18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

FC Barcelona – Atletico Madrid: Odds og optakt den 6. februar 2022

FC Barcelona kan med en sejr søndag overhale Atletico Madrid på La Ligas 4.plads. Lykkes det? (Foto: Bildbyrån)
FC Barcelona kan med en sejr søndag overhale Atletico Madrid på La Ligas 4.plads. Lykkes det? (Foto: Bildbyrån)

Søndag eftermiddag står den på storkamp fra den spanske La Liga, når FC Barcelona tager imod de forsvarende mestre Atletico Madrid. De to klubber ligger henholdsvis 5 og 4 i tabellen, men det kan der blive byttet om på her. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Barcelona – Atletico Madrid. Der er kampstart søndag d. 6. februar 2022 kl. 16:15. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Barcelona – Atletico Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Jesús Gil Manzano
Stadion: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 13°, lidt sol og svag vind


Optakt til FC Barcelona – Atletico Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Der er storkamp fra La Liga søndag eftermiddag, når to af sæsonens største skuffelser tørner sammen på Camp Nou i Barcelona. Det er nok ikke gået nogens ører eller øjne forbi, at hjemmeholdet har kæmpet gevaldigt med spil og resultater i denne sæson, men det er vel næsten endnu mere skuffende det vi har set fra de forsvarende mestre fra Atletico Madrid. Mesterskabet virker til at være uden for rækkevidde for begge mandskaber, så nu handler det for alt i verden om, at sikre en top-4 placering, så de igen til næste år kan deltage i Champions League. Barcelona ligger nummer 5 i La Liga med 35 point, mens Atletico Madrid har 1 point mere på rækkens 4.plads. Der er vigtige point på spil her!

Barcelona har i løbet af januar været på rov i Premier League, hvor de har hentet Ferran Torres, Aubameyang og den granitskårende Traore. Der har manglet noget pondus i Barcas offensiv indtil videre i sæsonen, og her får de tre spillere, som har et godt mix af fart og kreativitet. Hjemmeholdet er lidt svære at finde ud af i denne sæson, den ene dag virker de til at være i solid fremgang, mens de runden efter kan være helt væk. Senest lagde de en halvtam indsats for dagen mod bundholdet fra Alaves, men heldigvis for catalanerne endte det alligevel i en 1-0 sejr. Der skal formentlig en noget bedre indsats til her mod Atletico, hvis de vil have fuldt udbytte ud af kampen.

Atletico Madrid har også oprustet i januars transfervindue, hvor der er kommet to nye navne ind til defensiven. Mandava er kommet til fra Lille, og så er vores egen Daniel Wass kommet til fra Valencia. Fedt skifte for danskeren, som nu virkelig får lov at prøve sig af på øverste hylde! Gæsterne har slet ikke formået at følge op på deres flotte præstationer i sidste sæson, som ledte til et fortjent mesterskab. Resultater og præstationer i denne sæson har været alt for svingende til at de igen kan byde sig til i mesterskabskampen. Især udebaneformen har været sløj for Atletico, som kun har vundet fire ud af elleve kampe på fremmed græs. Den største forskel i forhold til sidste sæson er, at defensiven i denne sæson har været meget mere medgørlig end i fjor. Faktisk har Atletico allerede indkasseret flere mål end i hele sidste sæson. Hvis der kommer styr på defensiven igen, så skal Simeones mandskab nok sikre sig en top-4 placering.

FC Barcelona:

 • Ansu Fati (Kant, Fast) – Skadet
 • Alejandro Balde (Back, Reserve) – Skadet
 • Eric Garcia (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Clement Lenglet (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Sergi Roberto (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Samuel Umtiti (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Memphis Depay (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Atletico Madrid:

 • Antoine Griezmann (Angreb, Fast) – Tvivlsom
 • Geoffrey Kondogbia (Midtbane, Fast) – Tvivlsom
 • Marcos Llorente (Midtbane, Fast/Reserve) – Tvivlsom

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Alves, Piqué, Araújo, Alba; Pedri, Busquets, F. de Jong; Torres, L. de Jong, Gavi

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Wass, Giménez, Savic, Hermoso; Carrasco, Koke, De Paul, Lemar; Correa, Luis Suárez


Odds på FC Barcelona – Atletico Madrid

Bookmakerne ser FC Barcelona som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Sejren jagtes fra begge mandskaber

Der er en fed kamp i vente fra Camp Nou søndag eftermiddag, for både Barcelona og Atletico Madrid er til en vis grad presset til at levere et brugbart resultat. Selvfølgelig er sæsonen lang endnu, og kampen om en top-4 placering bliver ikke afgjort her, men det signal og den selvtillid en sejr vil give i så stor en kamp skal man ikke undervurdere. Fælles for begge mandskaber i denne sæson er, at de ikke rigtig er til at stole på, og derfor er det også svært at spå om en vinder af dette opgør.

De to hold har fået en lille pause til at sunde sig, de har fået hentet lidt nyt blod til truppen, så nu kan de virkelig starte på en frisk. Derfor tror jeg også, at både Barcelona og Atletico vil gå helhjertet efter sejren her. Bookmakerne forventer ikke et voldsomt målrigt opgør, og det er der da heller tradition for når de to hold krydser klinger. Med vigtigheden af en sejr i dette opgør, så tror jeg dog ikke at der blive lurepasset fra start. Der kan sagtens blive godt gang i den. Begge holds defensiver har været til at tale med i denne sæson, så der vil komme muligheder for de mange offensive stjerner, som begge råder over. Barcelona har denne gang noget individuel kvalitet at skyde med fra bænken, mens Atletico har sidste sæsons topscorer Luis Suarez tilbage i fuldt vigør. Det bliver tæt og intenst, og jeg tror på, at både Barcelona og Atletico Madrid vil jagte sejren til sidste fløjt. Anbefalingen herfra lyder på en forholdsvis målrig kamp.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,16
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


FC Barcelona – Atletico Madrid: Statistik, topscorer og H2H

 • Barcelona er nummer 5 i La Liga med 35 point. Statistikken er på 9-8-4 og målscoren 32:23.
 • Atletico Madrid er nummer 4 med 36 point. Statistikken er på 10-6-5 og målscoren 36:26.
 • Memphis Depay står noteret for otte scoringer i La liga, nok til at gøre ham til Barcelonas topscorer.
 • Atleticos topscorer er Angel Correa, som ligeledes har scoret otte gange i sæsonen.
 • Sæsonens første indbyrdes opgør endte med en sikker 2-0 til Atletico Madrid.
Info
NavnBarcelonaBAR
Land
Spanien
SPA
CheftrænerXavi Hernandez
Websitewww.fcbarcelona.cat
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
20
Mål
31
Mål imod
23
Rent bur
4
Gule kort
47
Røde kort
3
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
1
Turnering
Super Cup
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
3
Gule kort
2
Turnering
Champions League Grp. E
Kampe spillet
6
Mål
2
Mål imod
9
Rent bur
3
Gule kort
11
Røde kort
1


Expected Goals: FC Barcelona vs. Atletico Madrid – de seneste tre kampe

FC BarcelonaResultatxGAtletico MadridResultatxG
Alavés – Barcelona(0-1)0,47 – 0,95Atlético Madrid – Valencia(3-2)2,82 – 0,6
Athletic Club – Barcelona(3-2)3,52 – 0,46Real Sociedad – Atlético Madrid(2-0)2,09 – 1,33
Barcelona – Real Madrid(2-3)2,82 – 2,11Atlético Madrid – Athletic(1-2)0,57 – 0,9
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Barcelona – Atletico Madrid?

FC Barcelona – Atletico Madrid spilles søndag den 6. februar 2022 klokken 16:15.

Hvor spilles FC Barcelona – Atletico Madrid?

FC Barcelona – Atletico Madrid spilles på Camp Nou i Barcelona

Skriv et svar