18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Celta Vigo – Real Madrid: Odds og optakt den 2. april 2022

Real Madrid og Vinicius fik sig en fodboldlektion af Barcelona og Pique før landskampspausen. Kan madrilenerne ryste den af sig? (Foto: Bildbyrån)
Real Madrid og Vinicius fik sig en fodboldlektion af Barcelona og Pique før landskampspausen. Kan madrilenerne ryste den af sig? (Foto: Bildbyrån)

Real Madrid blev blæst ud af banen i El Clasico, så det var sikkert rart med en lille landskampspause til at komme sig ovenpå den omgang. Lørdag skal madrilenerne i aktion igen, denne gang mod Celta Vigo, som ligger trygt og godt i midten af La Liga. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Celta Vigo – Real Madrid. Der er kampstart lørdag d. 2. april 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

Optakter fra La Liga er sponsoreret af Cashpoint.

GÅ TIL

Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet

18 + | Regler og vilkår gælder | Spil for 500 kr. og få et 500 kr. freebet | Kun det første væddemål på mindst 100 kr.tæIler med i kampagnen. | Spilkuponen skal være på samlet min. odds 1,80 for at tælle med i kampagnen.Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet er kun tilgængelig på kundekontoen inden for 24 timer, efter den tilsvarende kupon, der udløser freebet, er blevet afgjort. Man kan maksimalt modtage ét freebet á op til 500 kr. | Freebet skal bruges inden for 30 dage. | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


Celta Vigo – Real Madrid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Abanca Balaidos, Vigo
Vejret: 11°, svag vind


Optakt til Celta Vigo – Real Madrid: Skader, karantæner og startopstillinger

Real Madrid fik sig nok lidt af et chok, da de på eget græs i Madrid blev blæst ud af banen af ærkerivalerne fra Barcelona. Pga. den store pointforskel mellem de to spanske storklubber var det ikke katastrofalt for madrilenerne at tabe opgøret, men måden det skete på må alligevel have gjort ondt på både spillere og fans. Landskampspausen kom formentlig meget belejligt ovenpå den ydmygelse, for den må da have taget lidt selvtillid ud af kongeklubbens stjernespillere. Lørdag er der fine muligheder for oprejsning, når Real Madrid skal op imod Celta Vigo, som de har besejret i syv af de seneste otte indbyrdes opgør.

Celta Vigo befinder sig i lidt af et ingenmandsland i La Liga, hvor der er langt til både nedrykningsstreg og europæiske billetter. I skrivende stund er der 10 point ned til Mallorca under stregen, og 12 op til Real Sociedad på 6.pladsen, så der er ikke alverden på spil for Celta i sidste del af sæsonen. Hjemmeholdet er ikke inde i en super god resultatmæssig periode, senest blev det godt nok til et godkendt point mod Real Betis, men det er samtidig kun blevet til én sejr i de seneste seks kampe. Celta Vigo har evnerne til at drille de store hold, hvis de rammer dagen, fx er det allerede blevet til point mod Barcelona og Sevilla.

Real Madrid er på sikker mesterskabskurs, og det ændrer det ydmygende nederlag til Barcelona ikke på. Den spanske kongeklub har 9 point ned til Sevilla på ligaens 2.plads, og så mange point sætter de nok ikke til i den sidste del af sæsonen. Det har ikke altid været lige prangende hvad Real har leveret i denne sæson, men med god organisation, rutine og individuel kvalitet i offensiv, så får de som regel hevet sejre i land selv på de mindre gode dage. Benzema bør være tilbage til dette opgør, og det hjælper mærkbart på vinderchancerne. Spørgsmålet er, om der bliver sparet lidt spillere hos gæsterne, for onsdag venter nemlig en uhyre vigtig Champions League-kvartfinale mod Chelsea.

Celta Vigo:

  • Ingen kendte fravær

Real Madrid:

  • Fernand Mendy (Back, Fast/Reserve) – Skadet

Celta Vigo forventet startopstilling: Dituro; Mallo, Araujo, Murillo, Galan; Cervi, Beltran, Suarez, Nolito; Aspas, Mina

Real Madrid forventet startopstilling: Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Nacho; Modric, Kroos, Valverde; Asensio, Benzema, Vinicius


Odds på Celta Vigo – Real Madrid

Bookmakerne ser Real Madrid som favoritter i dette opgør.


Odds-forslag: Real Madrid med tankerne på CL

Der er ikke voldsomt meget på spil for hverken Celta Vigo eller Real Madrid lørdag aften. Ingen af dem kan selvfølgelig tillade sig at slå helt op i banen allerede nu, men Celta har komfortabel afstand til nedrykningsstregen, og Real Madrid har pæn afstand ned til forfølgerne i toppen af rækken. Oddset på en udesejr står ganske højt i forhold til styrkeforholdet mellem de to klubber, men det skyldes formentlig Real Madrids vigtige Champions League-kvartfinale mod Chelsea på onsdag.

Som nævnt i optakten, så har det ikke alle dage været lige prangende hvad Real Madrid har præsteret rent spillemæssigt i denne sæson, resultaterne kan man ikke sætte en finger på, men det er langt fra hver gang, at de blæser modstanderen ud af banen. Celta Vigo er gået målløse fra banen i tre af de seneste fire kampe, så der er risiko for, at de vil få svært ved at trænge igennem den gode organisation, som Real Madrid normalt disker op med. Jeg tror vi kan se ind i en lavtscorende forestilling her, for madrilenerne vil formentlig gemme lidt på kræfterne, så de er helt klar i skoene til Champions League i næste uge.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Cashpoint
1,88
Under 2.5 mål
Gå til Cashpoint *


Celta Vigo – Real Madrid: Statistik, topscorer og H2H

  • Celta Vigo er nummer 11 i La Liga med 36 point. Statistikken er på 9-9-11 og målscoren 33:32.

  • Real Madrid topper La Liga med 66 point. Statistikken er på 20-6-3 og målscoren 59:25.

  • Iago Aspas er igen i denne sæson mest scorende Celta-spiller, spanieren står noteret for 13 kasser.

  • Karim Benzema fører topscorerræset i La Liga med 22 scoringer.

  • I sæsonens første indbyrdes opgør var Real Madrid bagud to gange, men nåede alligevel at hive en 5-2 sejr i hus.


Expected Goals: Celta Vigo vs. Real Madrid – de seneste tre kampe

Celta VigoResultatxGReal MadridResultatxG
Celta de Vigo – Real Betis(0-0)0,59 – 0,43Real Madrid – Barcelona(0-4)1,05 – 3,14
Villarreal – Celta de Vigo(1-0)0,98 – 1,13Mallorca – Real Madrid(0-3)1,31 – 1,62
Celta de Vigo – Mallorca(4-3) 2,89 – 1,6 Real Madrid – PSG(3-1)3,31 – 1,02
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Celta Vigo – Real Madrid?

Celta Vigo – Real Madrid spilles lørdag den 2. april 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Celta Vigo – Real Madrid?

Celta Vigo – Real Madrid spilles på Abanca Balaidos i Vigo

Optakter fra La Liga er sponsoreret af Cashpoint.

Skriv første kommentar

Skriv et svar