18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Barcelona – Villarreal: Odds og optakt den 20. oktober 2022

Barcelona kommer til opgøret efter en skuffende uge med X mod Inter og nederlag i El Clasico. (Foto: Bildbyrån)
Barcelona kommer til opgøret efter en skuffende uge med X mod Inter og nederlag i El Clasico. (Foto: Bildbyrån)

Barcelona har været godt kørende i denne sæson, men sidste uge var én stor skuffelse. De fik ikke den sejr de desperat havde brug for mod Inter i Champions League, mens de søndag tabte til ærkerivalerne fra Real Madrid i La Liga. Kan catalanerne rejse sig torsdag aften, når Villarreal gæster Camp Nou? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Villarreal. Der er kampstart torsdag d. 20. oktober 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller på TV2 Play. 

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout


Få op til 1.000 kr. som freebet

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.

Barcelona – Villarreal: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Carlos del Cerro
Stadion: Spotify Camp Nou, Barcelona
Vejret: 20° svag vind

Barcelona – Villarreal: Skader, karantæner og startopstillinger

Der kan ikke være mange meninger om, at Barcelona fremstår både stærkere og mere stabile nu end de gjorde i sidste sæson. Alligevel står den spanske storklub på nippet til exit i Champions League efter, at det kun blev til 1 point i de to indbyrdes opgør mod Inter. Sidste uges 3-3’er mod italienerne var en kæmpe skuffelse for Barcelona, som havde sat alt ind på instant-succes i denne sæson. Ondt blev værre søndag, da Xavis mandskab tabte El Clasico 3-1 til ærkerivalerne fra Real Madrid. Der er selvfølgelig stadig et hav af kampe tilbage i sæsonen, men den seneste uge har nok alligevel været et hak i tuden på drømme og selvforståelse hos catalanerne.

Barcelona havde ikke ligefrem marginalerne med sig i sidste uges to kampe, men det ændrer ikke ved, at de heller ikke lagde nogle store præstationer for dagen. Hjemmeholdet har indkasseret seks mål i de seneste to kampe, hvilket står i stor kontrast til det ene mål de indkasserede i de otte første ligakampe i sæsonen. Kounde var tilbage i forsvaret senest, men Araujo og Andreas Christensen må stadig se til fra tribunen. Med de tre indkasserede mål mod Real Madrid er Barcelona ikke længere det mindst indkasserende hold i rækken. Torsdagens modstander fra Villarreal har nemlig blot lukket tre mål ind i de første ni kampe.

Gæsterne vandt, da de gæstede Camp Nou i sidste sæson, men ellers har det været småt med succesoplevelserne, når Barcelona har været modstanderen. ‘Den Gule Ubåd’ indtager 7.pladsen i La Liga, hvorfra der er 7 point op til Barca på 2.pladsen. Som nævnt har Villarreal stået for en standhaftig defensiv i denne sæson med kun tre indkasserede scoringer i ni kampe, til gengæld scorer de heller ikke selv en hulens masse mål. Gæsterne kommer i modsætning til Barcelona fra to fine kampe mod Austria Wien og Osasuna, som begge blev vundet uden at indkassere mål. Derfor er der formentlig også tro på point her mod et halvsåret hjemmehold. Gerard Moreno mangler stadig i angrebet, men i hans fravær er Baena virkelig steppet op, og det er ikke umuligt for ham og Danjuma at udfordre Barcas bagkæde, som har været gavmild i de sidste to kampe.


Barcelona:

 • Memphis Depay (Angreb, Reserve) – Skadet
 • Ronald Araujo (Forsvar, Fast) – Skadet
 • Andreas Christensen (Forsvar, Fast) – Skadet


Villarreal:

 • Francis Coquelin (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Gerard Moreno (Angreb, Fast) – Skadet
 • Juan Foyth (Forsvar, Fast) – Skadet

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Roberto, Pique, Kounde, Alba; Pedri, Busquets, Gavi; Fati, Lewandowski, Torres

Villarreal forventet startopstilling: Rulli; Pedraza, Torres, Albiol, Femenia; Parejo, Capoue, Lo Celso; Morales, Danjuma, Baena


Odds på Barcelona – Villarreal

Oddsene peger på en favoritværdighed til Barcelona


Odds-forslag: Gæster med forsvar for øje

Sidste uge var virkelig tung for Barcelona, som to gange i streg måtte lide skuffende resultater mod henholdsvis Inter og Real Madrid. Derfor skal der også graves dybt her for at komme tilbage på sporet. De indbyrdes statistikker mod Villarreal er virkelig gode, men gæsterne bliver ikke nødvendigvis en nem nød at knække, især ikke, hvis sidste uges skuffende resultater stadig sidder i hoved og ben.

Både Real Madrid og Barcelona er startet ud i et hæsblæsende pointmæssigt tempo her i La Liga. Det virker ikke til, at der er råd til mange pointtab, hvis man vil være med helt i top, og derfor må Barca også være opsatte på at komme tilbage på sejrssporet her. Villarreal ved dog, hvordan man gør livet surt for modstanderen med deres fine defensive organisation. Kun tre indkasserede mål i ni kampe er bedst af alle i ligaen, og her vil de formentlig heller ikke have travlt med at komme frem at angribe. Barcelona er gået lidt ned i kadence på det seneste, den står ikke længere på lutter storsejre, så det bliver heller ikke helt simpelt at trænge igennem Villarreals fine defensiv. Hjemmeholdet har bestemt nok fire power i offensiven til at hive sejren i land, men jeg forventer ikke en målfest.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,95
Under 3 mål (AH)
Gå til bet365 *


Barcelona – Villarreal: Statistik, topscorer og H2H

 • Barcelona er nummer 2 i La Liga med 22 point. Statistikken er på 7-1-1 og målscoren 21-4

 • Villarreal er nummer 7 med 15 point, en statistik på 4-3-2 og målscoren 12:3

 • Robert Lewandowski er mest scorende spiller i La Liga med ni kasser.

 • Alejandro Baena Rodriguez er topscorer for gæsterne med tre scoringer.

 • De to indbyrdes opgør i sidste sæson endte med en sejr til hvert hold. I begge tilfælde vandt udeholdet.


Expected Goals: Barcelona vs. Villarreal – de seneste tre kampe:

BarcelonaResultatxGVillarrealResultatxG
Real Madrid – Barcelona(3-1) 1,45 – 2,72Villarreal – Osasuna(2-0) 1,73 – 1,94
Barcelona – Inter(3-3) 3,48 – 1,91Austria Wien – Villarreal(0-1) 0,2 – 0,63
Barcelona – Celta Vigo(1-0) 1,89 – 1,56Real Sociedad – Villarreal(1-0) 1,08 – 0,18
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Barcelona – Villarreal?

Barcelona – Villarreal spilles torsdag den 20. oktober 2022 klokken 21:00.

Hvor spilles Barcelona – Villarreal?

Barcelona – Villarreal spilles på Spotify Camp Nou i Barcelona

Skriv første kommentar

Skriv et svar