18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Espanyol – FC Barcelona: Odds og optakt den 13. februar 2022

Der var fart over feltet, da Barcelona besejrede Atletico Madrid i weekenden. Kan de følge op på den opløftende præstation her mod Espanyol? (Foto: Bildbyrån)
Der var fart over feltet, da Barcelona besejrede Atletico Madrid i weekenden. Kan de følge op på den opløftende præstation her mod Espanyol? (Foto: Bildbyrån)

Søndag aften er der lokalopgør fra La Liga, når Espanyol og FC Barcelona duellerer om håneretten i den catalanske hovedstad. Espanyol er faldet noget i kadence i 2022, så der er gode muligheder for at FC Barcelona kan følge op på den lovende præstation, som de leverede i sidste weekend mod Atletico Madrid. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Espanyol – FC Barcelona. Der er kampstart søndag d. 13. februar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Espanyol – FC Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Alejandro José Hernández Hernández
Stadion: RCDE Stadium, Barcelona
Vejret: 13°, lidt regn og svag vind


Optakt til Espanyol – FC Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Det kører ikke som smurt i olie for Espanyol i 2022. Efter et ellers virkelig flot comeback til den bedste spanske række, er det i det nye år gået helt i stå for Barcelona-klubben. I La Liga er det blevet til nederlag mod henholdsvis Elche, Real Betis og Atheltic Club, samt et X mod Cadiz i årets første fire ligakampe, mens det også blev til exit i Copa del Rey efter et 2-1 nederlag til Mallorca. På grund af de flotte præstationer i første halvdel af sæsonen har Espanyol dog stadig et fint forspring på 9 point ned til Cadiz under stregen, så der er ikke overhængende fare på færde, men med femten spillerunder tilbage i sæsonen, så hjemmeholdet er nødt til at hanke op i sig selv, hvis ikke det skal blive alt for spændende. Værterne får et tiltrængt boost til dette opgør, når topscorer Raul de Tomas igen indtager græstæppet efter et par kampe i skammekrogen.

Barcelona kommer til dette lokalopgør oven på en af sæsonens mest opløftende præstationer i sidste weekend, da de hjemme på Camp Nou besejrede Atletico Madrid med 4-2. Spillet flød i højere grad end vi har set det i mange af sæsonens kampe, der kom i den grad hul på målbylden, og nyerhvervelsen Adama Traore viste sig godt frem. Hans speed virker til virkelig at kunne komme ham til gode i La Liga! Med den flotte sejr har Barcelona nu bragt sig op i top-4, som må være minimumsmålsætningen i en svær første sæson uden Lionel Messi. Med tilgangene af Alves, Ferran Torres, Traore og Aubameyang har Xavi langt mere at rykke med offensivt nu, og forhåbentlig resulterer det i mere stabilitet end vi har set hidtil i denne sæson.

Espanyol:

  • Oscar Gil (Back, Fast) – Karantæne

FC Barcelona:

  • Dani Alves (Back, Fast) – Karantæne
  • Ansu Fati (Kant, Fast) – Skadet
  • Alejandro Balde (Back, Reserve) – Skadet
  • Eric Garcia (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Clement Lenglet (Forsvar, Reserve) – Tvivlsom
  • Sergi Roberto (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Samuel Umtiti (Forsvar, Reserve) – Skadet
  • Memphis Depay (Angreb, Fast) – Tvivlsom

Espanyol forventet startopstilling: Diego Lopez; Vidal, Gomez, Cabrera, Pedrosa; Darder, Morlanes, Melendo; Puado, De Tomas, Vilhena

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Dest, Araujo, Pique, Alba; F de Jong, Busquets, Pedri; Traore, Torres, Gavi


Odds på Espanyol – FC Barcelona

Bookmakerne ser FC Barcelona som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: ‘Storebror’ løber med det hele

Det er lillebror mod storebror, når Espanyol og FC Barcelona støder sammen søndag aften på RCDE Stadium. Selvom Barcelonas præstationer i denne sæson ikke har været af fordums styrke, så er det Xavis mandskab, som af bookmakerne er blevet gjort til klare favoritter her. Seneste kamp mod Atletico Madrid var da også en af sæsonens mest opløftende for Barcelona, spørgsmålet er, om de kan holde kadencen i denne kamp?

Umiddelbart ser jeg gode muligheder for en sejr til storebror her, for Espanyol er gået helt og aldeles i stå. De seneste fire ligakampe har budt på tre nederlag og et enkelt X mod nedrykningskandidaterne fra Cadiz, samtidig er det også blevet til exit i Copa del Rey – så status er fire nederlag i de fem seneste kampe. Godt nok får hjemmeholdet topscorer Raul de Tomas tilbage i aktion til dette opgør, men jeg tror ikke, at det er nok mod et Barcelona-mandskab, som må være høje på selvtillid ovenpå sidste weekends flotte præstation. Selvom lokalderbys som ofte har deres helt eget liv, så bliver anbefalingen stadig en forventet favoritsejr til Barca.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
1,78
Barcelona vinder
Gå til marathonbet *


Espanyol – FC Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

  • Espanyol er nummer 13 i La Liga med 27 point. Statistikken er på 7-6-10 og målscoren 27:32.
  • Barcelona er nummer 5 med 38 point. Statistikken er på 10-8-4 og målscoren 36:25.
  • Raul de Tomas deler 2.pladsen på La Ligas topscorerliste, han står noteret for tolv kasser.
  • Memphis Depay står noteret for otte scoringer i La liga, nok til at gøre ham til Barcelonas topscorer.
  • Sæsonens første indbyrdes opgør endte med en 1-0 sejr til Barcelona på en straffesparksscoring af Depay.


Expected Goals: Espanyol vs. FC Barcelona – de seneste tre kampe

EspanyolResultatxGFC BarcelonaResultatxG
Athletic – Espanyol(2-1)0,67 – 0,3Barcelona – Atlético Madrid(4-2)1,31 – 1,08
Espanyol – Real Betis(1-4) 1,64 – 2,55 Alavés – Barcelona (0-1) 0,47 – 0,95
Cádiz – Espanyol(2-2) 0,7 – 1,04 Athletic Club – Barcelona (3-2) 3,52 – 0,46
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Espanyol – FC Barcelona?

Espanyol – FC Barcelona spilles søndag den 13. februar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Espanyol – FC Barcelona?

Espanyol – FC Barcelona spilles på RCDE Stadium i Barcelona

Skriv første kommentar

Skriv et svar