18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold

Cadiz – Espanyol: Odds og optakt den 18. januar 2022

Jens Jønsson og Cadiz skal tirsdag aften på jagt efter vigtige point til bundstriden, når de hjemme tager imod Espanyol. (Foto: Bildbyrån)
Jens Jønsson og Cadiz skal tirsdag aften på jagt efter vigtige point til bundstriden, når de hjemme tager imod Espanyol. (Foto: Bildbyrån)

Jens Jønssons Cadiz kæmper gevaldigt med resultaterne i denne sæson, hvor de aktuelt er helt nede på 19.pladsen i La Liga. Får bundholdet point med fra hjemmekampen mod Espanyol tirsdag aften? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Cadiz – Espanyol. Der er kampstart tirsdag d. 18. januar 2022 kl. 21:30. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL


Cadiz – Espanyol: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Estadio Nuevo Mirandilla, Cadiz
Vejret: 13°, frisk vind

Optakt til Cadiz – Espanyol: Skader, karantæner og startopstillinger

Jens Jønsson og Cadiz har haft svært ved at følge op på de fine resultater, som de trods alt leverede i sidste sæson. I fjor endte det med en flot 12.plads, men den placering skal de kigge langt efter i skrivende stund. Efter tyve spillerunder står Cadiz blot noteret for to sejre, og gæsterne frister pt. en tilværelse under nedrykningsstregen, hvorfra der er fire point op til Getafe på den sikre side af stregen. 2022 er startet ud med nederlag til Sevilla og Osasuna, begge kampe uden at komme på måltavlen. Målscoringen er umiddelbart det største problem hos hjemmeholdet, som blot har scoret femten mål i tyve kampe. Weekendens pokalkamp mod Sporting Gijon bød heller ikke på scoringer i ordinær tid, det endte dog alligevel med avancement efter sejr på 4-2 i den efterfølgende straffesparkskonkurrence.

Espanyol var lige nede og vende i Segunda i sidste sæson, men de er vendt tilbage til den bedste spanske række med maner. Som oprykker må målet først og fremmest være overlevelse, og den målsætning lever i bedste velgående. Gæsterne har vist sig godt frem i sæsonen indtil videre, og indtager ganske fortjent en placering midt i rækken. Hjemmebaneformen har været strålende i første halvdel af sæsonen, faktisk har kun fire hold hentet flere point på eget græs indtil videre. Oprykkerne er dog kommet haltende fra land i 2022, hvor det i årets første ligakamp blev til nederlag mod bundholdet fra Elche, mens de i weekenden blev ekspederet ud af Copa del Rey efter et 2-1 nederlag til Mallorca. Forspringet til nedrykningsstregen er ‘blot’ på 9 point, så der skal altså flere point til før Espanyol kan juble over endnu en sæson i La Liga.


Cadiz:

  • Jon Ander Garrido (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Jose Mari (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Anthony Lozano (Kant, Fast) – Skadet


Espanyol:

  • David Lopez (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Adria Pedrosa (Back, Fast) – Karantæne

Cadiz forventet startopstilling: Ledesma; Jimenez, Cala, Chust, Espino; Chapela, Jonsson, Alex, Salvi; Sobrino, Negredo

Espanyol forventet startopstilling: D Lopez; Vidal, Gomez, Cabrera, Vila; Bare, Darder, Melamed; Embarba, Moron, De Tomas


Odds på Cadiz – Espanyol

Bookmakerne har gæsterne som favoritter.


Odds-forslag: Svagt hjemmehold vs. svagt udehold

Hverken Cadiz eller Espanyol er kommet flyvende ud af starthullerne i det nye år. Forskellen er, at Espanyol har præsteret tidligere på sæsonen, mens Cadiz har været trælse i en længere periode. Med den ringe pointhøst er Cadiz nu blevet fanget under nedrykningsstregen, hvor de efterhånden har kniven for struben til hver kamp. Der skal flere mål og flere sejre til, hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om endnu en sæson i La Liga.

Cadiz er ligaens ringeste hjemmehold efter tyve spillerunder, som ikke har budt på en eneste sejr. Denne gang bør der dog spirer et lille håb, for de får besøg af Espanyol, som er et ligaens ringeste udehold. Dette opgør er en oplagt mulighed for begge mandskaber til at hente årets første ligasejr, men med den nuværende formkurve in mente, så er det svært at bakke op om nogen af de to mandskaber. Bookmakerne forventer et jævnbyrdigt og målfattigt opgør, og det er jeg helt enig i. Det ligner virkelig en pointdeler det her.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,10
Uafgjort
Gå til unibet *


Cadiz – Espanyol: Statistik, topscorer og H2H

  • Cadiz indtager 19.pladsen i La Liga med sølle 14 point. Statistikken er på 2-8-10 og målscoren 15:34.

  • Oprykkerne fra Espanyol er nummer 11 med 26 point. Statistikken er på 7-5-8 og målscoren 23:24.

  • Anthony Lozano er topscorer for Cadiz med fem ligamål.

  • Raul de Tomas har vist sig flot frem for oprykkerne, den spanske landsholdsspiller står noteret for ni kasser i denne sæson.

  • Sæsonens første indbyrdes opgør endte 2-0 til oprykkerne fra Espanyol, blandt andet på mål af Raul de Tomas.

Info
NavnCadizCAD
Land
Spanien
SPA
CheftrænerAlvaro Cervera
Websitewww.cadizcf.com
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
18
Mål
15
Mål imod
31
Rent bur
4
Gule kort
45
Røde kort
2
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
2
Mål
8
Rent bur
2
Info
NavnEspanyolESP
Land
Spanien
SPA
CheftrænerVicente Moreno
Websitewww.rcdespanyol.com
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
18
Mål
20
Mål imod
21
Rent bur
6
Gule kort
37
Røde kort
3
Turnering
Copa del Rey
Kampe spillet
2
Mål
5
Mål imod
3


Expected Goals: Cadiz vs. Espanyol de seneste tre kampe:

CadizResultatxGEspanyolResultatxG
Sporting Gijón – Cádiz(0-0)0,48 – 0,61 Mallorca – Espanyol(2-1)0,61 – 0,89 
Osasuna – Cádiz(2-0)2,52 – 0,18Espanyol – Elche(1-2)1,3 – 0,61 
Fuenlabrada – Cádiz(0-1)0,38 – 0,67Ponferradina – Espanyol(1-1)1,45 – 1,21
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Cadiz – Espanyol?

Cadiz – Espanyol spilles tirsdag den 18. januar 2022 klokken 21:30.

Hvor spilles Cadiz – Espanyol?

Cadiz – Espanyol spilles på Estadio Nuevo Mirandilla i Cadiz

Skriv et svar