18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Celta Vigo – Sevilla: Odds og optakt den 12. april 2021

Celta Vigo tager mandag aften imod Sevilla i den spanske La Liga. Begge hold er i god form, men hvem har de bedste ben til dette opgør? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Celta Vigo – Sevilla. Der er kampstart mandag d. 12. april 2021 kl. 21:00. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365

Odds på Celta Vigo – Sevilla

Oddsene viser at bookmakerne vurderer Sevilla som favoritter til opgøret.

Celta Vigo – Sevilla: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Alejandro José Hernández Hernández
Stadion: Abanca Balaidos, Vigo
Vejret: 15°, svag vind

Optakt til Celta Vigo – Sevilla: Skader, karantæner og startopstillinger

Celta Vigo har gjort en virkelig flot figur i La Liga i denne sæson. De to seneste sæsoner har de sluttet sæsonen på pladsen lige over nedrykningsstregen, hvor de sidste år reddede sig med en enkelt point. Det må derfor give brede smil i Vigo når de kigger på den nuværende tabel, hvor vi finder dem helt oppe på 8.pladsen, uden nogen som helst fare for nedrykning. Hjemmeholdet er i fin form for tiden, det er blevet til point i otte ud af de seneste ti kampe, og senest blev det til en komfortabel sejr over Alaves, hvor de gjorde kort proces med 3-0 efter 19 minutter. Her var der mål i støvlerne på de tre største offensivprofiler, Aspas, Mina og Nolito, så selvtilliden i angrebet er intakt!

Det er fantastisk solidt, hvad Sevilla leverer i denne sæson. Champions League er så godt som sikret, og de har kortere vej til 2.pladsen end de har ned til 5.pladsen. Der er indbyrdes opgør imellem Real Madrid og Barcelona i weekenden, mens Atletico har en svær udekamp imod Real Betis, så der er faktisk muligheder for at de kan hale ind på holdene over dem, og så begynder der måske at spire et lille håb om en podieplads i Sevilla. De leverede en fremragende præstation i seneste runde, da de helt fortjent vandt over førerholdet fra Atletico Madrid. Det ser virkelig lovende ud for Sevilla for tiden!

Celta Vigo:
Emre Mor (Kant, Reserve) – Skadet
Rubén Martínez (Målmand, Reserve) – Skadet

Sevilla:
Aleix Vidal (Back, Reserve) – Skadet

Celta Vigo forventet startopstilling: Villar; Mallo, Aidoo, Murillo, Martin; Tapia; Mendez, Suarez, Nolito; Mina, Aspas.

Sevilla forventet startopstilling: Bounou; Navas, Kounde, Carlos, Acuna; Jordan, Fernando, Rakitic; Suso, En-Nesyri, Ocampos.

Odds-forslag: Hertil og ikke længere

Det er to mandskaber i fin form, der skal duellere mandag aften i Vigo. Hjemmeholdet har gjort det over forventning, og de kan for en gang skyld spille sidste del af sæsonen uden at bekymre sig om en faretruende nedrykning. Det er dog ikke hvilket som helst hold, som kommer på besøg. Sevilla har så godt som cementeret 4.pladsen i La Liga, og de kan måske stile endnu højere endnu, i hvert fald er afstanden til holdene over dem nede på 5,6 og 8 point.

Sevilla kan for en sjælden gangs skyld fokusere udelukkende på ligaen, for det bliver ikke til endnu en Europa League-titel i år. De får dermed hvilet stængerne mere end de seneste par år, så der er ingen grund til at de ikke skal gå efter en podieplads. Udeholdet har det næstbedste forsvar i ligaen, med kun 21 indkasserede mål i 29 kampe, det er nogle solide præstationer de leverer! De har vundet otte ud af de seneste elleve kampe, alle otte sejre uden at indkassere mål. Vi tør ikke helt gå med en sejr + rent bur, for Celta Vigo har god kvalitet i front. Til gengæld tør vi godt gå med en udesejr. De er så solide for tiden, at selv et godt spillende hjemmehold ikke bør være en forhindring for 3 point mere til kontoen. De fleste af Celta Vigos nederlag er faldet til hold fra den øverste del af tabellen, to nederlag til Real Madrid, et til Barcelona, et til Real Sociedad, et til Atletico Madrid, et til Real Betis OG nederlag i første indbyrdes kamp imod Sevilla. Det har været har ellers set godt ud for hjemmeholdet, men her rækker niveauet trods alt ikke til mere.

SpilXperten.com anbefaler: 2-tallet til odds 2,25 – SPIL HER >>*

Celta Vigo – Sevilla: Statistik, topscorer og H2H

  • Celta Vigo har haft en stærk sæson! De ligger lige nu på 8.pladsen i ligaen med en statistik på 9-10-10 og en målscore på 38:44.

  • Hjemmeholdet er solidt plantet på La Ligas 4.plads med en statistik for sæsonen på 18-4-7 og en målscore på 40:21.

  • Iago Aspas er altafgørende for hjemmeholdet, han har også leveret i denne sæson med 10 ligamål indtil videre.

  • Youssef En-Nesyri har fået sit endelig gennembrud for Sevilla i denne sæson, han står noteret for flotte 15 ligascoringer

  • Sevilla vandt sæsonens første indbyrdes opgør med 4-2 på to meget sene scoringer. I de tre foregående indbyrdes opgør var de ikke lykkedes med at slå Celta Vigo.

Skriv et svar