18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Elche – Villarreal: Odds og optakt den 16. januar 2022

Er der flere mål og gruppekram i Villarreal, når de søndag skal på besøg hos Elche? (Foto: Bildbyrån)
Er der flere mål og gruppekram i Villarreal, når de søndag skal på besøg hos Elche? (Foto: Bildbyrån)

Elche hentede senest 3 tiltrængte point til bundstriden, da de snuppede sæsonens blot anden sejr på udebane mod Espanyol. Denne gang står de overfor Villarreal, som er uden nederlag i de fem seneste ligakampe. Hvem trækker det længste strå søndag eftermiddag? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Elche – Villarreal. Der er kampstart søndag den 16. januar 2022 kl. 14:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Elche – Villarreal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Martinez Valero, Elche
Vejret: 14°, sol og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Elche
Villarreal
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 16. januar 2022 14:19.


Optakt til Elche – Villarreal: Skader, karantæner og startopstillinger

Elche indtager en lidt faretruende position i den spanske La Liga, fra hjemmeholdets 16.plads er der nemlig kun to point ned til Alaves under stregen, men det nye år er startet på fornem vis. Årets første kamp bød på et mere end godkendt point hjemme mod Granada, med røde kort til Gonzales og Chaves spillede bundholdet nemlig en hel halvleg med to mand i undertal, men de formåede alligevel at forsvare en 0-0’er hjem. Udebaneformen har været helt sløj for Elche i denne sæson, så forventningerne til udekampen mod Espanyol var ikke skyhøje, men denne gang var der jackpot! Med to hurtige scoringer i kampens første kvarter af Pere Milla lagde de fundamentet til hvad der endte med en 2-1 sejr, 3 virkelig tiltrængte point til hjemmeholdet, som dermed endnu holder sig oven vande.

Bedre sent end aldrig… Der har været alt for langt mellem snapsene for Villareal i denne sæson, de spillede sig godt nok videre fra til 1/8-finalen i Champions League i en ellers rimelig hård gruppe med Atalanta og Manchester United, men i den hjemlige liga har præstationer og resultater været alt for svingende. NU virker det dog til at den ‘Den Gule Ubåd’ endelig har fået vind i sejlene i La Liga, hvor det er blevet til fire sejre og et enkelt X i de seneste fem kampe. Senest blev det til et enkelt point i en hæsblæsende hjemmekamp mod Atletico Madrid, mens de foregående sejre er kommet på overbevisende vis mod Rayo Vallecano, Real Sociedad, Alaves og Levante. Offensiven er virkelig begyndt at røre på sig i det sidste stykke tid, hvor især sidste sæsons Villareal-topscorer, Gerard Moreno, har fundet målnæsen frem. Udebaneformen taler dog ikke til gæsternes fordel i dette opgør med kun én sejr i sæsonens hidtidige ni udekampe.

Elche:

 • Enzo Roco (Forsvar, Fast) – Syg

Villarreal:

 • Ruben Pena (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Aissa Mandi (Forsvar, Fast/Reserve) – AFCON
 • Serge Aurier (Back, Fast) – AFCON
 • Boulaye Dia (Midtbane, Reserve) – AFCON
 • Francis Coquelin (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Samuel Chukwueze (Kant, Fast) – AFCON

Elche forventet startopstilling: Badia; Palacios, Roco, Bigas, Mojica; Josan, Mascarell, Marcone, Morente; Boye, Perez

Villarreal forventet startopstilling: Rulli; Foyth, Albiol, Torres, Pedraza; Parejo, Trigueros, Capoue; Gomez, G Moreno, Pino


Odds på Elche – Villarreal

Bookmakerne ser Villarreal som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds kan ændre sig. Senest opdateret 16. januar 2022 14:19.


Odds-forslag: Status quo i Elche

Det nye år er startet fint ud for både Elche og Villareal, som begge har hentet 4 point i de to første kampe i 2022. Første halvdel af sæsonen må siges, at have været skuffende for begges vedkommende, Elche hænger og dingler lige over nedrykningsstregen, mens Villarreal nok også ville ønske at de lå længere fremme i tabellen end deres nuværende 8.plads. Formbarometret er opadgående for begge mandskaber, især for gæsterne, som virkelig har været i hopla på det seneste.

Der er stor forskel på de to klubbers præstationer på hjemme- og udebane i denne sæson, på trods af Elches placering lige over nedrykningsstregen, så er de faktisk lykkedes med at skrabe point sammen i syv af ni hidtidige hjemmekampe, mens kun fem hold i La Liga har hentet færre point på udebane end Villarreal. Så selvom der er en smule kvalitetsforskel på Elche og Villarreal, så ligner det et mere jævnbyrdigt opgør end bookmakerne har gjort det til. På trods af blot en enkelt udesejr i sæsonen til Villarreal, så står udesejren blot i odds 1.80, og det virker en kende lavt i min optik. Hjemmeholdet lagde en flot indsats for dagen senest mod Espanyol, og 2-1 sejren må have givet selvtillid forud for dette opgør. Begge mandskaber spiller et hav af uafgjorte kampe i denne sæson, Elche står noteret for fem x’er i ni hjemmekampe, mens Villarreal står noteret for fem x’er i ni udekampe. Der er vigtige point på spil, men det er svært at spå om en vinder med to så svingende mandskaber. Det dufter af endnu en pointdeler til Elche og Villarreal.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
3,30
Uafgjort
Gå til Nordicbet *


Elche – Villarreal: Statistik, topscorer og H2H

 • Elche er nummer 16 i La Liga med 19 point. Statistikken er på 4-7-9 og målscoren 20:28.

 • Villarreal er nummer 8 med 29 point. Statistikken er på 7-8-5 og målscoren 33:22.

 • Lucas Boye er Elche-topscorer med fem ligamål.

 • Gerard Moreno er topscorer for Villarreal med otte mål.

 • Villarreal vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 4-1.


Expected Goals: Elche vs. Villarreal – de seneste tre kampe

ElcheResultatxGVillarrealResultatxG
Espanyol – Elche(1-2)1,3 – 0,61Villarreal – Atletico Madrid(2-2)2,66 – 0,75 
Almería – Elche(1-2)1,08 – 1,43Sporting Gijon – Villarreal(2-1)1,02 – 0,88
Elche – Granada(0-0)1,53 – 1,27Villarreal – Levante(5-0)2,45 – 0,77
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Elche – Villarreal?

Elche – Villarreal spilles søndag den 16. januar 2022 klokken 14:00.

Hvor spilles Elche – Villarreal?

Elche – Villarreal spilles på Estadio Martinez Valero i Elche

Skriv et svar