18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

FC Barcelona – Espanyol: Odds og optakt den 20. november 2021

Foto: Bildbyrån

Så kom den endelig på plads! Midtbanelegenden Xavi er tilbage i Barcelona. Spanieren havde fantastiske på grønsværen, men har han også evnerne til som cheftræner, at redde Barcelona ud af den suppedas som sæsonen har været indtil videre? Første test bliver lokalopgøret lørdag aften mod Espanyol. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Barcelona – Espanyol. Der er kampstart lørdag d. 20. november 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Barcelona – Espanyol: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Carlos del Cerro
Stadion: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 14°, svag vind

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 25. november 2021 19:14.

Optakt til FC Barcelona – Espanyol: Skader, karantæner og startopstillinger

Det er godt 6 år siden at Xavi sidst var at finde i Barcelona, dengang den spanske storklub var, hvis ikke den bedste, så en af de bedste klubber i verden. Der er løbet meget vand under broen siden, og i denne sæson har Barcelona nået det hidtidige lavpunkt. Skrantende økonomi og skrantende præstationer på banen ledte til en fyring af hollandske Ronald Koeman, og efter et par ugers forhandlinger er det nu officielt, at det bliver Xavi, som skal prøve at føre Barcelona tilbage til fordums styrke. Det bliver ikke en ukompliceret opgave for den nye træner, for spillermaterialet er ikke af samme standard som da han selv var at finde på grønsværen, men ikke desto mindre virker ansættelsen til at give klub, fans og spillere et lys i mørket.

Xavis første test bliver denne hjemmekamp mod bysbørnene fra Espanyol, som har klaret sig overraskende godt indtil videre i sæsonen. Gæsterne fik en sløj start på sæsonen, og man begyndte så småt at have bange anelser på deres vegne, men de er virkelig kommet efter det. Faktisk har de klaret det så godt, at de før denne kamp ligger á point med ‘storebroren’ FC Barcelona, dog har de spillet en kamp mere. Espanyol har et virkelig giftigt våben i front, Raul de Tomas har været flittig med målscoringen og deler pt. 2.pladsen på La Ligas topscorerliste.

Godt nok er Barcelonas spillermateriale ikke af samme standard som tidligere, men den spanske storklub har samtidig været hårdt ramt af skader, og til dette opgør er de stadig hårdt ramt, især offensivt hvor Fati, Dembele og Aguero er meldt ude. Der er samtidig tvivl om Pique, Sergi Roberto og Pedri når at blive klar. Ikke ligefrem optimale betingelser for Xavi, som formentlig kommer til at stille med en angrebstrio udgjort af Luuk de Jong, Depay og Coutinho… Den nye træner drømmer sig højst sandsynligt tilbage til de gode gamle dage hvor angrebet bestod af Messi, Eto og Henry. Men mindre kan måske også gøre det.

FC Barcelona:

 • Gerard Pique (Forsvar, Fast) – Tvivlsom
 • Sergi Roberto (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Pedri (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Martin Braithwaite (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Sergio Kun Aguero (Angreb, Fast) – Skadet
 • Ansu Fati (Kant, Fast) – Skadet
 • Ousmane Dembele (Kant, Fast) – Skadet

Espanyol:

 • Keidi Bare (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Oscar Gil (Forsvar, Fast) – Skadet

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Roberto, Araujo, Garcia, Alba; Gavi, Busquets, F De Jong; Depay, L De Jong, Coutinho

Espanyol forventet startopstilling: Lopez; Vidal, Gomez, Cabrera, Pedrosa; Morlanes, Darder; Melamed, Melendo, Embarba; De Tomas


Odds på FC Barcelona – Espanyol

Oddsene peger på en favoritværdighed til Barcelona.

Bemærk: Alle links er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Træerne vokser ikke ind i himlen…

Der er nok at tage fat på for Xavi i rollen som Barcelona-træner, for der er intet, som spiller for tiden. Ansættelsen kom lige som klubholdene gik på landsholdspause, så det har været en decimeret Barcelona-trup, som har indtaget træningsbanen indtil videre. Spørgsmålet er hvor meget Barcelona-legende har kunne nå at implementere på kort tid, og uden flere skadede spillere + spillere, som har været afsted på landskampstjeneste. Der skal dog ikke herske tvivl om, at Xavis comeback har givet hele klubben et boost og et håb. Men er det nok til at hive en sejr i land mod bysbørnene fra Espanyol?

Set med odds-brillerne, så kan jeg ikke andet end tænke, at bookmakerne har gjort Barcelona til for store favoritter her. De to klubber ligger á point før dette opgør, og gæsterne Espanyol er i ganske hæderlig form med fire sejre, et x og et nederlag i de seneste seks kampe. Til sammenligning har Barcelona i de seks seneste La Liga-kampe tabt hele tre gange, x’et to og kun vundet en enkelt. Xavis ansættelse skal ses som et langsigtet projekt, og jeg er ikke sikker på, at det nødvendigvis kommer til at køre på skinner fra første færd, i hvert fald ikke før han har flere af holdets profiler tilbage i fulde omdrejninger. Ligegyldigt hvor god en træner Xavi viser sig at være, så er det altså spillere som Luuk de Jong og Coutinho, som skal levere på banen i dette opgør, og det virker ikke særlig frygtindgydende, hvis du spørg mig. Anbefalingen her giver gevinst ved Espanyol-sejr, X eller Barcelona-sejr med maksimum et overskydende mål.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,85
Espanyol plus 1.5 (AH)
Gå til marathonbet *


FC Barcelona – Espanyol: Statistik, topscorer og H2H

 • Barcelona ligger nummer 9 i La Liga med 17 point i tolv kampe. Statistikken lyder på 4-5-3 og målscoren 19:15.

 • Espanyol finder vi på 11.pladsen med 17 point i tretten kampe, en statistik på 4-5-4 og en målscore på 14:13

 • Memphis Depay er Barcelonas topscorer i La Liga med seks kasser.

 • Espanyols Raul de Tomas er flittigt scorende indtil videre i sæsonen, hvor han står noteret for syv kasser.

 • I sidste sæson lå Espanyol og rodede i den næstbedste række, så vi skal tilbage til sæsonen 19/20 for at finde seneste indbyrdes opgør. Dengang fik Espanyol 2-2 på hjemmebane, men måtte se sig slået med 1-0 på Nou Camp.


Expected Goals: FC Barcelona vs. Espanyol de seneste tre kampe:

FC BarcelonaResultatxGEspanyolResultatxG
Celta de Vigo – Barcelona(3-3)1,9 – 0,96Espanyol – Granada(2-0)1,37 – 1,67
Dynamo Kiev – Barcelona(0-1)1,27 – 1,09Getafe – Espanyol(2-1)1,5 – 1,2
Barcelona – Alaves(1-1)1,47 – 0,59Espanyol – Athletic Bilbao(1-1)1,21 – 3,54
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar