18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Elche – Atletico Madrid: Odds og optakt den 1.maj 2021

Foto: Bildbyrån

Det er ekstremt tæt i både top og bund af La Liga. Elche hænger til tørre lige under nedrykningstregen, mens Atletico Madrid kæmper med næb og klør for at bibeholde 1.pladsen. Hvem løber afsted med 3 af de lange lørdag eftermiddag? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Elche – Atletico Madrid. Der er kampstart lørdag d. 1. maj 2021 kl. 16:15. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Elche – Atletico Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Mario Melero
Stadion: Estadio Martinez Valero
Vejret: 23°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 3. juni 2021 22:13.


Optakt til Elche – Atletico Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Vi har en vanvittig afslutning på La Liga i vente. Fem kampe tilbage – Sevilla er på 70 point, Barcelona 71, Real Madrid 71 og Atletico Madrid 73. Det er helt uhørt tæt! I bunden er det nærmest tilsvarende tæt, der er mange hold, som ikke kan ånde helt lettet op endnu. Fra Elche på 18.pladsen er der kun 6 point op til Valencia på 14.pladsen, så der skal point på kontoen i bunden, hvis ikke den lige pludselig skal stå på nedrykning.

Elche er bundstridens sorteper, som stillingen står nu. De indtager pladsen lige under stregen, á point med Valladolid på den anden side. Seneste runde bød på en usandsynlig vigtig sejr imod Levante, det var virkelig tiltrængt for hjemmeholdet, for i de syv foregående kampe var det ikke blevet til en eneste sejr. De er endnu ikke blevet kørt ud af brættet i nogle kampe i denne sæson, så det er ikke fordi de ikke kan være med, men det bliver simpelthen til for få sejre. Det stod helt skidt til i starten af sæsonen, men under den nye træner Escriba har hjemmeholdet vist forbedrede resultater.

Der er ingen undskyldninger for Atletico mere, der skal bare vindes kamp på kamp i de sidste fem runder af sæsonen, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at vinde mesterskabet. Det er et faretruende forfølgerfelt, som ånder dem i nakken, så det går ikke med flere pointtab. Atletico førte ligaen så komfortabelt for bare et par måneder siden, men engang midt i februar begyndte de svingende resultater, at blive en tilbagevendende trend hos madrilenerne, og i sidste weekend blev det til nederlag imod Athletic Bilbao. På det seneste har de lidt under fravær af en række profiler, men alle burde være i fuld vigør til dette opgør, så det er nu eller aldrig for Simeone og co.

Elche:

  • Guido Carrillo (Angreb, Fast) – Skadet

Atletico Madrid:

Elche forventet startopstilling: Gazzaniga; Palacios, Calvo, Gonzalez, Mojica; Morente, Guti, Marcone, Fidel; Boye, Piatti.

Atletico Madrid forventet startopstilling: Oblak; Savic, Gimenez, Lodi; Trippier, Koke, Herrera, Carrasco, Llorente; Suarez, Correa.

Odds på Elche – Atletico Madrid

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser udeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Ikke råd til flere svipsere!

Det virkede som om den var hjemme, men Atletico har på mystisk vis formøblet et ellers komfortabelt forspring til forfølgerne, det har set rigtig skidt ud for madrilenerne i de sidste par måneder. Så det er virkelig nu de skal vise hvad de er gjort af, det plejer at være nogle rigtige mandfolk Simeone sender på banen, og nu er det tid til at vise det. Heldigvis så lysner det på skadesfronten, Felix, Suarez og Gimenez forventes at være tilbage i fuld omdrejning og det er et kæmpe boost for Atletico.

Det er utvivlsomt en lige så vigtig kamp for Elche, for de hænger lige akkurat hvor man ikke vil hænge. Der skal point til i de sidste fem runder af sæsonen, men jeg tror simpelthen ikke på, at det bliver her. De fik godt nok deres første sejr i syv kampe i weekenden, men der er langt mellem snapsene for Escribas mandskab. Jeg forventer, at Atletico Madrid virkelig kommer ud for fuld blæs her, der er topbrag imo Barcelona i næste weekend og inden da skal de have sikret sig det bedst mulige udgangspunkt. De har alle profiler klar til kamp, og jeg tror ikke de kommer til at vise nåde her. Det er der simpelthen ikke råd til.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,30
Atletico Madrid -1.5 (AH)
Besøg Unibet *


Elche – Atletico Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Elche indtager 18.pladsen i La Liga, lige akkurat under nedrykningsstregen. Dog er de á point med Valladolid, der ligger over stregen. Det er ikke slut endnu!

  • Atletico Madrid indtager 1.pladsen, mens Real Madrid, Barcelona og Sevilla jagter bagfra. Det er usandsynlig tæt i toppen af La Liga!

  • Farligste mand hos Elche i denne sæson, har været Lucas Boye med 6 ligamål.

  • Luis Suarez har haft en fuldkommen fremragende første sæson i Atletico-trøjen, han står noteret for 19 ligaplaffere indtil videre.
  • Både Suarez og Boye var på måltavlen i sæsonens første indbyrdes opgør, som endte med en 3-1 sejr til La Ligas førerhold.


Expected Goals: Elche vs. Atletico Madrid – de seneste tre kampe

ElcheResultatxGAtletico MadridResultatxG
Elche – Levante(1-0)0,84 – 0,3Athletic Bilbao – Atlético Madrid(2-1)1,65 – 1,01
Elche – Real Valladolid(1-1)0,53 – 0,78Atlético Madrid – Huesca(2-0)2,65 – 1,33
Osasuna – Elche(2-0)0,5 – 0,87Atlético Madrid – Eibar(5-0)2,21 – 0
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Elche – Atletico Madrid d. 1. maj 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar