18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Celta Vigo – Levante: Odds og optakt den 30.april 2021

Foto: Bildbyrån

Det er efterhånden mange år siden at Celta Vigo har blandet sig i den øverste halvdel af tabellen, men i denne sæson kører det på skinner for Iago Aspas og co. Formår de at kravle endnu længere op i tabellen eller stikker Levante en kæp i hjulet? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Celta Vigo – Levante. Der er kampstart fredag d. 30. april 2021 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Play.

GÅ TIL


Celta Vigo – Levante: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Abanca Balaidos, Vigo
Vejret: 12°, svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds are not currently available.
Odds are subject to change. Last updated 2. juni 2021 15:59.


Optakt til Celta Vigo – Levante: Skader, karantæner og startopstillinger

Sikke et spring Celta Vigo har taget i denne sæson! Fra at have kæmpet for at undgå nedrykning helt til sidste spillerunde i de seneste to sæsonen, ligger de nu som blommen i et æg i den øverste halvdel af La Liga. I skrivende stund indtager hjemmeholdet 9.pladsen i rækken, men med et point op til Granada på 8.pladsen og en kamp i hånden, så kan de avancere yderligere med en sejr her. En sejr vil bringe dem op på 44 point, 5 point efter 7.pladsen, som giver Conference League-deltagelse til næste sæson, så hvis de speeder op er det ikke helt umuligt at stile efter europæisk deltagelse. De har ikke haft det nemmeste program på det sidste, her er det blandt andet blevet til nederlag imod Real Madrid, Sociedad og Sevilla, resultaterne har dog set anderledes gode ud når modstanden har været fra den nedre del af tabellen, og seneste blev det til en 2-1 over Osasuna, som ellers er godt kørende. Værterne råder over en spændende offensiv trio i Aspas, Nolito og Mina, til gengæld råder de også over den svageste defensiv i La Liga med 51 indkasserede mål.

Levante finder vi der hvor de også er endt i de seneste sæsoner, i de seneste tre sæsoner er det blevet til to 15.pladser og en enkelt 12.plads, så de må siges at gøre det som forventet, da de i skrivende stund indtager 12.pladsen. De har 9 point ned til Valladolid under stregen, som dog har en kamp i hånden, så de kan nok ikke sige sig helt fri fra nedryknings-spøgelset endnu, for Levante er inde i en virkelig dårlig stime. De seneste seks kampe har budt på hele fem nederlag, med den formkurve kigger de nok stadig nervøst ned mod bunden. Gæsterne har kun scoret to mål i de seneste seks kampe, en bekymrende tendens når man samtidig ikke formår at holde buret rent. Det kan være de får mere held med at komme på måltavlen denne gang, for Vigos defensiv er bestemt til at tale med.

Celta Vigo:

 • Hugo Mallo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Emre Mor (Kant, Reserve) – Skadet
 • Rubén Blanco (Målmand, Fast) – Skadet

Levante:

 • José Campaña (Midtbane, Reserve) – Skadet
 • Nemanja Radoja (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Jorge Miramón (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Nikola Vukcevic (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Celta Vigo forventet startopstilling: Villar; Vazquez, Aidoo, Murillo, Fontan; Mendez, Tapia, D. Suarez, Nolito; Mina, Aspas.

Levante forventet startopstilling: Fernandez; Son, Postigo, Vezo, Clerc; De Frutos, Melero, Malsa, Bardhi; Morales, Marti.

Odds på Celta Vigo – Levante

Et kig på oddsene viser, at bookmakerne ser hjemmeholdet som favoritter i dette opgør.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.


Odds-forslag: Gæsterne er gået helt i stå

Det er lige før at der ikke er det store på spil når vi kigger på dette opgør, men så alligevel… Med en sejr her vil Celta Vigo være 5 point fra europæisk deltagelse til næste sæson med fem runder igen, det er ikke helt umuligt! Levante ligger ret pænt der på 12.pladsen, men med deres horrible form på det sidste, så skal de måske alligevel passe lidt på holdene, der kommer bagfra.

Selvom de seneste resultater fra Celta Vigo ikke rigtig springer i øjnene som ekstraordinært gode, så er det værd at bemærke at de seneste nederlag er kommet imod hold fra top-6. Mens de igen var tilbage på sejrssporet i weekendens kamp imod Osasuna. Der er ikke kæmpe forskel på de to hold her, men med Levantes seneste resultater in mente, så er de svære at bakke op. De er gået målløse fra banen i fire af deres seneste seks kampe, de har tabt fem af deres seneste seks kampe, og nu skal de op imod Celta Vigo, som kan spille helt frit og som har store kvaliteter i offensiven. Jeg tror på, at gæsterne må gå fra banen uden point endnu engang fredag aften.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Nordicbet
1,92
1-tallet
Besøg Nordicbet *


Celta Vigo – Levante: Statistik, topscorer og H2H

 • Stærkt sæson af Celta Vigo! De ligger solidt i den øverste del af rækken og kan sige sig helt fri fra nedrykningskamp for en gang skyld.

 • Levante indtager 12.pladsen, men skal til at finde nogle brugbare resultater op af hatten, hvis ikke det skal blive alt for spændende i de sidste kampe.

 • Iago Aspas han bærer det her Celta Vigo hold! Spanieren står noteret for 13 mål og 10 assist, han bliver bare ved!

 • Morales og Roger har vist sig flot frem i Levante offensiven i denne sæson, 11 ligamål hver er slet ikke tosset!
 • Sæsonens første indbyrdes opgør mellem Celta Vigo og Levante endte med en pointdeler efter 1-1. Udover det, er det værd at betragte at begge hold stort set altid kommer på tavlen i deres indbyrdes møder.


Expected Goals: Celta Vigo vs. Levante – de seneste tre kampe

Celta VigoResultatxGLevanteResultatxG
Celta de Vigo – Osasuna(2-1)0,72 – 1,43Elche – Levante(1-0)0,84 – 0,3
Real Sociedad – Celta de Vigo(2-1)2,25 – 0,91Levante – Sevilla(0-1)0,64 – 1,87
Cádiz – Celta de Vigo(0-0)0,38 – 0,58Levante – Villarreal(1-5)1,64 – 2,09
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Live stream Celta Vigo – Levante d. 30. april 2021

Vil du streame og spille på kampen fra La Liga? Det kan du gøre både nemt og lovligt hos bet365*, hvis du sørger for at have penge stående på sportssaldoen.

1. Gå til bet365.dk – KLIK HER!*

2. Opret konto / log ind

3. Sørg for minimum at have én krone på din spilkonto.

4. Gå til “Live billeder” i top-menuen.

5. Vælg din ønskede kamp og start streaming.

OBS. Geo-restriktioner gælder. Ændringer kan forekomme. Du kan spille på og streame sport hos bet365*, hvis du har penge stående på din spilkonto. Der tages forbehold for fejl og ændringer.

Skriv et svar