18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Celta Vigo – FC Barcelona: Odds og optakt den 6. november 2021

Foto: Bildbyrån

Med tirsdagens sejr over Dynamo Kiev fik Barcelona pustet liv i drømmen om avancement i Champions League. Lørdag eftermiddag skal Ansu Fati og co. se om de også kan få gang i den hjemlige liga, når de tager en tur til Vigo. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Celta Vigo – FC Barcelona. Der er kampstart lørdag d. 6. november 2021 kl. 16:15. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL


Celta Vigo – FC Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Alejandro José Hernández Hernández
Stadion: Abanca Balaidos, Vigo
Vejret: 15°, sol og svag vind

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds er desværre ikke tilgængelige.
Odds kan ændre sig. Senest opdateret 27. november 2021 09:22.

Optakt til Celta Vigo – FC Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Celta Vigo ligger lige præcis der hvor de endte i sidste sæson, på La Ligas 15.plads. Umiddelbart burde de have materialet til at stile lidt højere i rækken, men de har problemer med at indfri det. Målscoringen i Vigo virker til at være det største problem indtil videre. Iago Aspas, Mina og Nolito udgør ellers en fin offensiv trio, men det er kun Mina, som for alvor har fået gang i målscoringen. Celta er gået målløse fra banen i halvdelen af sæsonens 12 kampe, og så bliver det bare svært at få skrabet point sammen. Pt. har de kun to point ned til Cadiz under stregen, så de skal til at komme i gang!

Der har heller ikke været meget at more sig over i Barcelona i denne sæson, tirsdag var der dog for en gang skyld positivt nyt for den spanske storklub, som tog en vigtig sejr over Dynamo Kiev i Champions League. Selve præstationen var ikke særlig opmuntrende, men resultatet kom i hus, og det skal de bare tage imod med kyshånd i Barca. Avancementet i Champions League er nu inden for rækkevide, og nu handler det om også at komme på rette køl i La Liga. Xavi er endnu ikke offentliggjort som træner, men den skulle være så godt som sikker. Sergi Barjuan kommer dermed til at stå i spidsen for Barca endnu engang, og han vil håbe på, at skaffe catalanerne deres første La Liga-sejr på udebane i denne sæson.

Celta Vigo:

  • José Manuel Fontán (Forsvar, Reserve) – Skadet

Barcelona:

  • Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Gerard Pique (Forsvar, Fast) – Skadet
  • Martin Braithwaite (Angreb, Reserve) – Skadet
  • Sergio Kun Aguero (Angreb, Fast) – Skadet

Celta Vigo forventet startopstilling: Dituro; Mallo, Murillo, Araujo, Galan; Beltran; Tapia, Suarez, Nolito; Aspas, Mina

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Mingueza, Garcia, Lenglet, Alba; Gavi, Busquets, F.de Jong; Dest, Depay, Fati


Odds på Celta Vigo – FC Barcelona

Oddsene peger på en favoritværdighed til Barcelona.

Bemærk: Alle odds er reklamelinks til den givne bookmaker.

Odds-forslag: Endnu en tør Barca-kamp

Midtugens Champions League-sejr over Dynamo Kiev lunede gevaldigt i Barcelona, men præstationen vidnede ikke om et mandskab, som bare er tilbage for fuld skrue nu.

Den catalanske storklub har gevaldige problemer med at skabe chancer for tiden, i de seneste fem kampe er de blot kommet på måltavlen fire gange. Det er langt fra den standard vi er vant til at se fra dem. I sæsonens hidtidige fire La Liga-udekampe har Barca kun hentet to point og blot scoret et enkelt mål. Seks af sæsonens elleve kampe er gået under 2.5 mål, herunder alle fire udekampe. Celta Vigo har heller ikke været særlig giftige i denne sæson. Det er blot blevet til ti mål i tolv i kampe, og i seks af de tolv kampe er de slet ikke kommet på tavlen. Otte af Celtas tolv kampe i sæsonen er gået under 2.5 mål.

Ingen af de to mandskaber rammer deres vanlige offensive niveau for tiden, det halter gevaldigt med målscoringen i begge lejre, og resultaterne generelt. Det er svært at forestille sig et festfyrværkeri af en målfest lørdag eftermiddag.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
2,19
Under 2,5 mål
Gå til marathonbet *


Celta Vigo – FC Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

  • Celta Vigo ligger nummer 15 i La Liga med 11 point i tolv kampe. Statistikken lyder på 3-2-7 og målscoren 10:14.

  • Barcelona finder vi på 9.pladsen med 15 point i elleve kampe, en statistik på 4-4-3 og en målscore på 16:12

  • Santi Mina er topscorer hos Celta Vigo med fire ligamål.

  • Memphis Depay er Barcelonas topscorer i La Liga med fem kasser.

  • I sidste sæson endte de to indbyrdes opgør med en sejr til hver. I begge tilfælde var det udeholdet, som løb med sejren.


Expected Goals: Celta Vigo vs. FC Barcelona de seneste tre kampe:

Celta VigoResultatxGBarcelonaResultatxG
Rayo Vallecano – Celta de Vigo(0-0)0,64 – 0,79Dynamo Kiev – Barcelona(0-1)1,27 – 1,09
Celta de Vigo – Real Sociedad(0-2)1,88 – 1,5Barcelona – Alaves(1-1)1,47 – 0,59
Getafe – Celta de Vigo(0-3)0,24 – 2,07Rayo Vallecano – Barcelona(1-0)1,09 – 2,99
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar