18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Elche – Real Madrid: Odds og optakt den 30. oktober 2021

Foto: Bildbyrån

Real Madrid skuffede i onsdagens hjemmekamp mod Osasuna, hvor det blot blev til 0-0. Allerede lørdag bliver der dog mulighed for oprejsning når madrilenerne skal en tur til Elche. Kommer Benzema og co. tilbage på sejrssporet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Elche – Real Madrid. Der er kampstart lørdag d. 30. oktober 2021 kl. 14:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Få 100 % i velkomstbonus op til 500 kroner

18+. Regler og vilkår gælder. Til nye spillere ved indbetaling på min. 100 kroner. Maks. bonusbeløb: 500 kroner. Indbetaling + bonus skal gennemspilles 5x på sport (min. odds 1.50) inden for 60 dage.


Elche – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Martinez Valero, Valencia
Vejret: 16°, regn og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 28. november 2021 02:33.

Optakt til Elche – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Det var ikke voldsomt sindsoprivende det Elche leverede i sidste sæson, og det var da også lige ved at gå galt, men de endte trods alt med at redde skindet, så de ikke skulle tage turen direkte ned i Segunda igen. Umiddelbart kunne værterne godt ligne et hold, som endnu engang bliver en del af nedrykningskampen, i hvert fald er der kun 3 point ned til nedrykningsstregen, 1 point mere end de havde til den faretruende streg da sidste sæson gik på hæld. I tirsdags tabte Elche den vigtige kamp mod Alaves, som også frister en tilværelse i den kedelig ende af ligaen. Der har ikke været meget underholdning for pengene hos Elche i denne sæson, de spiller som regel tætte og målfattige kampe, som oftest ender uden 3 point til kontoen.

Real Madrid startede sæsonen ud i et hidsigt tempo! Madrilenerne var stærkt spillende, lavede et hav af mål og vandt nærmest rub og stub. Meeeen, det er som om, at udfaldene i præstationerne er begyndt at komme nu. De tre seneste kampe på Bernabeu er alle endt uden hjemmesejr. Først blev det til 0-0 mod Villarreal, dernæst et chokerende nederlag til moldoviske Sheriff i Champions League, mens de onsdag aften endnu engang skuffede med en 0-0’er hjemme mod Osasuna. Derudover blev det også til et udebanenederlag til Espanyol i starten af måneden. Man troede ellers lige, at Real Madrid havde lagt en række skuffende resultater bag sig da de først slog Shakhtar Donetsk med 5-0 i Champions League og efterfølgende vandt El Clasico, men indsatsen onsdag aften mod Osasuna var ganske tandløs. En stor del af Reals succes i denne sæson skal tilskrives Benzema, som har været involveret i 16 ud af 24 scoringer i La Liga, men hvis franskmanden ikke rammer dagen, så er der muligheder for at Real Madrid ikke kommer på måltavlen, som vi har set det i de to seneste hjemmekampe i La Liga.

Elche:

 • Ingen kendte fravær.

Real Madrid:

 • Dani Ceballos (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
 • Isco (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Luca Modric (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Gareth Bale (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Luka Jovic (Angreb, Reserve) – Skadet

Elche forventet startopstilling: Casilla; Barragan, Verdu, Bigas, Mojica; Fidel, Guti, Mascarell, Pastore; Boye, Benedetto

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois; Vazquez, Militao, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Camavinga; Rodrygo, Benzema, Vinicius Junior


Odds på Elche – Real Madrid

Oddsene peger på Real Madrid som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Det dufter af en tør Real-sejr

Der har været et lidt bump på Reals vej på det sidste, 0-0 mod Villarreal og Osasuna, samt nederlag til Sheriff og Espanyol. Det ser ikke lige så overbevisende ud som det gjorde i starten af sæsonen, hvor Benzema og Vinicious Junior var helt utæmmelige. Den spanske kongeklub indtager dog stadigvæk 1.pladsen i La Liga i skrivende stund, så værre står det heller ikke til. Men de kunne formentlig godt tænke sig lidt mere stabilitet i resultaterne igen. Men hvilken version af Real Madrid indtager så banen på lørdag?

Elche vil prise sig lykkelige hvis de kunne få blot et enkelt point ud af dette opgør, og derfor kommer vi nok til at se et hjemmehold, som hovedsageligt vil fokusere på, at forsvare et resultat hjem. Det er lykkedes værterne at gøre de fleste af sæsonens kampe til tætte og tørre affærer, otte ud af elleve kampe er således gået under 2.5 mål. Real Madrid virkede i onsdagens hjemmekamp mod Osasuna en anelse trætte og ideløse, så jeg forestiller mig ikke, at de kommer til at blæse Elche ud af banen. Der skal 3 point på bordet til topstriden, men det ser ikke ud til at blive en målfest lørdag eftermiddag i Elche. Anbefalingen lyder på en relativt målfattig udesejr.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,18
Real Madrid vinder og under 3.5 mål
Gå til Unibet *


Elche – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

 • Elche indtager i skrivende stund 15.plads i La Liga med 10 i 11 kampe. Statistikken lyder på 2-4-5 og målscoren 8:13

 • Real Madrid indtager La Ligas 1.plads med 24 point i 10 kampe. Statistikken er på 7-3-1 og målscoren 24:11.

 • Benedetto, Boye og Perez deler topscorerværdigheden for Elche med to mål hver.

 • Karim Benzema er topscorer i La Liga med ni sæsontræffere.

 • I sidste sæson lykkedes det Elche at få 1-1 hjemme mod Real Madrid, det kunststykke var de tæt på at gentage i Madrid, men et Benzema-mål i overtiden forpurrede det.


Expected Goals: Elche vs. Real Madrid de seneste tre kampe:

ElcheResultatxGReal MadridResultatxG
Deportivo Alavés – Elche(1-0)1,88 – 0,24Real Madrid – Osasuna(0-0)1,15 – 0,66
Elche – Espanyol(2-2)1,13 – 2,19FC Barcelona – Real Madrid(1-2)1,44 – 0,99 
Rayo Vallecano – Elche(2-1)1,25 – 0,36 Shakhtar Donetsk – Real Madrid (0-5)0,63 – 2,41
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar