18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Espanyol – Real Madrid: Odds og optakt den 3. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Den ellers ustyrlige kongeklub fra Madrid er kommet lidt ned på jorden igen i løbet af den sidste uges tid. Først blev det til en 0-0’er mod Villareal i sidste weekend, og onsdag gik det helt galt i Champions League med et sensationelt nederlag til Sheriff fra Moldova. Rammer Real en af de gode eller en af de dårlige dage søndag? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Espanyol – Real Madrid. Der er kampstart søndag den 3. oktober 2021 kl. 16:15. Kampen kan ses på TV2 Sport X og på TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Espanyol – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Guillermo Cuadra Fernández
Stadion: RCDE Stadium, Barcelona
Vejret: 24° og frisk vind

Optakt til Espanyol – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Oprykkerne fra Espanyol har ikke imponeret voldsomt efter deres gentog til den bedste spanske række. Det er blevet til seks point i de første seks kampe, det er godkendt, men heller ikke meget mere end det. Til gengæld kan oprykkerne glæde sig over, at de har været med i alle de syv kampe. Alle opgør har været jævnbyrdige og målfattige, og de ved altså godt hvordan de skal organisere sig hos Espanyol, men offensiven har ladet meget tilbage at ønske. I fire ud af syv tilfælde er de gået målløse fra banen, og scoringssnittet skal nok lidt op, hvis de vil gøre sig forhåbninger om overlevelse. De var sekunder fra at få point med mod Atletico Madrid, de fik point mod Betis og Villarreal, det vidner om et hold man ikke bare lige skal undervurdere.

Det har kørt på skinner for Real Madrid i denne sæson. Det var lige indtil i tirsdags, hvor moldoviske Sheriff leverede en af Champions League-historiens vel nok største overraskelser med en 2-1 sejr på Bernabeu. Mest af alt var det vist bare en regulær off-day for de sejrsvante madrilenere, for der har ikke været mange fingre at sætte på sæsonen indtil da. Los Blancos topper La Liga efter syv spillerunder, som har kastet fem sejre og to uafgjorte af sig, mens det i første Champions League-kamp blev til en flot udesejr over Inter. Real Madrid har lavet et hav af mål indtil videre i denne sæson, hvor Benzema har været decideret uhyggelig med otte mål og syv assist. Umiddelbart bør der ikke være grund til bekymring i Real-lejren, på trods af det voldsomt overraskende nederlag i tirsdags.

Espanyol:

  • Yangel Herrera (Midtbane, Fast) – Skadet

Real Madrid:

  • Toni Kroos (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Dani Ceballos (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Gareth Bale (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
  • Marcelo (Back, Reserve) – Skadet

Espanyol forventet startopstilling: Lopez; Vidal, Gomez, Cabrera, Pedrosa; Bare; Embarba, Merida, Darder, Wu Lei; De Tomas

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Carvajal, Nacho, Militao, Alaba; Valverde, Casemiro, Modric; Vinicius, Benzema, Asensio


Odds på Espanyol – Real Madrid

Bookmakernes vurdering er, at Real Madrid løber med sejren.

Odds-forslag: Den moldoviske plet bliver vasket af

Real Madrid skal søndag aften ud for at have vasket den grimme moldoviske plet af sig fra tirsdagens Champions League-opgør. Madrilenerne har været altdominerende i denne sæson, og det var vist de færreste, som havde set chok-nederlaget til Sheriff komme på forhånd. Los Blancos har været en dejligt velsmurt maskine, som har boltret sig i masser af mål, og derfor tror jeg heller ikke, at tirsdagens skuffelse kommer til at have indflydelse på denne kamp.

Espanyol er lykkedes med at gøre alle deres opgør til tætte og målfattige, og chancen for at de kan stable et stærkt defensivt udgangspunkt på benene her er bestemt til stede. Værterne har bare ikke så forfærdelig meget at skyde med den anden vej, og der kan derfor blive langt til point. Jeg tror, at Ancelottis mandskab vil være opsatte på, hurtigst muligt, at komme tilbage på sejrssporet her. Der er mindst et par klassers forskel på de to mandskaber, så jeg ser ikke andet end en udesejr for mig.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,71
Real Madrid
Gå til Marathonbet *


Espanyol – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Espanyol indtager 14.pladsen i La Liga med 6 point efter syv kampe. Statistikken lyder på 1-3-3 og en målscore på 4:7.
  • Real Madrid indtager 1.pladsen i La Liga med 17 point efter syv kampe. Statistikken lyder på 5-2-0 og en målscore på 21:8.
  • Raul de Tomas er topscorer i Espanyol med to kasser.
  • Karim Benzema er fuldkommen ustyrlig for tiden. Otte mål og syv assist i syv kampe er det blevet til i La Liga. Vanvittigt!


Expected Goals: Espanyol vs. Real Madridde seneste tre kampe:

EspanyolResultatxGReal MadridResultatxG
Sevilla – Espanyol(2-0) 1,35 – 1,11Real Madrid – Sheriff(1-2)3,62 – 0,28
Espanyol – Deportivo Alavés(1-0)2,09 – 0,64Real Madrid – Mallorca(6-1)2,84 – 1,33
Real Betis – Espanyol(2-2)2,22 – 1,33Valencia – Real Madrid(1-2)0,85 – 1,56
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar