18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Elche – FC Barcelona: Odds og optakt den 6. marts 2022

Nu kører det endelig for FC Barcelona, som hamrer mål i kassen for tiden. (Foto: Bildbyrån)
Nu kører det endelig for FC Barcelona, som hamrer mål i kassen for tiden. (Foto: Bildbyrån)

Det spiller for FC Barcelona, som kommer fra tre sejre i streg med fire scorede mål per kamp. Denne gang står Xavis mandskab overfor Elche, som har vundet de seneste tre kampe på eget græs. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Elche – FC Barcelona. Der er kampstart søndag d. 6. marts 2022 kl. 16:15. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Elche – FC Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mario Melero
Stadion: Estadio Martinez Valero, Elche
Vejret: 13° og svag vind


Optakt til Elche – FC Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Elche rammer egentlig et fint niveau for tiden, dog hovedsageligt på hjemmebane, hvor det er blevet til tre ligasejre i rap mod henholdsvis Villarreal, Alaves og Rayo Vallecano. Faktisk har værterne ikke tabt på eget græs i de fem seneste ligakampe, som har kastet hele fire sejre af sig. Den gode hjemmebaneform gør, at Elche ikke umiddelbart bør komme i karambolage med nedrykningsstregen i denne sæson. I skrivende stund har Elche på 13.pladsen 8 point ned til Cadiz under stregen, så hvis de bare bliver ved at skrabe point sammen på hjemmebane, så skal det nok gå. I sidste weekend leverede Elche en sløj indsats, da de tabte med 3-0 til La Ligas bundskraber fra Levante. Det bliver formentlig ikke nemmere at skrabe point til sig denne gang mod et formstærkt Barca-mandskab.

Hold kæft hvor det kører for Barcelona nu! Der har været fuld fart over feltet i de seneste tre kampe, som alle er endt med sejr og målfest. 4-1 ude over Valencia, 4-2 ude over Napoli og 4-0 hjemme over Athletic Club. Det er altså ikke verdens nemmeste kampprogram, men det har virket legende let for Xavis tropper at komme frem til chancer og mål. Endelig er der lys for enden af tunnelen efter en ellers tung sæson i den spanske storklub. De har nu sneget sig op i top-4, og hvis de fortsætter de fine takter, så skal de nok holde den placering, og dermed sikre Champions League til næste sæson. I Europa League er de videre til 1/8-finalen, og virker umiddelbart som de mest klare favoritter til at løfte trofæet. Det kan ende med at blive en helt godkendt sæson. Flere af de offensive spillere viser god form for tiden, Dembele virker som født på ny, Aubameyang scorer mål på samlebånd, Traore leverer assist på samlebånd, Depay gjorde comeback med mål, Frenkie de Jong har hans vel nok bedste periode i klubben. Selvtilliden er høj, og nu skal Xavi og co. vise at de kan holde kadencen.

Elche:

  • Gerard Gumbau (Midtbane, Fast) – Karantæne

FC Barcelona:

  • Ansu Fati (Kant, Fast) – Skadet
  • Alejandro Balde (Back, Reserve) – Skadet
  • Sergi Roberto (Back, Fast/Reserve) – Skadet
  • Samuel Umtiti (Forsvar, Reserve) – Skadet

Elche forventet startopstilling: Badia; Barragan, Roco, Bigas, Mojica; Morente, Mascarell, Guti, Milla; Carillo, Boye

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Dest, Pique, E.Garcia, Alba; F.de Jong, Busquets, Pedri; Traore, Torres, Gavi


Odds på Elche – FC Barcelona

Bookmakerne ser Barcelona som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Elche kan godt bide fra sig

Der er fuld smæk på Barcelona for tiden! Catalanerne er inden for den sidste måneds tid begyndt at spille en flot og underholdende omgang fodbold, og det virker virkelig til at de offensive profiler rammer niveau for tiden. Denne gang skal de op imod Elche, som godt nok hører til i den nederste halvdel af La Liga, men som har vundet fire af de seneste fem hjemmekampe. Xavis tropper kan ikke tillade sig at tage for let på opgaven.

Elche ligger i nogenlunde komfortabel afstand til nedrykningsstregen, så umiddelbart har de ikke alverden på spil i dette opgør, og derfor kan de også tillade sig at byde Barcelona op til dans uden at tænke for meget over et eventuelt nederlag. Sådan som Barcelona har spillet på det sidste, så er det svært at forestille sig en målfattig affære her. Der bliver angrebet for fuld skrue, og nogle gange også uden at tænke på de omstillinger, som kan komme den anden vej. Elche er ikke uefne, så jeg tror sagtens vi kan få en åben slagudveksling, hvor begge mandskaber kommer på måltavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,90
Begge hold scorer
Gå til bet365 *


Elche – FC Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

  • Elche er nummer 13 i La Liga med 29 point. Statistikken er på 7-8-11 og målscoren 28:37.

  • Barcelona er nummer 4 med 45 point. Statistikken her er på 12-9-4 og målscoren 46:28.

  • Milla og Boye deler topscorerværdigheden for Elche med syv mål hver.

  • Memphis Depay er topscorer for Barca med ni kasser. Hollænderen var på tavlen senest efter en skadespause.

  • Barcelona vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 3-2 efter et sent sejrsmål af Gonzalez.

Info
NavnBarcelonaBAR
Land
Spanien
SPA
CheftrænerXavi Hernandez
Websitewww.fcbarcelona.cat
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
20
Mål
31
Mål imod
23
Rent bur
4
Gule kort
47
Røde kort
3
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
1
Turnering
Super Cup
Kampe spillet
1
Mål
2
Mål imod
3
Gule kort
2
Turnering
Champions League Grp. E
Kampe spillet
6
Mål
2
Mål imod
9
Rent bur
3
Gule kort
11
Røde kort
1


Expected Goals: Elche vs. FC Barcelona – de seneste tre kampe

ElcheResultatxGFC BarcelonaResultatxG
Levante – Elche(3-0)2,21 – 1,39Barcelona – Athletic (4-0)2,69 – 0,56
Elche – Rayo Vallecano(2-1)2,39 – 0,45Napoli – Barcelona(2-4)1,28 – 1,65
Sevilla – Elche(2-0)1,04 – 0,56Valencia – Barcelona(1-4)0,97 – 1,86
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Elche – FC Barcelona?

Elche – FC Barcelona spilles søndag den 6. marts 2022 klokken 16:15.

Hvor spilles Elche – FC Barcelona?

Elche – FC Barcelona spilles på Estadio Martinez Valero i Elche

Skriv et svar