18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Cadiz – Barcelona: Odds og optakt den 23. september 2021

Foto: Bildbyrån

Krisen begynder at kradse i Barcelona efter blot 8 point i de første fire spillerunder, og en lussing på 3-0 af Bayern München i Champions League. Denne gang venter der dog, på papiret, overkommelig modstand når catalanerne skal på besøg hos Jens Jønsson og Cadiz. Får Barca lidt ro på gemytterne med en sejr, eller bliver Koemans trænersæde endnu varmere? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Cadiz – Barcelona. Der er kampstart torsdag den 23. september 2021 kl. 22:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Cadiz – Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Carlos del Cerro
Stadion: Estadio Nuevo Mirandilla, Cadiz
Vejret: 22° og let vind

Optakt til Cadiz – Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Jens Jønsson og Cadiz endte på en flot 12.plads i sidste sæson, og de kom aldrig rigtig i karambolage med nedrykningsstregen. Om de kan stile helt lige så højt i denne sæson er tvivlsomt, men målet om overlevelse er realistisk, og de er da også startet fint ud med 5 point efter fem spillerunder. Sæsonens første sejr kom lidt overraskende i fredags, hvor Cadiz lykkedes med at slå Celta Vigo med 2-1 på udebane. Før det var blevet til to 1-1’er i sæsonens to første kampe mod Levante og Real Betis, mens de har tabt til både Osasuna og Real Sociedad. Troen på 1 point eller 3 må være til stede hos Cadiz, som i sidste sæson slog Barcelona på hjemmebane og fik x på Camp Nou. Det bliver svært, men de er ikke helt uden chancer her.

Barcelona blev skilt fra hinanden af Bayern München i sidste, og når sæsonstarten i La Liga ligeledes har været skuffende, ja, så begynder der at være bekymrede miner hos fans og ledelse. 3-0 nederlaget til Bayern blev mandag fulgt op af en skuffende 1-1 på hjemmebane mod Granada, her skulle Barca helt ind i tillægstiden før Araujo reddede et point hjem til den spanske storklub. Det er helt sikkert, at gæsterne står svagere i billedet end længe set, og at de har godt stykke op til den europæiske top, men præstationerne i La Liga har stadig ikke været gode nok. Barcelona er godt nok stadig ubesejret i den hjemlige række, men de har allerede indkasseret to pointtab mod henholdsvis Athletic Club og Granada, og eftersigende begynder sædet at brænde gevaldigt under den hollandske træner Koeman. Endnu et pointtab i denne kamp kunne meget vel resultere i en fyring. Arbejdsbetingelserne er dog ikke optimale til dette opgør, da gæsterne fortsat har en lang række af spillere på skadesbænken. Især i offensiven ser Barca lidt tandløse ud for tiden.

Cadiz:

 • Carlos Akapo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Alberto Perea (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet

Barcelona:

 • Moussa Wague (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Jordi Alba (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Alejandro Balde (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Pedri (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Ousmane Dembele (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ansu Fati (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Martin Braithwaite (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Sergio Agüero (Angreb, Fast) – Skadet

Cadiz forventet startopstilling: Ter Stegen; Dest, Araujo, Pique, Balde; Roberto, Busquets, F. de Jong; Coutinho, L. de Jong, Depay

Barcelona forventet startopstilling: Maximiano; Duarte, Sanchez, Abram; Arias, Gonalons, Montoro, Monchu, Neva; Suarez, Machis


Odds på Cadiz – Barcelona

Bookmakerne holder Barcelona som favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: Udesejr med hiv og sving

Det er hårde tider i Barcelona, som før sæsonen sagde farvel til den argentinske troldmand, Lionel Messi. Efter en flot premiere-kamp mod Real Sociedad, som resulterede i en 4-2 sejr, så har spillet og resultaterne ikke rigtig flasket sig for den spanske storklub. Mandagens skuffende 1-1 resultat mod Granada har ikke hjulpet på tingenes tilstand, og krisen begynder for alvor at kradse. Torsdag venter der dog overkommelig modstand i form af Cadiz, som på trods af en fin sæson i fjor, ikke bugner af kvalitet.

Cadiz vil uden tvivl være tilfredse med et enkelt point i dette opgør, så der kommer til at vente Barcelona en tætpakket Cadiz-defensiv, som vil gøre alt for at forsvare det ene point hjem. Gæsterne har kæmpet med for alvor at blive farlige i de sidste par kampe, tempoet har ikke været højt nok, og de har haft besvær med at finde åbninger i modstanderens defensiv. Det bliver heller ikke bare en formsag her, og med fraværene af Fati, Braithwaithe, Dembele og Aguero i offensiven, så forventer jeg ikke en målfest fra Barcas side her, de bør dog have kvalitet nok til at hive de 3 point i land, og især nu hvor Koeman står med kniven for struben. Barca henter alle 3 point, men det bliver ikke i en offensiv fodboldopvisning.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
2,40
Barcelona og under 3.5 mål
Gå til Unibet *


Cadiz – Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

 • Cadiz indtager 13 i La Liga med 5 point for fem kampe. Statistikken lyder på 1-2-2 og en målscoren 6:8.

 • Barcelona ligger nummer 8 i La Liga med 8 point for fire kampe. Statistikken lyder på 2-2-0 og en målscore på 8:5.

 • Hos Cadiz har både Espino og Fernandez lavede 2 mål hver, og deler dermed topscorerværdigheden i klubben.

 • Depay, Braitwaithe og Sergi Roberto deler topscorerværdigheden for Barca i La Liga med 2 kasser hver.

 • I sidste sæson havde Barcelona det stramt med Cadiz, som de tabte til på udebane med 2-1 og blot fik 1-1 mod hjemme på Camp Nou. Kan Cadiz overraske endnu engang?


Expected Goals: Cadiz vs. Barcelonade seneste tre kampe:

CadizResultatxGBarcelonaResultatxG
Celta de Vigo – Cádiz(1-2) 1,21 – 1,77Barcelona – Granada(1-1)  1,95 – 0,64
Cádiz – Real Sociedad(0-2)0,36 – 2,27Barcelona – Bayern München(0-3)0,26 – 3,45
Cádiz – Osasuna(2-3)1,66 – 2,72Barcelona – Getafe(2-1)0,73 – 0,67
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar