland i midten af La Liga, hvorfra der stort set er lige så langt til nedrykningsstregen som der er til en top-6 placering. Osasuna er ikke det mest underholdende og frembrusende hold i La Liga, men lever i højere grad på deres velfungerende defensive organisation. 12 indkasserede mål på udebane i denne sæson er kun overgået af Sevilla. Når man indkasserer så få mål, så er chancen for point selvfølgelig også større, og derfor hører Osasuna også til et af rækkens stærkeste udehold. Resultaterne er selvfølgelig svingende for et hold af Osasunas kaliber, men de kommer fra en frisk 1-0 sejr over Villarreal, og har taget point fra både Real Madrid og Barcelona i denne sæson, så de kan altså godt drille de bedste hold i rækken.

FC Barcelona:

  • Samuel Umtiti (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Alejandro Balde (Back, Reserve) – Skadet
  • Nico (Midtbane, Reserve) – Karantæne
  • Sergi Roberto (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Ansu Fati (Angreb, Fast) – Skadet

Osasuna:

  • Jesús Areso (Back, Reserve) – Skadet
  • Ezequiel Ávila (Angreb, Fast) – Karantæne

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Dest, Pique, Araujo, Alves; de Jong, Busquets, Pedri; Gavi, Aubameyang, Torres

Osasuna forventet startopstilling: Simon; De Marcos, Vivian, Martinez, Berchiche; Sancet, Zarraga, D Garcia, Muniain; I Williams, R. Garcia


Odds på FC Barcelona – Osasuna

Bookmakerne ser FC Barcelona som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Sejren kommer i hus, men målfesten udebliver

Barcelona har vist store fremskridt på det sidste, hvis vi lige ser bort fra torsdagens kamp mod Galatasaray, som var en tør omgang boldflytteri. I de seneste ligakampe er der blevet angrebet for fuld skrue, flere af de offensive profiler har vist højt niveau, men spørgsmålet er, hvilken udgave af Barcelona vi får at se søndag aften? Kommer de udover stepperne, eller bliver det bare til en masse ligegyldig boldbesiddelse?

Osasuna er som nævnt en besværlig størrelse at overkomme, og gæsterne har det bedste i kampe som denne, hvor de ikke skal tage det store initiativ. Motivationen i dette opgør taler dog til Barcas fordel, for mens Osasuna hverken kan gøre fra eller til i midten af tabellen, så spiller værterne om vigtige point til top-4 striden. Det er ikke sikkert, at det bliver til endnu en Barcelona-målfest, men de bør og skal kunne overvinde Osasuna over 90 minutter. Anbefalingen lyder på en Barca-sejr uden alt for mange mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,08
Barcelona vinder og Under 3.5 mål
Gå til unibet *


FC Barcelona – Osasuna: Statistik, topscorer og H2H

  • Barcelona er nummer 3 i La Liga med 48 point. Statistikken er på 13-9-4 og målscoren 48:29.

  • Osasuna er nummer 11 med 35 point. Statistikken for gæsterne er på 9-8-10 og målscoren siger 26:31.

  • Memphis Depay er topscorer for hjemmeholdet med ti ligaplaffere.

  • David Garcia og Ezequiel Ávila deler topscorerværdigheden hos gæsterne med fire mål hver.

  • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 2-2 efter en sen scoring af Osasunas Ávila.


Expected Goals: FC Barcelona vs. Osasuna – de seneste tre kampe

FC BarcelonaResultatxGOsasunaResultatxG
Barcelona – Galatasaray(0-0)1,4 – 0,18Osasuna – Villarreal(1-0)0,87 – 0,84
Elche – Barcelona(1-2)1,13 – 4,09 Real Sociedad – Osasuna(1-0) 1,22 – 0,65
Barcelona – Athletic (4-0) 2,69 – 0,56 Osasuna – Atlético Madrid(0-3) 0,76 – 0,54
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Barcelona – Osasuna?

FC Barcelona – Osasuna spilles søndag den 13. marts 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles FC Barcelona – Osasuna?

FC Barcelona – Osasuna spilles på Camp Nou i Barcelona

Skriv første kommentar

Skriv et svar