18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Barcelona – Rayo Vallecano: Odds og optakt den 13. august 2022

Trods økonomiske udfordringer har Barcelona været aktive på sommerens transfermarked, hvor de blandt andre har hentet en af verdens bedste angribere i Lewandowski. (Foto: Bildbyrån)
Trods økonomiske udfordringer har Barcelona været aktive på sommerens transfermarked, hvor de blandt andre har hentet en af verdens bedste angribere i Lewandowski. (Foto: Bildbyrån)

En ny La Liga-sæson står for døren! Lørdag aften tager Barcelona, som har oprustet stort over sommeren, imod Rayo Vallecano hjemme på Spotify Camp Nou. Slår Barcelonas nyindkøb til fra start? Når de nye overhovedet at blive registreret til kamp? Der er en del tvivlsspørgsmål inden første spillerunde. Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Rayo Vallecano. Der er kampstart lørdag d. 13. august 2022 kl. 21:00. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

Skader og karantænerForventede startopstillingerOdds, 1-X-2, O/U, HCP
Odds-forslag fra SpilXpertenDetaljeret statistikExpected Goals – WyScout

100 % bonus på op til 1.000 kroner

Min. 18 år. Kun nye spillere. Regler og vilkår gælder. Spil ansvarligt. Selvudelukkelse via ROFUS. Kontakt Spillemyndighedens hjælpelinje på StopSpillet.dk. Min. Indbetaling og indsats er 100 kr. Min. odds 1.8. Aktiveres ved indbetaling via bonuskort og skal bruges indenfor 60 dage. Indbetalinger foretaget med Skrill eller Paysafecard gælder ikke. Matched freebet kan kun benyttes til live spil fra mobilen.


Barcelona – Rayo Vallecano: Dommer, stadion og vejr

Dommer: TBD
Stadion: Spotify Camp Nou, Barcelona
Vejret: 28° og svag vind

Optakt til Barcelona – Rayo Vallecano: Skader, karantæner og startopstillinger

Barcelona har været ‘talk of the town’ henover sommeren, til dels pga. de mange nye tilgange, som skal højne det sportslige niveau, men også pga. det, som udefra set virker som uansvarlig økonomisk ledelse af klubben. Umiddelbart er det stadig det, som fylder mest her to dage før premieren. Xavi har fået tilgang af et væld af store profiler i danske Andreas Christensen, Kessie, Raphinha, Kounde og selveste Lewandowski. Virkelig gode signings må man bare sige! Problemet er, at klubben reelt ikke har økonomien til at handle, som den har gjort, og det ser ud til at få konsekvenser. I skrivende stund er det nemlig ikke muligt for Barcelona at registrere de fem nyindkøb til den kommende sæson. Her to dage før første kamp ved Xavi dermed ikke hvem han har til rådighed mod Rayo Vallecano.

Barcelona kommer fra en sæson med op- og nedture. Sæsonen startede skidt ud, men der blev rettet op undervejs, hvor blandt andet ansættelsen af Xavi og et aktivt transfervindue i vinters var med til at højne niveauet. Catalanerne endte trods alt med at redde 2.pladsen hjem, dog hele 13 point efter Real Madrid. Med den voldsomme aktivitet på sommerens transfermarked går de vist benhårdt efter at gribe ud efter guldet i denne sæson.

Rayo Vallecano var en af sidste sæsons største positive overraskelser. Sidste sæsons oprykkere kom flyvende fra start, og var i første del af sæsonen fuldkommen urørlige på hjemmebane. Den største skalp fra sidste sæson var to sejre ud af to mulige mod netop Barcelona, som blev besejret med to gange 1-0. Niveauet dalede en hel del for Rayo i foråret, hvor sejrene blev færre og færre, men det rakte alligevel til en mere end godkendt 12.plads i La Liga. Spørgsmålet er, hvilken udgave af Rayo Vallecano, som kommer ud til den nye sæson? Bliver det det urørlige hjemmehold, det svage mandskab vi så i foråret, eller kan de finde frem til et stabilt niveau midtimellem? Spillermaterialet er mere eller mindre det samme som i sidste sæson, så træner Iraola har altså de samme forudsætninger for overlevelse i denne omgang.


Barcelona:

 • Andreas Christensen (Forsvar, Fast) – Ikke registreret
 • Franck Kessie (Midtbane, Fast/Reserve) – Ikke registreret
 • Raphinha (Kant, Fast) – Ikke registreret
 • Jules Kounde (Forsvar, Fast) – Ikke registreret
 • Robert Lewandowski (Angreb, Fast) – Ikke registreret


Rayo Vallecano:

 • Ingen kendte fravær

Barcelona forventet startopstilling: Ter-Stegen; Roberto, Araujo, Garcia, Alba; Busquets, Pedri, Gavi; Dembele, Aubameyang, Fati

Rayo Vallecano forventet startopstilling: Lopez; Balliu, Suarez, Catena, Garcia; Ciss, Valentin; Palazon, Trejo, Garcia; Guardiola


Odds på Barcelona – Rayo Vallecano

Bookmakerne har Barcelona som favoritter i opgøret.


Odds-forslag: Langt til mål for gæsterne

I skrivende stund har Barcelona endnu ikke fået lov til at registrere deres fem profilerede nyindkøb, så med forbehold for nyt på den front, så går jeg ud fra at ingen af dem er med i premieren. Det er selvfølgelig en kæmpe bet for hjemmeholdet, som dog selv uden de nye stjerner kan stille et slagkraftigt mandskab. Der er dog en del usikkerhed om hvem, som stiller til start. De Jong, Aubameyang og Depay meldes nemlig på vej væk, så Barcelona kan få lov at registrere de nye spillere.

De indbyrdes opgør fra sidste sæson taler ikke for en forventet Barcelona-sejr her. Rayo Vallecano vandt nemlig begge opgør med 1-0. Det er dog tvivlsomt om Rayo kan følge op på de fine præstationer fra sidste sæson. Gæsternes niveau i foråret var bekymrende ringe, og hvis de starter ud på samme måde i 22/23, så kan der ikke være tvivl om udfaldet her.

Spillemæssigt har der været masser af positive ting at berette fra Barcelonas opstart, som har budt på flere flotte sejre. Rayo Vallecano kommer formentlig til Barcelona for at forsvare det ene point hjem. I sidste sæson sad Barca på henholdsvis 69 og 71% af boldbesiddelsen i de to opgør, og det bliver med al sandsynlighed også tilfældet her. Der kan blive langt op til Barcelona-målet for Rayo, og derfor lyder anbefalingen på, at begge hold ikke kommer på måltavlen.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
bet365
1,70
Begge hold scorer: Nej
Gå til bet365 *


Barcelona – Rayo Vallecano: Statistik, topscorer og H2H

 • Barcelona endte som 2’er i sidste sæson, dog 13 point efter mestrene fra Real Madrid.

 • Rayo Vallecano var tilbage i den bedste spanske række i sidste sæson, hvor de endte på 12.pladsen.

 • Memphis Depay endte som Barca-topscorer i sidste sæson med 12 kasser. Han er dog på vej videre, da der er kommet ny sherif i angrebet i form af Lewandowski.

 • Sergi Guardiola endte med 8 ligamål som topscorer for Rayo Vallecano

 • Rayo Vallecano vandt overraskende begge indbyrdes opgør mod Barcelona i sidste sæson. Begge med cifrene 1-0.
Info
NavnBarcelonaBAR
Land
Spanien
SPA
CheftrænerXavi Hernandez
Websitewww.fcbarcelona.cat
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
13
Mål
31
Mål imod
4
Rent bur
11
Gule kort
28
Røde kort
1
Turnering
Champions League Grp. C
Kampe spillet
6
Mål
12
Mål imod
12
Gule kort
8
Info
NavnRayo VallecanoRAY
Land
Spanien
SPA
CheftrænerAndoni Iraola
Websitewww.rayovallecano.es
Form
Statistik
Turnering
LaLiga
Kampe spillet
12
Mål
17
Mål imod
14
Rent bur
4
Gule kort
27
Røde kort
2


Expected Goals: Barcelona vs. Rayo Vallecano de seneste tre kampe:

BarcelonaResultatxGRayo VallecanoResultatxG
Barcelona – Pumas(6-0) 6,3 – 0,38Manchester United – Rayo Vallecano(1-1) 1,63 – 1,52 
New York RB – Barcelona(0-2)0,18– 2,67 Freiburg – Rayo Vallecano(3-0)1,47 – 1,14
Barcelona – Juventus(2-2)1,78 – 1,05Rayo Vallecano – Levante(2-4) 2,28 – 3,02
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.
Hvornår spilles Barcelona – Rayo Vallecano?

Barcelona – Rayo Vallecano spilles lørdag den 13. august 2022 klokken 21.00.

Hvor spilles Barcelona – Rayo Vallecano?

Barcelona – Rayo Vallecano spilles på Spotify Camp Nou i Barcelona

Skriv et svar