18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Espanyol – Elche: Odds og optakt den 10. januar 2022

Espanyol sluttede 2021 af med en flot udesejr over Valencia. Kan oprykkerne hive endnu en sejr i land i hjemmekampen mod Elche? (Foto: Bildbyrån)
Espanyol sluttede 2021 af med en flot udesejr over Valencia. Kan oprykkerne hive endnu en sejr i land i hjemmekampen mod Elche? (Foto: Bildbyrån)

Oprykkerne fra Espanyol havde et flot forår, og ligger pt. sikkert til i midten af rækken. Mandag skal de i aktion for første gang i La Liga i 2022, når bundholdet fra Elche kommer på besøg. Kan hjemmeholdet fortsætte de lovende takter? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Espanyol – Elche. Der er kampstart mandag d. 10. januar 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Espanyol – Elche: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Juan Martínez Munuera
Stadion: RCDE Stadium, Barcelona
Vejret: 10°, regn, svag vind

Optakt til Espanyol – Elche: Skader, karantæner og startopstillinger

Espanyol var lige nede og vende i Segunda i sidste sæson, men de stribede fra Barcelona er virkelig vendt tilbage til den bedste spanske række med stil. Målet om i denne omgang at blive i La Liga lever i bedste velgående her halvt inde i sæsonen, hvor Espanyol ligger fint til på rækkens 11.plads med 10 point ned til Alaves under stregen. Efteråret var overordnet meget positivt for oprykkerne, som dog havde overordentligt svært ved at hive brugbare resulater hjem på udebane. Nytårsaftensdag fik Espanyol dog endelig brudt den sløje stime med en flot udesejr over ellers formstærke Valencia. Hvis også udebaneresultaterne begynder at gå oprykkernes vej, så er de da snart i fuldkommen sikkerhed i forhold til nedrykning.

En klub, som langt fra er i sikker afstand til nedrykningsstregen er Elche. Faktisk er gæsterne i direkte karambolage med stregen fra deres nuværende 17.plads er de nemlig á point med Alaves under stregen. Det var samme position de endte på da sidste sæson gik på hæld, så Elche er altså ikke uvante med at kæmpe for overlevelse. Årets første kamp bød på et mere end godkendt point hjemme mod Granada, med røde kort til Gonzales og Chaves spillede bundholdet nemlig en hel halvleg med to mand i undertal, og så kan man ikke rigtig forlange mere end blot et enkelt point. Elche er ikke verdens bedste udehold, faktisk er det kun blev til 5 point i sæsonens 10 hidtidige udekampe, den statistik skal forbedres, hvis gæsterne vil forblive over nedrykningsstregen.


Espanyol:

  • David Lopez (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Fran Merida (Midtbane, Reserve) – Syg
  • Miguel Llambrich (Back, Reserve) – Syg


Elche:

  • Diego Gonzalez (Forsvar, Fast) – Karantæne
  • Fidel Chaves (Kant, Fast) – Karantæne
  • Enzo Roco (Forsvar, Fast) – Syg

Espanyol forventet startopstilling: D Lopez; Vidal, Gomez, Cabrera, Pedrosa; Darder, Bare; Embarba, Melamed, Puado; De Tomas

Elche forventet startopstilling: Badia; Palacios, Roco, Bigas, Mojica; Josan, Mascarell, Marcone, Morente; Boye, Perez


Odds på Espanyol – Elche

Bookmakerne har Espanyol som favoritter.


Odds-forslag: Espanyol tager endnu en skalp på eget græs

Espanyol kan være rigtig godt tilfredse med deres sæson indtil videre, som oprykkerhold er målet først og fremmest at etablere sig i den bedste række, og indtil videre ser det ud til at de nok skal lykkes for klubben fra Barcelona. Især på eget græs har Espanyol været virkelig stærke, faktisk hører de indtil videre til blandt ligaens bedste hjemmehold med 20 point i 9 kampe. Mandag skal de forsøge at bygge videre på de fine takter fra sidste år, og der bør være udmærkede muligheder for 3 point mod bundholdet fra Elche, som er blandt ligaens værste udehold.

Det er ikke fordi, at Elche er helt uefne og overhovedet ikke kan volde Espanyol problemer, men pilen peger umiddelbart i modsatte retninger for de to klubber. Espanyol kommer fra en flot udesejr over Valencia, mens Elche startede året ud med 0-0 mod Granada, i en kamp, som bød på udvisninger til Gonzales og Chaves, som dermed ikke er med mandag aften. Pt. ser Espanyol langt stærkere ud end Elche, i hvert fald med hjemmebanefordelen in mente. Anbefalingen lyder på en hjemmesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
1,89
Espanyol vinder
Gå til unibet *


Espanyol – Elche: Statistik, topscorer og H2H

  • Espanyol indtager 11. pladsen i La Liga med 26 point. Statistikken er på 7-5-7 og målscoren 22:22.

  • Elche er nummer 17 med 16 point. Statistikken er på 3-7-9 og målscoren 18:27.

  • Raul de Tomas er topscorer for Espanyol med ni ligamål.

  • Lucas Boye er topscorer for Elche med fem kasser.

  • Sæsonens første indbyrdes opgør mellem de to klubber endte 2-2.


Expected Goals: Espanyol vs. Elche de seneste tre kampe:

EspanyolResultatxGElcheResultatxG
Ponferradina – Espanyol(1-1) 1,45 – 1,21Almería – Elche(1-2) 1,08 – 1,43 
Valencia – Espanyol(1-2)0,76 – 1,62 Elche – Granada(0-0)1,67 – 1,27
Celta de Vigo – Espanyol(3-1)1,17 – 0,24Barcelona – Elche(3-2)2,55 – 0,93
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Espanyol – Elche?

Espanyol – Elche spilles mandag den 10. januar 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Espanyol – Elche?

Espanyol – Elche spilles på RCDE Stadium i Barcelona

Skriv første kommentar

Skriv et svar