18+ | Spil ansvarligt -  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet - Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening

Barcelona – Levante: Odds og optakt den 26. september 2021

Foto: Bildbyrån

Det har været en forfærdelig uges tid i Barcelona – først blev de tævet med 3-0 af Bayern München i Champions League, herefter er det blevet til et par skuffende x’er mod Granada og Cadiz, og nu kradser krisen for alvor i den spanske storklub. Søndag skal de i ilden igen når Levante kommer på besøg, kan Barcelona få gravet sig op af det hul de befinder sig i pt.? Vi bringer her odds, stream, optakt og spilforslag til Barcelona – Levante. Der er kampstart søndag den 26. september 2021 kl. 16:15. Se kampen på TV2 Sport X eller TV2 Play.

GÅ TIL

100 % bonus op til 500 kr. / Freebet op til 1.000 kr.

Vælg mellem to velkomsttilbud: 100 % indbetalingsbonus (bonuskode = MAXSPORT) eller 100 % freebet (bonuskode = MAX1000). Indbetalingsbonus – min. 100 kr., max. 500 kr. – krediteres straks, og skal omsættes 10x til min. odds 1,50 inden for 60 dage. Freebet – min. 50 kr., max. 1.000 kr. – krediteres efter omsætning af indbetaling x10 på akkumulatorer (3 el. 4 valg) til min. odds 3,50 inden for 90 dage. Freebet gælder i 7 dage. 18+ | Regler og vilkår gælder | Spil ansvarligt | Selvudelukkelse via ROFUS.nu | StopSpillet.dk (tlf. 70 22 28 25).

Barcelona – Levante: Dommer, stadion og vejr

Dommer: Isidro Díaz de Mera Escuderos
Stadion: Nou Camp, Barcelona
Vejret: 22° og let vind

Optakt til Barcelona – Levante: Skader, karantæner og startopstillinger

Der begynder for alvor at være bekymrede miner hos ledelse og fans i Barcelona. I Champions League i sidste uge stod det klart med 3-0 nederlaget til Bayern, at catalanerne er langt fra fordums styrke. Siden da er ondt blevet værre for Barca, mandag blev det til et skuffende 1-1 resultat hjemme mod Granada, her skulle Barca helt ind i tillægstiden før Araujo reddede et point hjem til den spanske storklub, og torsdag aften blev det så til endnu en gevaldig skuffelse med 0-0 ude mod Cadiz, i en kamp hvor De Jong og træner Koeman fik marchordre. Barcelona er godt nok stadig ubesejret i den hjemlige række, men de har allerede indkasseret tre pointtab mod forholdsvis harmløse modstander som Athletic Club, Granada og Cadiz. I gårsdagens kamp lagde Barcelona endnu en blev offensiv indsats for dagen, det kniber virkelig med at få omsat boldbesiddelsen til chancer for tiden. Spillermaterialet er dog heller ikke hvad det har været og fraværslisten er lang, men de bør stadig præstere bedre end tilfældet er for tiden.

Levante er en fast bestanddel af den nedre halvdel i La Liga, men de formår at holde sig oven vande sæson efter sæson. I denne sæson har gæsterne stadig sæsonens første sejr til gode, til gengæld har de skrabet fire uafgjorte sammen allerede, blandt andet en 3-3’er mod ellers højtflyvende Real Madrid, og det vidner om et mandskab, som man ikke bare sådan lige kører over. Nederlagene er kommet til Celta Vigo og Real Sociedad, mens det er blevet til tre gange 1-1 mod Cadiz, Elche og Rayo Vallecano. Det er ikke de mest velkendte navne de råder over i Levante, men der er masser af gode boldspillere i truppen, som når de rammer dagen kan spille fin fremadrettet fodbold, det er dog kun i kampen mod Real Madrid at de rigtig har fået hul på målbylden. Men de har det måske bedst mod de spanske topklubber? I hvert fald fik de også 3-3 mod Barcelona i sidste sæson.

Barcelona:

 • Moussa Wague (Forsvar, Reserve) – Skadet
 • Alex Balde (Back, Fasts/Reserve) – Skadet
 • Jordi Alba (Back, Fast) – Tvivlsom
 • Frenkie de Jong (Midtbane, Fast) – Karantæne
 • Alejandro Balde (Back, Fast/Reserve) – Skadet
 • Pedri (Midtbane, Fast) – Skadet
 • Ousmane Dembele (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Ansu Fati (Kant, Fast/Reserve) – Skadet
 • Martin Braithwaite (Angreb, Fast/Reserve) – Skadet
 • Sergio Agüero (Angreb, Fast) – Skadet

Levante:

 • Enis Bardhi (Kant, Fast/Reserve) – Skadet

Barcelona forventet startopstilling: Ter Stegen; Dest, Araujo, Pique, Mingueza; Roberto, Busquets, Puig; Coutinho, L. de Jong, Depay

Levante forventet startopstilling: Cardenas; Pier, Mustafi, Vezo; Miramon, Pepelu, Radoja, Martinez, Franquesa; Marti, Morales.


Odds på Barcelona – Levante

Bookmakerne holder Barcelona som store favoritter i dette opgør.

Odds-forslag: Det bliver værre endnu

Barcelonas store favoritværdighed i dette opgør kan vel næppe forsvares meget længere, det står overordentligt sløjt til for catalanerne, som har haft en hård uge med nederlag til Bayern München, efterfulgt af to virkelig skuffende x’er mod Granada og Cadiz. Oddset på hjemmesejren er da også steget lidt siden kampen mod Cadiz i går, og med god grund, for helt ærligt, så er det lidt svært at bakke det her Barcelona-mandskab op for tiden. Fraværslisten er alenlang – Fati, Braitwaithe, Aguero, Dembele, Pedri, og nu også Frenkie De Jong er ude med sikkerhed, og så begynder det altså at se svært ud. Ronald Koeman virker til at være én stor undskyldning for sig selv, og hans dage må efterhånden være talte.

Umiddelbart er det svært at se Barcelona komme ud med et helt forandret udtryk søndag, fraværene er simpelthen for mange og de unge spillere på holdet virker endnu ikke til at være klar til at løfte byrden. Depay i front kan godt skabe chancer, og han fik da også muligheder mod Cadiz, men skarpheden manglede. Barcelona er til at tale med for tiden, og Levante vil helt sikkert føle, at de har en chance for at skabe et godt resultat, og det tror jeg også, at der er gode muligheder for. Anbefalingen bliver 1 point eller 3 til gæsterne.

*Reklamelink

SpilXperten.com anbefaler:
Unibet
3,05
X2
Gå til Unibet *


Barcelona – Levante: Statistik, topscorer og H2H

 • Barcelona ligger nummer 7 i La Liga med 9 point for fem kampe. Statistikken lyder på 2-3-0 og en målscore på 8:5.

 • Levante ligger indtager 16 pladsen med 4 point for seks kampe. Statistikken lyder på 0-4-2 og en målscore på 6:9.

 • Depay, Braitwaithe og Sergi Roberto deler topscorerværdigheden for Barca i La Liga med 2 kasser hver.

 • Roger og Morales deler topscorerværdigheden for Levante i La Liga med 2 kasser hver.

 • I sidste sæson vandt Barcelona hjemmekampen mod Levante med 1-0, mens det på udebane blev til en målrig 3-3 kamp.


Expected Goals: Barcelona vs. Levantede seneste tre kampe:

BarcelonaResultatxGLevanteResultatxG
Cádiz – Barcelona(0-0) UkendtLevante – Celta de Vigo(0-2)  1,39 – 0,85
Barcelona – Granada(1-1)  1,95 – 0,64Elche – Levante(1-1)0,32 – 1,39
Barcelona – Bayern München(0-3)0,26 – 3,45Levante – Rayo Vallecano(1-1)1,11 – 2,47
Expected Goal-statistikker i dette preview er fra WyScout.com.

Skriv et svar