18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Cadiz – Barcelona: Odds og optakt den 10. september 2022

Der er liv og glade dage i Barcelona, som har rejst sig fornemt ovenpå den skuffende indsats i premieren. (Foto: Bildbyrån)
Der er liv og glade dage i Barcelona, som har rejst sig fornemt ovenpå den skuffende indsats i La Liga-premieren. (Foto: Bildbyrån)

Nu kører det for Barcelona, som vælter sig i mål og sejre! Catalanerne har vundet de seneste fire kampe, alle med minimum tre overskydende mål. Lørdag aften bør der også være mulighed for en storsejr, når Barcelona besøger rækkens absolutte bundhold fra Cadiz. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Cadiz – Barcelona. Der er kampstart lørdag den 10. september 2022 kl. 18:30. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Cadiz – Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Carlos Del Cerro Grande
Stadion: Estadio Nuevo Mirandilla, Cadiz
Vejret: 28° og svag vind

Cadiz – Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Barcelona var det helt store samtaleemne over sommeren, da de på trods af økonomiske problemer, blev ved at hente nye og dyre spillere i en strid strøm. Andreas Christensen, Kessie, Raphinha, Kounde og selveste Lewandowski er blandt andre hentet, og derfor var det også slemt skuffende, da det blot blev til 0-0 i premieren hjemme mod Rayo Vallecano. Men jeg skal da love for, at Xavis tropper har fundet melodien nu! De seneste fire kampe er alle endt i sejr, overbevisende sejr. 4-1 mod Sociedad, 4-0 mod Valladolid, 3-0 mod Sevilla og 5-1 over Viktoria Plzen i Champions League-premieren onsdag aften. Fem kampe inde i sæsonen står plaffeministeren, Robert Lewandowski, allerede noteret for hele otte mål, og han ser lige præcis så god ud som man kunne forvente. Det bliver spændende at følge den catalanske storklub i denne sæson, for der er virkelig potentiale i spillermaterialet, mens præstationerne indtil videre bestemt heller ikke har været skuffende. Den fine sejrsstime ser ikke ud til at skulle ende lørdag, for hjemmeholdet fra Cadiz er nemlig kommer forfærdeligt fra land.

Det er ikke voldsomt overraskende, at Cadiz er del af den nederste del af La Liga. I sidste sæson reddede klubben sig med nød og næppe endnu en sæson i den bedste spanske række med blot 1 point mere end Granada, som måtte tage turen ned i Segunda. Efter fire kampe af indeværende sæson tyder det på, at der venter endnu en sæson med kamp for overlevelse. Faktisk er det startet helt skidt ud for hjemmeholdet. Det er blevet til nederlag i samtlige af de hidtidige fire kampe, alle uden overhovedet at komme på måltavlen. Der virker ikke til at være forbedring at spore, for nederlagene bliver større og større. 1-0, 2-0, 4-0, 3-0 mod Sociedad, Osasuna, Athletic Club og Celta Vigo. Man kan godt tillade sig at have bange anelser på hjemmeholdets vegne, når de lørdag aften skal stå overfor Robert Lewandowski og de andre Barcelona-stjerner. I sidste sæson lykkedes det dog at slippe afsted med 4 point fra de to indbyrdes møder med Barcelona, så man skal aldrig sige aldrig.


Cadiz:

  • Rubén Alcaraz (Midtbane, Reserve) – Skadet
  • Jon Ander Garrido (Midtbane, Reserve) – Skadet


Barcelona:

  • Ingen kendte fravær

Cadiz forventet startopstilling: Ledesma; Zaldua, Hernandez, Chust, Espino; Alejo, Alarcon, Emeterio, Blanco, Ocampo; Lozano

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Roberto, Araujo, Christensen, Balde; Gavi, Busquets, Pedri; Raphinha, Lewandowski, Torres


Odds på Cadiz – Barcelona

Bookmakerne har Barcelona som klare favoritter.


Odds-forslag: Catalansk cruise-control i Cadiz

Cadiz fik i sidste sæson 0-0 hjemme mod Barcelona, mens de vandt 1-0 på Camp Nou. Hjemmeholdet var spået spinkle chancer dengang, og det er også tilfældet nu. Cadiz og Barcelona er nemlig kommet fra land på vidt forskellig vis i denne sæson. Hjemmeholdet ligger sidst i La Liga med 0 point efter de fire første kampe, mens Barcelona indtager 2.pladsen med 10 point. Værterne ser dårligere og dårligere ud, mens gæsterne ser bedre og bedre ud.

Cadiz har ikke formået at komme på tavlen i de fire første kampe, som alle er endt med nederlag, og det skyldes ikke blot sort uheld, for deres xG vidner om et hold, som ikke har kreeret synderligt med chancer. Med så skidt en sæsonstart, så er det svært at forestille sig en overraskelse som i sidste sæson. Barcelona er virkelig godt kørende med fire sejre i rap, alle med minimum tre overskydende mål, så det bliver formentlig en formsag at overkomme det selvtillidsforladte hjemmehold. Xavis mandskab er et af de mest boldstærke i ligaen, så jeg forestiller mig et Cadiz-mandskab, som kan få overordentlig svært ved at komme på bolden, og endnu sværere ved at skabe chancer.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,85
Barcelona vinder til nul
Gå til bet365 *


Cadiz – Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

  • Cadiz skraber bunden i La Liga efter nederlag i sæsonens fire første kampe. Hjemmeholdet er endnu ikke kommet på måltavlen.

  • Barcelona er nummer 2 i La Liga efter 10 point i de første fire kampe.

  • Negredo og Lozano delte topscorerværdigheden i sidste sæson med syv mål hver. I denne sæson har Cadiz stadig første scoring til gode.

  • Barcelonas topscorer er selvfølgelig Robert Lewandowski, som har kvitteret med fem mål i de første fire kampe.

  • Cadiz scorede ikke i de to indbyrdes opgør i sidste sæson, som endte 0-0 og 1-0 i Barcas favør.


Expected Goals: Cadiz vs. Barcelona – de seneste tre kampe:

CadizResultatxGBarcelonaResultatxG
Celta de Vigo – Cádiz(3-0) 1,05 – 0,25Barcelona – Plzen(5-1)3,16 – 0,62
Cádiz – Athletic Club(0-4) 0,4 – 3,35Sevilla – Barcelona(0-3) 1,14 – 3,32
Osasuna – Cádiz(2-0) 2,28 – 0,93Barcelona – Real Valladolid(4-0)3,16 – 0,62
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Cadiz – Barcelona?

Cadiz – Barcelona spilles lørdag den 10. september 2022 klokken 18:30.

Hvor spilles Cadiz – Barcelona?

Cadiz – Barcelona spilles på Estadio Nuevo Mirandilla i Cadiz

Skriv første kommentar

Skriv et svar