18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Espanyol – Real Betis: Odds og optakt den 21. januar 2022

Real Betis var brandvarme i tirsdagens 4-0 sejr over Alaves. Kan de fortsætte deres march mod en top-4 placering fredag aften? (Foto: Bildbyrån)
Real Betis var brandvarme i tirsdagens 4-0 sejr over Alaves. Kan de fortsætte deres march mod en top-4 placering fredag aften? (Foto: Bildbyrån)

Det har været en lækker uge for Real Betis, som først sendte lokalrivalerne fra Sevilla ud af Copa del Rey, og senest vandt knusende sikkert over Alaves i La Liga. Denne gang venter en udekamp mod oprykkerne fra Espanyol, som har vist tvivlsom form i de seneste kampe. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Espanyol – Real Betis. Der er kampstart fredag d. 21. januar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Espanyol – Real Betis: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Javier Alberola Rojas
Stadion: RCDE Stadium, Barcelona
Vejret: 9°, svag vind

Optakt til Espanyol – Real Betis: Skader, karantæner og startopstillinger

Espanyol har gjort et flot comeback til den bedste spanske række, hvor de ligger solidt placeret i midten af tabellen. I skrivende stund er der 10 point ned til Alaves under stregen, mens der blot er 5 point op til Barcelona på 6.pladsen. Det overordnede mål i denne sæson må helt sikkert være på overlevelse for Espanyol, så de kan være fint tilfredse med den nuværende pointhøst. Det nye år er dog ikke startet ud på bedste vis for oprykkerne, som startede med at tabe årets første ligakamp til Elche, mens de siden blev ekspederet ud af Mallorca i Copa del Rey inden de i tirsdags kun fik 2-2 mod bundholdet fra Cadiz. Hvis Espanyol har brug for lidt opmuntring efter de sløje resultater i 2022, så skal de bare tage et kig på hjemmebanestatistikkerne i denne sæson, for her har kun fire hold høstet flere point indtil videre. Ti hjemmekampe har resulteret i seks sejre, to x’er og to nederlag. Det er helt godkendt!

Hos Real Betis kan de være ovenud tilfredse med hvordan den forgange uge er forløbet. Lørdagens Copa del Rey-opgør mod ærkerivalerne fra Sevilla bød på en masse dramatik, samt kasteskyts fra tilskuerrækkerne, som forårsagede at anden halvdel af kampen måtte udskydes til søndag eftermiddag. Det endte dog på lykkelig vis for de Betis, som på Canales’ scoring et kvarter før tid endte med at vinde opgøret 2-1. Der var dog ingen tid til at hvile på laurbærerne for sydspanierne, som allerede var i ilden igen tirsdag aften hjemme mod Alaves. Her var hoveder og ben helt friske ovenpå weekendens strabadser, og de havde ingen problemer med at køre Alaves midtover med 4-0. Det ser virkelig lovende ud for Real Betis i denne sæson, hvor de blander sig helt oppe i toppen af La Liga. Pt. er der et godt stykke fra deres 3.plads op til Sevilla og Real Madrid på de to øverste positioner, men Champions League-billetterne er i den grad indenfor rækkevidde.


Espanyol:

  • Ingen kendte fravær


Real Betis:

  • Marc Bartra (Forsvar, Fast/Reserve) – Skadet
  • Martin Montoya (Back, Reserve) – Skadet
  • Joaquin (Kant, Reserve) – Skadet

Espanyol forventet startopstilling: Diego Lopez; Gil, Gomez, David Lopez, Pedrosa; Darder, Morlanes; Embarba, Melendo, Puado; De Tomas

Real Betis forventet startopstilling: Bravo; Bellerin, Pezzella, Gonzalez, Moreno; Carvalho, Rodriguez; Canales, Fekir, Juanmi; Iglesias


Odds på Espanyol – Real Betis

Bookmakerne har udeholdet som favoritter.


Odds-forslag: Formkurven peger stik modsat her

Umiddelbart er der et tæt opgør i vente fredag aften i Barcelona, når oprykkerne Espanyol tager imod rækkens 3’er Real Betis. Værterne kan være fint tilfredse med deres sæson indtil videre, for de ligger trygt og sikkert til i midten af rækken, langt væk fra nedrykningsstregen. Real Betis har virkelig taget et step op i denne sæson, hvor de har udnyttet haltende form hos Barcelona og Atletico Madrid til at bringe sig helt op på La Ligas 3.plads.

Langt størstedelen af Espanyols point i denne sæson er kommet hjemme på RCDE Stadium i Barcelona, hvor det kun er blevet til nederlag i to af ti kampe. De seneste kampe taler dog ikke just for hjemmeholdet, blandt andet er det blevet til et skuffende hjemmebanenederlag til Elche, mens de senest skulle helt frem til det 96.minut for at skrabe et point med hjem fra Cadiz. Selvtilliden må til gengæld være høj hos Real Betis, som har haft en helt perfekt uge med sejr over lokalrivalerne Sevilla, og senest en overbevisende 4-0 sejr over Alaves, en kamp hvor de offensive esser virkelig foldede sig ud. Begge mandskaber er nogenlunde fit for fight til fredagens opgør, men hvis gæsternes offensive kvartet med Fekir, Canales, Iglesias og Juanmi er i samme fornemme spillehumør som i tirsdag, så bør det i min optik ende med en udesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,30
Real Betis vinder
Gå til marathonbet *


Espanyol – Real Betis: Statistik, topscorer og H2H

  • Espanyol er nummer 11 i La Liga med 27 point. Statistikken er på 7-6-8 og målscoren 25:26.

  • Real Betis indtager 3.pladsen med 37 point. Statistikken er på 11-4-6 og målscoren 37:24.

  • Raul de Tomas er topscorer hos Espanyol med elleve kasser.

  • Juanmi har været helt varm i denne sæson med elleve ligascoringer. Kun Benzema har scoret flere mål i La Liga indtil videre i denne sæson.

  • Espanyol fik reddet et enkelt point hjem i sæsonens første indbyrdes opgør, da Leandro Cabrera scorede til 2-2 i de døende minutter.

Info
NavnEspanyolESP
Land
Spanien
SPA
CheftrænerVicente Moreno
Websitewww.rcdespanyol.com
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
18
Mål
20
Mål imod
21
Rent bur
6
Gule kort
37
Røde kort
3
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
3


Expected Goals: Espanyol vs. Real Betis de seneste tre kampe:

EspanyolResultatxG Real Betis ResultatxG
Cádiz – Espanyol(2-2)0,7 – 1,08 Real Betis – Alavés(4-0)1,98 – 0,48 
Mallorca – Espanyol(2-1)0,61 – 0,89Rayo Vallecano – Real Betis(1-1)2,69 – 1,8 
Espanyol – Elche(1-2)1,3 – 0,61Real Valladolid – Real Betis(0-3)0,53 – 2,81
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Espanyol – Real Betis?

Espanyol – Real Betis spilles fredag den 21. januar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Espanyol – Real Betis?

Espanyol – Real Betis spilles på RCDE Stadium i Barcelona

Skriv et svar