18+ | Spil ansvarligt! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Kommercielt indhold | Alle links der indeholder symbolet * er reklamelinks.

Barcelona – Valladolid: Odds og optakt den 5. april 2021

Det er ved at blive rigtig sjovt i toppen af La Liga. Barcelona har fundet tilbage i gear, og er begyndt ånde Atletico i nakken. Denne gang kommer Valladolid på besøg, og de kæmper for overlevelse i den bedste spanske række, så intet er givet på forhånd. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Valladolid. Der er kampstart mandag d. 5. april 2021 kl. 21:00. Kampen vises på TV2 Sport X. Du kan både streame og spille på kampen hos bet365

Odds på Barcelona – Valladolid

Oddsene viser at bookmakerne vurderer Barcelona som favoritter til opgøret.

Barcelona – Valladolid: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Santiago Jaime Latre
Stadion: Camp Nou, Barcelona
Vejret: 16°, svag vind

Optakt til Barcelona – Valladolid: Skader, karantæner og startopstillinger

18 ligakampe i træk uden nederlag, heraf 15 sejre, det er sindssygt godt! Senest toppede man så den opadgående formkurve, med en ned nedslagtning af Real Sociedad på hele 6-1. Selvom det ikke har spillet hele vejen igennem for catalanerne, så ser det virkelig godt ud for tiden. Det siger også lidt om forventningerne til Barcelona, at en sæson på det jævne, alligevel kan ende ud med to titler. De har allerede booket billet til Copa del Rey-finalen og distancen til Atletico på 1.pladsen er nede på 3 point, dog har førerholdet spillet en kamp mindre. De kan 100% lugte blod i Barcelona, og i ligaen virker det til, at de har fundet den helt rigtige opskrift. Atletico har en svær udekamp imod Sevilla søndag aften, så Barca kan potentielt hale ind på førerholdet endnu engang.

Det er sindssygt tæt i bunden af La Liga, og listen af hold, der kan ende som nedrykker er lang. På den liste finder vi Valladolid, som indtager 16.pladsen men kun har et forspring på 3 point ned til under stregen. Det er ikke uvant for udeholdet, at kæmpe for at undgå nedrykningen, for de er en fast bestanddel af den nederste halvdel i La Liga. De virker til at være i fin form for tiden, i hvert fald har de kun tabt én ud af de seneste seks kampe (1-0 til Real Madrid). Selvom de har vist sig svære at overvinde på det sidste, så er det et problem, at de ikke vinder flere kampe. I den gode periode på det sidste med blot et enkelt nederlag i seks kampe, er det så kun blevet til en enkelt sejr. 5 sejre 28 kampe er ikke nok til at sige sig helt fri fra nedrykningskampen endnu. Det er et lidt amputeret Valladolid manskab, som gæster Nou Camp mandag aften, især fraværet af topscorer Orellana vil ærgre dem.

Barcelona:
Phillippe Coutinho (Midtbane, Reserve) – Skadet
Ansu Fati (Kant, Reserve) – Skadet
Gerard Pique (Forsvar, Fast) – Skadet

Valladolid:
Jota (Kant, Reserve) – Skadet
Pablo Hervias (Midtbane, Fast) – Skadet
Raul Garcia (Midtbane, Reserve) – Skadet
Fabian Orellana (Kant, Fast) – Karantæne

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Mingueza, De Jong, Lenglet; Dest, Busquets, Pedri, Alba; Dembele, Messi, Griezmann.

Valladolid forventet startopstilling: Masip; Sanchez, Gonzalez, El Yamiq; Janko, Alcaraz, Mesa, Olaza; Plano; Weissman, Guardiola.

Odds-forslag: De ska liiiige i gang igen

Der er ingen tvivl om niveauforskellen i dette opgør, det kan vi aflæse i tabellen og på de indbyrdes statistikker. De mægtige catalanere har haft det særdeles godt imod Valladolid igennem årene, og de har da også slået dem de i de seneste fem møder. Begge hold har vigtige point på spil til hver deres ende af tabellen, og Valladolid kommer helt sikkert ikke for at lægge sig fladt ned.

Som nævnt i optakten, så har Valladolid igennem sæsonen vist sig som en værdig modstander for de fleste hold. De spiller virkelig mange tætte kampe, som i seneste runde hvor de fik 1-1 mod La Ligas 4.plads fra Sevilla, og et par uger før det led de et snævert nederlag til Real Madrid. Det er virkelig sjældent, at de får en ordentlig lussing, på trods af deres placering tæt på nedrykningsstregen. En eneste gang i sæsonen har de tabt med mere end to mål, og det var i det omvendte opgør imod Barcelona. De er virkelig fint organiseret, og de kan være svære at bryde op.

Hjemmeholdet har et hav af profiler, og det betyder selvfølgelig at størstedelen af deres spillere har været afsted med deres respektive landshold, og de må altså være godt møre efter en uge med 3 kampe, og en masse rejsen frem og tilbage. Vi tror på en stille og rolig dag på kontoret for Barca, som lige skal have spillet det værste jetlag ud af kroppen.

SpilXperten.com anbefaler: 1-taller + under 3,5 mål til odds 2,43 – SPIL HER >>*

Barcelona – Valladolid: Statistik, topscorer og H2H

  • Med sidste weekends sejr over Real Sociedad, holdte Barcelona snor i Atletico. De indtager i skrivende 2. pladsen med en statistik for sæsonen på 20-6-2 og en målscore på 67:24.

  • Valladolid finder vi på 16.pladsen i La Liga, med tre point ned til faretruende streg. De har en statistik for sæsonen på 5-12-11 og en målscore på 26:38.

  • Selvfølgelig er det Lionel Messi, som har scoret flest mål i La Liga i denne sæson, den lille magiker står noteret for 23 ligamål indtil videre.

  • Det er Weissman og Orellana, der deler topscorerværdigheden i Valladolid med fire kasser hver. Orellana er i karantæne til denne kamp, så det må være op til Weissman at få bolden i kassen på Camp Nou.

  • Barca har sat sig tungt på de indbyrdes opgør igennem årene, og står noteret for 9 sejre i de seneste 10 kampe imod Valladolid.


Skriv et svar