18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

CA Osasuna – FC Barcelona: Odds og optakt den 12. december 2021

Xavi Hernandez er så småt ved at forstå omfanget af opgaven som FC Barcelonas aktuelle træner. (Foto: Bildbyrån)

Da FC Barcelona tirsdag blev sendt ud af Champions League før knockoutrunden for første gang i 18 sæsoner, tog det hårdt på træner Xavi, der mener, at de nu må begynde helt fra nulpunktet. Igen. Søndag eftermiddag møder de CA Osasuna, som kan overhale gæsterne med en sejr. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til CA Osasuna – FC Barcelona. Der er kampstart søndag d. 12. december 2021 kl. 16:15. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Bonus op til 500 kr. / extrabet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % extrabet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Extrabet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Extrabet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).


CA Osasuna – FC Barcelona: Dommer, stadion og vejr

Dommer:  Juan Martinez Munuera
Stadion: Estadio El Sadar, Pamplona
Vejret: 12° og svag vind

Optakt til CA Osasuna – FC Barcelona: Skader, karantæner og startopstillinger

Pamplona-mandskabet CA Osasuna er en af de mere stille eksistenser i La Liga. Holdets bedste placeringer er fjerdepladser i 1991 og igen i 2006. I de seneste 10 år har de endda af to omgange været i Segunda Division, hvor de begge gange måtte bruge to sæsoner på at komme tilbage igen. Men i år ser ud til et være en af de bedre årgange. 

Det er foreløbig blevet til en 10. plads i tabellen, men det er ikke på grund af en solid hjemmebane, for i otte forsøg har de kun vundet en af deres hjemmekampe i ligaen. De har ingen fravær af betydning til dette opgør, hvor tre af de normale reserver er på skadeslisten eller tvivlsomme, men de kan stille med de samme 11, som sidste søndag spillede 0:0 ude mod bundproppen Levante. Hvis altså træner Jagoba Arrasate mener, de har fortjent genvalg. 

Træneren hos FC Barcelona, Xavi, indledte sin nye karriere på sidelinjen med at sige: “Vi er verdens bedste klub. Jeg er meget begejstret”. Efter exit fra Champions League i tirsdags og dén kamp fulgte i halen på et liganederlag på Camp Nou til Real Betis, ligner Xavi mest af alt en fritids-gør-det-selv-mand, der lige har fået første regning fra sin byggekonto i Stark. Der er mere arbejde, end han regnede med, den stakkels mand. 

FC Barcelona må nu lide den frygtelige ydmygelse at måtte over i Europa League til foråret, og det er tydeligt, at klubben har svært ved at finde en grimasse, der kan passe. Det sømmer sig ikke, fornemmer man. Holdet har tre kampe frem mod julepausen, og ud over denne venter en hjemmekamp mod Elche og en udekamp mod Sevilla. Det behøver absolut ikke blive til ni sikre point i holdets nuværende forfatning, og de kan snildt holde jul på en position helt uden for de europæiske pladser. Et nulpunkt. Igen. 


CA Osasuna:

  • Juan Perez (Mål, Reserve) – Tvivlsom
  • Jesus Areso (Back, Reserve) – Skadet
  • Rober Ibanez (Kant, Reserve) – Skadet


FC Barcelona:

  • Jordi Alba (Back, Fast) – Skadet
  • Moussa Wague (Back, Reserve) – Skadet
  • Sergi Roberto (Midtbane, Fast/Reserve) – Skadet
  • Pedri (Midtbane, Fast) – Skadet
  • Ansu Fati (Kant, Fast) – Skadet
  • Martin Braithwaite (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
  • Sergio Aguero (Angreb, Fast) – Skadet
  • Memphis Depay (Angreb, Fast) – Tvivlsom

CA Osasuna forventet startopstilling: Herrera; Vidal, Garcia, Garcia, Cruz, Sanchez; Moncayola, Torro, Brasanac; Budimir, Avila.

FC Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Dest, Araujo, Lenglet, Mingueza; Gavi, Busquets, Gonzalez; Ezzalzouli, De Jong, Coutinho.


Odds på CA Osasuna – FC Barcelona

Bookmakerne har FC Barcelona som favorit i denne duel.


Odds-forslag: Elendighedernes holdeplads i Pamplona

Én sejr i otte hjemmekampe er status for CA Osasuna. Deres seneste syv kampe ude og hjemme har givet fire uafgjorte og tre nederlag, og de har ikke slået FC Barcelona i deres fire seneste møder på El Sadar. Det ser ikke lovende ud for værterne. 

Men det gør det heller ikke for gæsterne, og spørgsmålet er, om tidligere sæsoners data er valide, når det kommer til det nuværende FC Barcelona-mandskab, der er ramt af realiteter og økonomiske restriktioner, og som Gerard Pique ikke tøver med at lægge ansvaret for hos klubbens tidligere bestyrelse. Så er vejen banet for at komme videre god ro og orden. 

Det er dog ikke givet, de er klar. CA Osasuna har ganske vist kun én sejr i otte hjemmekampe, men de har spillet fire af dem uafgjort, og med det niveau FC Barcelona har vist i den forløbne uge, og med det antal af fravær holdet skal tackle med mange af de prominente spillere på skadeslisten, kan det blive en mere tricky opgave, end de har brug for.

Anbefalingen forventer ingen stor fodboldkamp mellem to mandskaber, der er i skidt form og skraber bunden rent præstationsmæssigt for tiden. Buddet er en pointdeling. 

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Marathonbet
3,65
X
Gå til Marathonbet *


CA Osasuna – FC Barcelona: Statistik, topscorer og H2H

  • CA Osasuna er efter 16 runder på La Ligas 10. plads med 21 point. 

  • Statistikken for CA Osasuna er 5-6-5 med scoren 15:19.

  • Gæsterne fra FC Barcelona indtager rækkens 7. plads med 23 point efter 15 runder. 

  • Tallene for FC Barcelona er 6-5-4, mens deres måldifference lyder på 23:17.

  • Hos CA Osasuna deler fire spillere titlen som topscorer med hver 2 mål – det er Roberto Torres, Chimy Avilla, David Garcia og Kike Garcia.

  • FC Barcelonas topscorer er Memphis Depay, som har været på tavlen 8 gange.


Expected Goals: CA Osasuna vs. FC Barcelona de seneste tre kampe:

CA OsasunaResultatxGFC BarcelonaResultatxG
Levante – CA Osasuna (0-0) 0,95 – 0,32Bayern München – FC Barcelona(3-0)2,34 – 0,31 
San Agustin – CA Osasuna (0-4) 0,38 – 2,01FC Barcelona – Real Betis (0-1) 0,94 – 0,81 
CA Osasuna – Elche CF(1-1)2,53 – 1,25 Villarreal CF – FC Barcelona (1-3)2,07 – 3,01 
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles CA Osasuna – FC Barcelona?

CA Osasuna – FC Barcelona spilles søndag den 12. december 16:15.

Hvor spilles CA Osasuna – FC Barcelona?

CA Osasuna – FC Barcelona spilles på Estadio El Sadar i Pamplona i Spanien.

Skriv første kommentar

Skriv et svar