18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

FC Barcelona – Athletic Club: Odds og optakt den 27. februar 2022

Det begynder virkelig at ligne noget for FC Barcelona, som her fejrer en af de fire scoringer ude mod Napoli. (Foto: Bildbyrån)
Det begynder virkelig at ligne noget for FC Barcelona, som her fejrer en af de fire scoringer ude mod Napoli. (Foto: Bildbyrån)

Formkurven peger stødt opad for FC Barcelona, som virkelig får netmaskerne til at blafre i disse dage. Søndag venter en vigtig kamp i La Liga, når ligeledes formstærke Athletic Club kommer på besøg. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til FC Barcelona – Athletic Club. Der er kampstart søndag d. 27. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


FC Barcelona – Athletic Club: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Guillermo Cuadra Fernández
Stadion: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 11° og svag vind


Optakt til FC Barcelona – Athletic Club: Skader, karantæner og startopstillinger

Nu er der da endelig noget at glæde sig over i Barcelona! Nu skal jeg passe på med at lade mig rive for meget med, men det var sgu en lækker indsats Barcelona lagde for dagen i torsdagens Europa League-opgør mod Napoli. Italienerne fik ikke et ben til jorden grundet Barcas høje pres, og 4-2 sejren var ovenud fortjent. Det begynder at ligne noget for den spanske storklub, som har haft det så svært i denne sæson. Nyindkøbene Aubameyang og Traore har begge fået en fantastisk start i klubben, førstnævnte med mål og sidstnævnte med assist. Barcelona har manglet den fart, som de to bringer. Fraværssituationen ser også mere medgørlig ud for tiden, og det er måske også derfor, at Xavis mandskab endelig begynder at vise potentiale. Opgøret her er vigtigt for hjemmeholdet, som pt. sidder på den vigtige 4.plads i La Liga, for Athletic Club gør det godt i denne sæson, og er i skrivende stund kun 5 point efter. Med en sejr her kan Barca hægte en direkte konkurrent af.

Det er ikke den nemmeste opgave, som venter Barcelona søndag aften, for Athletic Club er godt kørende for tiden. I sidste weekend ondulerede de Real Sociedad med hele 4-0 i baskerderbyet. Sejren var den sjette i de seneste ni kampe, og derfor byder gæsterne sig også fint til i kampen om europæiske billetter til næste sæson. Oveni købet står baskerne også med chancen for at spille sig i deres tredje Copa del Rey-finale i træk, så der er masser at glæde sig over i Athletic-lejren. I denne sæson er de to indbyrdes opgør mod Barcelona begge endt uafgjort efter 90 minutter, i Copa del Rey var det dog Athletic, som trak det længste strå i den forlængede spilletid.

FC Barcelona:

  • Ansu Fati (Kant, Fast) – Skadet
  • Alejandro Balde (Back, Reserve) – Skadet
  • Clement Lenglet (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Sergi Roberto (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Samuel Umtiti (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Memphis Depay (Angreb, Fast) – Tvivlsom
  • Jordi Alba (Back, Fast) – Karantæne

Athletic Club:

  • Nico Williams (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Álex Berenguer (Midtbane, Fast) – Karantæne

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Dest, Pique, Araujo, Alves; de Jong, Busquets, Pedri; Gavi, Aubameyang, Torres

Athletic Club forventet startopstilling: Simon; De Marcos, Vivian, Martinez, Berchiche; Sancet, Zarraga, D Garcia, Muniain; I Williams, R. Garcia


Odds på FC Barcelona – Athletic Club

Bookmakerne ser FC Barcelona som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Barcelona fortsætter underholdningen!

OKAY! Barcelona begynder virkelig at røre på sig nu. 4-1 og 4-2 i to ikke ukomplicerede udekampe mod henholdsvis Valencia og Napoli illustrerer udmærket, at catalanerne har fundet melodien. Underholdningsværdien i Barcas kampe er steget kraftigt på det seneste, der bliver presset højt, der bliver udfordret, der bliver angrebet – uden så meget bekymring om, de omstillinger, som kan ramme den anden vej. Xavi har fået tiltrængt bredde i offensiven, og de nye spillere Aubameyang og Traore er virkelig startet ud i hidsig fart.

Dette opgør bliver formentlig ingen walkover for catalanerne, for Athletic er inde i sæsonens bedste periode, og har ikke 90 minutters fodbold fra torsdag aften i benene. Traditionelt set har baskerne et udmærket tag på Barcelona, og jeg tror da også nok, at de skal bide fra sig. Barcelona presser højt, men efterlader også plads bagtil, og det har Athletic spillerne til at udnytte. Jeg forestiller mig endnu en åben slagudveksling med Barcelona involveret, der kommer mål, og mon ikke, at Xavis tropper ikke også snupper sejren?

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,98
Over 2.5 mål
Gå til marathonbet *


FC Barcelona – Athletic Club: Statistik, topscorer og H2H

  • Barcelona er nummer 4 i La Liga med 42 point. Statistikken er på 11-9-4 og målscoren 42:28.
  • Athletic Club er nummer 8 med 37 point. Statistikken er på 9-10-6 og målscoren 29:21.
  • Memphis Depay står noteret for otte scoringer i La liga, nok til at gøre ham til Barcelonas topscorer.
  • Sancet og Inaki Williams deler topscorerværdigheden for gæsterne med seks mål hver.
  • De to klubber har krydset klinger to gange i denne sæson, begge gange er det endt uafgjort efter 90 minutter. I Copa del Rey-opgøret trak Athletic dog det længste strå i den forlængede spilletid.


Expected Goals: FC Barcelona vs. Athletic Club – de seneste tre kampe

FC BarcelonaResultatxGAthletic ClubResultatxG
Napoli – Barcelona(2-4)1,28 – 1,65Athletic – Real Sociedad(4-0)3,4 – 0,64
Valencia – Barcelona(1-4)0,97 – 1,89 Mallorca – Athletic(3-2) 2,89 – 1,06
Barcelona – Napoli(1-1) 1,85 – 0,96 Athletic – Valencia(1-1) 0,76 – 2,12
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles FC Barcelona – Athletic Club?

FC Barcelona – Athletic Club spilles søndag den 27. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles FC Barcelona – Athletic Club?

FC Barcelona – Athletic Club spilles på Camp Nou i Barcelona

Skriv første kommentar

Skriv et svar